Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

MONU,IVONA,ROMARIAfelicitari pt fetite sa va bucurati de ele

MAMI18+cu YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Seara buna burtici,
Ce de fetitze suntem pe aici,ce ne facem ne trebuiesc si baietei sa avem si noi cu cine iesi la un film. Hai Sim , Dolphin ..si cele cu baietei..care vreti sa ne incuscrim, spuneti-mi ce sa pregatesc de zestre. :)))

Va pupic si o seara buna..adica la voi aproape dimineatza buna .
Romaria 20 si bebelina din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetika` spune:

quote:
Originally posted by wannajo

Dragi burtici,
am observat in ultimul timp ca tot mai putine dintre voi isi mai trec in semnatura si saptamana de sarcina. De multe ori mi se intampla sa citesc simptome sau descrieri si sa ma intreb in ce luna o fi mamica respectiva..si ma duc pe prima pag. si calculez

Dragelor, azi am experimentat si eu durerile de burtica acelea nasoale. Am mai avut o data cutite in burta care au trecut cu no spa (si care banuiesc ca au fost de la oboseala ff mare pt ca am "pierdut" o noapte la un botez). Dar astazi..nu au fost cutite. Dintr-o data am simtit cum toata burtica ma doare asa surd, o durere "infundata" si cum ma trec toate apele si senzatie de lesin...Nu am lesinat, dar m-am speriat. Noroc ca azi mergem la dr si intrebam toate astea.
Pupici pe burtici,
wanna & bebe din burtika_ 14 weeks & 4 days

wannajo, daca ai citit ce am scris zilele trecute, ai vazut poate ca aceeasi problema am avut-o si eu. doar ca tu ai descris mai bine durerea. abia astept sa aflu ce ti-a spus doctorul, pentru ca eu ajung la control abia saptamana viitoare. te rog mult sa ne spui care a fost motivul. sper sa nu fie nimic grav. pupici
19+ Miruna Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna!
Tzuchi, nu te ingrijora, asa fac ei aici. Mi-au luat si mie sange de fiecare data cand am fost la moasa si mi-au facut oarece analize care au iesit normale. Am facut si triplu test la 16 sapt, tot normal (s-au chinuit o gramada sa ma convinga ca trebuie sa il fac, cu toate ca eu vroiam orisicum!). Si mie mi s-a parut ciudat ca nu mi-a facut nimeni examen ginecologic inca (am 21 sapt) si mai auzeam la fetele din tara ca le ia lama in fiecare luna. Ai incredere in sistem, probabil ca daca nu se fac analizele se considera nenecesare. Nu rezolvi nimic daca esti stresata.

La mine la 12 sapt mi-au schimbat data prezisa a nasterii cu o sapt mai devreme; dar eu facusem inca un scan la 9 sapt pt ca am avut sangerari si probabil bebe era mic de la stressul asta.

Te pup, ai grija de tine si de bebe!

Pupici tuturor,
Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
am si eu o intrebare. Cam care sunt de obicei semnele unei infectii vaginale? Ma refer, secretiile nu sunt un astfel de semn?
Ideea e ca mie nu mi-au mai facut analize de secretie din primul trimestru. E normal? Voi cand ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dragele mele, tocmai vin de la eco, am stat vreo zece minute cu aparatul pe burtica, totul e super OK ! I-am vazut capsorul, piciorusele, manutele, coloana, inimoara, totul e foarte bine, pupa-l mamica lui, si se pare, dar nenea dr a zis ca doar 60%, va fi baietzeeeel ! I-am facut si poza cu piciorusele desfacute. Tati e in extaz, eu sunt foarte fericita ca e sanatos, asa ca maine purcedem la mare. Va rog mult, asa-i ca-mi puneti si mie un carucior albastru ?

Va pup pe toate, ne vedem peste o saptamana!

cristiana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizard spune:

In primul rand felicitari tuturor mamicilor care au aflat sexul bebelului.
AELITAiti multumesc din suflet ca mi-ai raspuns cand am avut nevoie de ajutor. Din pacate temperatura nu s-a oprit doar la 37 ci a crescut la 38.9. Am fost nevoita sa iau o pastila de nurofen ca altfel nu scadea. Sper ca nici temperatura si nici pastila sa nu-l fi afectat pe bebe. Nu stiu ce virus am contactat dar o asa raceala nu am mai avut in viata mea. Ma consolez totusi cu gandul ca aveam 15 saptamani si ceva si poate nu l-a afectat prea mult pe bebe.
Imi pare rau ca s-a ajuns la adevarate conflicte aici pe forum. Consider ca pana la urma fiecare mamica face ce crede de cuviinta ca-i mai bine ptr ea si copilul ei. In ceea ce ma priveste nu sunt de acord cu fumatul in sarcina, cu animalele( mai ales cele care lasa par) tinute in casa, cu hranitul copilului cu lapte praf atata timp cat ai san.
Despre dureri....le am si eu. La mine se pune cate un junghi pe coapsa stanga si cate o data se lasa si in jos pe picior. Ma tine uneori cateva minute, alteori cateva ore.
Despre crema antivergeturi.....o folosesc pe cea de la Mustela speciala ptr gravide. Nu ma dau in fiecare zi, mi-e teama totusi sa nu ii faca rau lui bebe de aceea ma gandesc serios sa trec la ulei de masline( scap si mai ieftin).

