Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alinutza, Clau77, sper sa puteti vedea cateva din pozele mele de la nunta mai jos.

Photos

Nana Motoc

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Nana, ai fost absolut superba!!! O mireasa foarte frumoasa si gingasa.
Si niste poze...de revista... (stiu ca suna atat de banal dar asta e cea mai buna comparatie ce imi vine in minte). Nu ma mai saturam privind....
Eu una ti-as acorda titlul de cea mai frumoasa miresica de pana acum.
Ce ziceti fetelor? Sper ca nu se supara nimeni ca am zis asa... si sper ca nu ranesc sentimentele nimanui.

Acum...revenind la rochitza...
A mea are fustitza distrusa. Ar putea fi refacuta primul strat acela de organtza... Pentru ca s-au destramat cateva cusaturi unde erau prinsi trandafirasii aceaia mici si are si tivul rupt destul de rau intr-un loc ..mai e si agatzata ici colo, pe la poale... si e sifonata raauuu ca o tzineam cel mai mult de poale ridicand-o usor...
Saraca..parca a trecut prin razboi...
Daaaa, un "razboi" al fericirii...

Dar si ca noua de ar arata eu tot nu asa da-o niciodata....M-am indragostit de ea si o iubesc mult fiindca a fost rochitza mea dE mireasa... Poate ca doar as imprumuta-o (cu conditia sa reparam fusta). Dar nici asa nu sunt sigura ca vreu...Sunt si eu o mica egoista... Si vreau sa ramana DOAR A MEA!
Asa ca o voi pastra asa deteriorata ..purtand semnele unei noptzi pe care nu o voi uita toata viatza.

Hai va pup ....pa!

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Elara, esti o dragutza. Multumesc mult.
Da, categoric nici eu nu as da rochita de mireasa. Si a mea este "tavalita", ca sa spun asa, dar o voi duce la curatat si o voi pastra amintire.

Nana Motoc

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nana bine ai revenit printre noi. CASA DE PIATRA inca o data si o casnicie plina de iubire, intelegere , prosperitate!!!
Superbe pozele de la nunta!!!!
In ceea ce priveste rochita mea de mireasa , desi arata ca noua dupa curatat, sunt atat de indragostita de ea, incat am sa o pastrez!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Mercic mult, Cristina. Si tu ai fost o miresica tare frumoasa! Casa de piatra si voua si tot ce va doriti!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nana, foarte frumoase poze, ai fost o mireasa frumoasa, sa fiti fericiti!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

'Neatza !

Nana intr-adevar ai fost o mireasa super eleganta. Sincer tare mult mi-au placut pozele. Vorba cuiva de pe aici "de revista", ce mai.Sa traiti fericiti o mie de ani!
Acum va las, ma intorc la treburile de serviciu.
O zi in forma maxima tuturor.

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tipsy spune:

Nana, super poze!! Elegante si cu stil! Sa fiti fericiti si sa va iubiti! CASA DE PIATRA!

Nunta noastra

Mergi la inceput

Multumesc mult tuturor pentru urari.
Intr-adevar, fotografii au facut o treaba foarte buna.
Numai bine va doresc si voua, sa fiti iubite si fericite, iar celor care urmeaza sa se casatoreasca, o nunta asa cum va doriti!
Pupici.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Buna tuturor doamnelor si viitoarelor doamne. Vreau sa va felicit si sa va urez casa de beton armat cum zicea cineva p-aici.Va urmaresc si eu din umbra, ca deocamdata nu am nimic interesant de zis
Alynutza, te-as ruga daca se poate sa imi dai si mie nr de telefon de la cameramanul tau. Sunt si eu din Cluj si am inteles ca ai fost fr multumita de el. Eu as vrea pt sept 2007 in Turda.Nu stii cumva daca se deplaseaza si in afara Clujului? In fine daca imi poti spune si un pret ti-as fi recunoscatoare.Din pacate nu am vazut poze sau filmuletul tau ca la servici nu se poate dar o sa ajung si eu la un net undeva. Am inteles ca de fotograf nu ai fost prea multumita, deci nu mi-l recomanzi.

Mersi mult.

PS: Krelia succes sambata

Mergi la inceput