Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
ALINATXA spune:
Normal e sa fie alba sau alb-galbuie Catalina
14+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
maria_irina spune:
buna mamici!
azi am fost la medic si mia spus ca am placenta jos pozitionata, deasupra vaginului. mi e frica de nu mai pot. mia zis ca pot aparea sangerarai si in cazul acesta sa merg de urgenta la spital. eu ma simt bine, nu am dureri de burtica, doar uneori, o Ądata la cateva zile simt niste intepaturi. nu ar fi trebuit sa mi dea vreun tratament? nu stiu ce sa fac. cred ca voi merge si la alt medic.
fetita e bine, se joaca toata ziua! azi i am ascultat iar inimioara. o iubesc atat de mult pe bebita mea si vreau sa fie totul bine.
va pup si va doresc sarcini usoare pana la termen.
irina 19+ MARIA-ANASTASIA
adela2006 spune:
cristiana felicitari ptr baietel sa creasca mare si sanatos distractie placuta la mare abia astept sa ne povestesti cum a fost
vad ca nu sunt singura cu piciorele cat butucii aproape ca m-am obisnuit cu ele asa
voi ce mai faceti de mancare ca eu nu stiu ce sa mai fac
va pup 18+ alexandra
aiska spune:
Felicitari si din partea mea tuturor mamicilor care au aflat de curind sexul bebeilor!
Romaria arsuri am avut prin trimestrul al treilea si din nefericire nimic nu m-a ajutat.(in Finlanda se recomanda daca avem arsuri sa evitam prajelile,condimentele,sa mancam putin si des,sa bem un pahar de lapte inainte de culcare,sa dormim cu partea superioara a corpului usor ridicata).M-am incapatinat sa nu iau Rennie care se poate lua fara grija si in sarcina.
Ma duc la cumparaturi si va scriu din nou la intoarcere
Weekend placut gravidutelor de ianuarie-februarie 2007
Sabina 16+
mamica lui Aleksi Joel
aiska spune:
Maria _Irina am aceeasi problema inca si mai rau,placenta e in peretele anterior cind trebuie sa fie pozitionata in cel posterior.
Mai e timp sa se ridice pina in 32 de saptamini.
La tine oricum e mai bine ca presupun ca e in peretele uterin posterior.
Daca nu se ridica la mine operatia e foarte urita.
Stai linistita,fara eforturi si cu ajutorul lui Dumnezeu poate se ridica.
Tratament NU EXISTA,doar repaos si in cel mai rau caz spitalizare prin ultimul trimestru daca apar singerari.
Multa sanatate
Sabina 16+
mamica lui Aleksi Joel
ALINATXA spune:
Fetelor referitor la placenta jos pozitionata eu am inteles de la doctora mea ca trebuie ajutata cu progestative(gravibidon+dophaston) ptr a o ajuta sa urce.
14+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ralu74 spune:
Catalina, eu am postat acum cateva zile si spuneam ca mi-au depistat o infectie a carei nume nu il retinusem in momentul acela dar a doua zi cand am fost sa imi iau medicamentele am aflat ca e candida. Simptomele acestei infectii, care dupa spusele medicilor majoritatea gravidelor o fac, sunt mancarimi, scurgeri, usturime la urinat.
Eu nu prezint nici una din aceste simptome si totusi mi-au depistat-o, desi inainte de sarcina la analize nu mi-a iesit nimic, dar acum o luna mi-au luat lama si au descoperit-o.
Din pacate mi-au dat sa iau antibiotic(amoxacilina) si o crema. Eu la recomandarea unei prietene care e medic si asa ne-am gandit si noi, pentru ca nu am nici un simptom, o sa ma dau doar cu crema.
Salina- sa iti raspund la intrebare, nu ca nu imi place aici in state, e usor de traiti sa ii spunem asa, insa nu pot trai departe de ai mei si tot ce am lasat in tara.
Ralu 19
gio spune:
Buna fetele,
Ralu, la analiza ti-au gasit doar candida? Pt ca aceasta este o ciuperca si nu se trataeaza cu antibiotice (amoxacilina e antibiotic). Hmmm ce ciudat..Eu tocmai de la Amoxacilina am facut mai demult candida...
Aiska, eu am placenta anterioara si am avut si la Taisia si n-a fost absolut nici o problema. Intr-adevar nu e pozitionata jos, iar dr la eco chiar nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula. Doar ca "amortizeaza" miscarile lui bebe si il poti simti mai greu (eu am fost o "nesimtita" toata sarcina, o simteam pe Taisia maximum o data pe zi).
Fetelor, mi-am luat niste haine de gravidutza super, la niste preturi....Am fost la Moghioros, in spatele tarabelor cu fructe la un magazin care aduce haine de la Kiabi (Franta). E gen Miniprix. Mi-am luat din colectia Kiabi Maman niste blugi trei sferturi cu elastec la spate cu 12 Ron si o bluza grena mai lungutza, cu cu colt mai lung si maneci din matasica (in rest e BBC) pe care scrie Baby cu 9 RON. M-am crucit si eu de preturi ca frecventez magazinul dar acum sunt ff ieftine. Doar ca trebuie sa cauti hainutzele de gravidutze ca nu sunt puse toate la un loc, dar bluzite grena aveau sigur mai multe bucati.
Va pup
16 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
ralu74 spune:
Gio- mi-au gasit numai infectia asta care aici se numeste yeast infection si mi-a dat si antibiotic pe care nu o sa il iau. Am insistat sa stiu daca trebuie sa imi fac griji sau e periculos insa foarte normal mi s-a raspuns ca totul e ok, este o infectie care apare frecvent in timpul sarcinii, unii medici prefera sa o trateze altii nu. Tot prietena asta a mea care e si medic mi-a spus ca ar fi bine sa o tratez, sau sa incerc sa o tratez in timpul sarcinii daca vreau sa nasc natural. Insa eu nu simt nimic, ceea ce e foarte ciudat si sa merg la alt medic sa cer parerea e cam dificil aici.
Ralu 19