Va dulce pe toate si aveti mare grija de voi.
P.S. As vrea si eu sa-mi pun semnatura. Cum fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Messa ai dreptate, si eu incerc pe cat imi sta in putinta sa-i spun doar adevaruri. Chiar daca uneori acestea par prea complicate, sunt cu totul surprinsa sa vad ca fetita mea a retinut exact esentialul. A, sa vezi faza: aseara cand ii faceam baitza m-a intrebat foarte serioasa: "Mami, de ce folosesc oamenii mari cuvinte pe care noi copiii nu le intelegem?" Ei, si da-i si explica-i ca nici oamenii mari n-au ajuns asa dintr-o data si ca au invatat toate astea in timp si la fel si ei vor acumula si vor cunoaste din ce in ce mai mult. Este atat de frumos sa fii parinte si sa vezi cum ai sansa de a modela un caracter si un om care mai apoi va sta singur pe propriile picioare! A, inca n-am renuntat la ideea de Mos Craciun, insa am senzatia ca e foarte constienta de faptul ca totul e doar o conventie care sa o determine sa guste cu adevarat bucuria Sarbatorilor, pentru ca de vreo 2 ani are asa un elan cand merge la Mosul sa ia cadoul (ea care este un copil tare timid)! Eu cred ca s-a prins de idee, dar (ca si noi) se bucura doar de semnificatia ei, si nu ma lasa inima sa-i stric fericirea (macar inca un an sau doi).

Catalina pai sa stii ca am avut asa un sentiment al ridicolului de nu pot spune, dar asta mi-a fost lectie si sper sa stiu ce am de facut de acum. Eu inca n-am facut un set nou de analize, dar presupun ca o sa-mi spuna dr. ce-i de facut la urmatoarea vizita. Analize de secretie mi-a facut la sfarsitul primului trimestru, pentru ca aveam tratamentul cu utrogestan si am tot amanat eu.

Gio ehei, sa vezi cand o veni vremea intrebarilor "grele", gen:
- Tati, vreau sa te intreb ceva…
- Da Ruxi!
- Tati, daca schimb baiatul care-mi place acum, imi mai da Doamne Doamne bebe cand ma fac mare?
- Cum adica?
- Pai daca mie de exemplu nu-mi mai place X (un coleg) si imi place alt baiat pot sa mai am bebe cand ma fac mare?
- Dar iti place alt baiat? Cine este?
- Ei lasa ca-ti povestesc eu alta data…"
Si am muuulte, ca le-am notat ca nu cumva sa le uit.

Romaria eu n-am avut arsuri la prima sarcina, si vad ca nici la asta, dar am auzit de Malox. Nu se inghite se lasa sa se topeasca in gura. Are un usor gust de creta si putin mentolat, eu am luat inainte de sarcina, dar stiu ca nu este contraindicat nici cu bebe. A, si felicitari pentru fetita! Stai ca acum vad mesajul cu incuscrirea... pai cum facem sa se intalneasca? Eu l-as lasa cu avionul, dar Tudor al meu e foarte "prins cu niste afaceri" legate de cordonul ombilical si nu stiu daca are timp sa ajunga anul asta. Dar la anul sunt sanse mari sa-l trimit in petzit.

Cristiana felicitari pentru baietel!

Va pup, sa aveti o zi linistita!

Simona 17+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

felicitari pt baietei/fetitze. Chiar sunt curioasa cate dintre noi vom schimba carucioarele dupa eco morfologica de la 20 + sapt; la alte grupuri de mamici am vazut ca s-a mai intamplat.

Sim, m-ai facut sa rad. Se vede treaba ca fetitza ta e mai mare.

Catalina, eu am facut secretie + culturi din col inainte cu f putin sa raman insarcinata iar culturile din col le-am repetat acum (dar din cauza streptococului). In sarcina oricum ai o secretie mai abundenta, probabil trebuie sa te ingrijorezi daca isi schimba mirosul/culoarea. In mod normal, aceste analize se fac la inceputul sarcinii si inainte de nastere, daca nu apar alte probleme.

Lizard, intri la Profil personal si la editeaza semnatura scrii cate sapt ai.

Va pup

16 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Catalina la secretie trebuie sa fii atenta la miros si culoare asha cum a spus si aelita.Chiar daca este abundenta(e normal in sarcina)nu ai motive de ingrijorare.
Nici eu nu am facut analiza secretiei in primul trimestru ptr ca pe mine ma intereseaza sa fac chlamidia,ureaplasma si micoplasma iar in caz de infectie ceva nu ash fii vrut sa iau antibiotic in perioada asta.Acum ca am intrat in trimestrul 2 am sa imi fac aceste analize si urina din nou.
Sa speram ca nu e cazul de vreun tratament si chiar daca e nevoie e mult mai simplu acum.Doamne ajuta!!!!

14+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput