Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Ai dreptate Moko.
Asadar KreliutzaCasa de piatra!si cum se spune pe la noi:""Sa fie intr-un ceas bun".
Ai grija sa spui maine cel mai frumos "DA"(nu sa ceri un pahar cu apa ).

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ginutza, Moko, multumesc mult!

Si Moko: relaxeaza-te, o sa treaca totul atat de repede ca o sa constientizezi asta abia dupa eveniment. Nu uita ca, secretul amintirilor ce vor ramane dupa nunta este zambetul vostru cald, calmitatea si puterea de a va bucura de fiecare clipa unica, toate se vor reflecta in fotografii si filmarea video.
Pupici.

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Adica imi trebe buletin nou ca sa plec din tara?????
Eu plec in Olanda la 2 saptamani dupa nunta si ma gandeam sa imi schimb toate actele cand ma intorc, in ideea ca nu imi cere nimeni buletin la plecare ci doar pasaport. Stiu ca la primarie iti face ceva la buletin....taie un colt sau ceva .....si nu mai e valabil...dar pasaportul e ok. Voi ce stiti? Imi trebe buletin?

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Nu, nu iti trebuie. Buletinul trebuie schimbat in termen de 30 de zile lucratoare de la schimarea numelui. Si eu am calatorit dupa nunta cu pasaportul vechi(pe numele de fata).

quote:
Originally posted by cri.

Eu plec in Olanda la 2 saptamani dupa nunta si ma gandeam sa imi schimb toate actele cand ma intorc, in ideea ca nu imi cere nimeni buletin la plecare ci doar pasaport. Stiu ca la primarie iti face ceva la buletin....taie un colt sau ceva .....si nu mai e valabil...dar pasaportul e ok. Voi ce stiti? Imi trebe buletin?

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cri, mie nu mi-a taiat nici un coltz de la buletin, doar mi-a lipit pe spate o hartie cum ca mi-am schimbat numele in X-ulescu prin casatorie si ca trebe sa-mi schimb actele pana la data de (maxim 2 saptamani de la nunta). Insa noi am fost plecati in luna de miere, pana am facut rost de tot ce trebuia, au trecut mai bine de 3 saptamani. Nu cred ca va fi o problema. Iar pasaportul poti sa-l folosesti (ca doar si eu in luna de miere am mers pe pasaportul vechi), de unde sa stie vamesii ca eu mi-am schimbat numele, daca pasaportul e valabil si-i poza mea acolo.

Viitoare miresici, lasati stresul si sa va bucurati de ziua voastra speciala.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by cri.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

La primarie, daca ai Carte de identitate, iti va fi perforata pe data valabilitatii si trebuie schimbat in 2 saptamani.
Daca nu iti trebuie pentru acte in Olanda, poti merge cu pasaportul vechi, nu iti cere nimeni cartea de identitate afara.
Eu asa as fi procedat si schimbam tot in decembrie cand venim de sarbatori. Dar mie imi trebuie pasaportul sa declar si aici unde locuiesc, ca m-am casatorit. Asta ne ajuta pentru rezidenta permanenta, taxele la stat sunt mult mai mici avand in vedere ca ne-am casatorit, si multe altele.

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Mersi mult fetelor, m-am lamurit. Ma speriasem ca tre sa alerg dupa acte imediat dupa nunta.... Asta mai lipsea!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Kreliutz, pentru ca azi nu ti-am "auzit" deloc glasciorul, ceea ce e si normal avand in vedere evenimentul de maine, iti urez aici CASA DE PIATRA !

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Gurule, CASA DE PIATRA!

Sa ai parte de multa sanatate, fericire si noroc.

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Gainutza, Moko, multumesc mult!

Nana, banuiesc eu ca ai vrut sa spui Ginutza, nu? Doar ca s-a ratacit si un "a" pe acolo din greseala.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Bebelushelor, ia bagati mare aici pentru cea mai speciala miresica de 2006! Ca de maine deja e DUAMNA

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput