Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

MULTUMESC FOARTE MULT pentru raspunsuri. Nu m-am vopsit inca pentru ca am vrut sa mai fac sapaturi sa vad care-i treaba exact.
De la prima sarcina a trecut ceva timp, cam 7 ani si ceva, si din pacate multe lucruri se uita. Vartsa, bat-o vina! Imi aduc aminte vag ca mi-am intrebat doctorul si ca mi-a spus ca nu-s probleme, dar... e mult de atunci!
Multa sanatate va doresc!

Piti
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Dragi burtici,
am observat in ultimul timp ca tot mai putine dintre voi isi mai trec in semnatura si saptamana de sarcina. De multe ori mi se intampla sa citesc simptome sau descrieri si sa ma intreb in ce luna o fi mamica respectiva..si ma duc pe prima pag. si calculez

Dragelor, azi am experimentat si eu durerile de burtica acelea nasoale. Am mai avut o data cutite in burta care au trecut cu no spa (si care banuiesc ca au fost de la oboseala ff mare pt ca am "pierdut" o noapte la un botez). Dar astazi..nu au fost cutite. Dintr-o data am simtit cum toata burtica ma doare asa surd, o durere "infundata" si cum ma trec toate apele si senzatie de lesin...Nu am lesinat, dar m-am speriat. Noroc ca azi mergem la dr si intrebam toate astea.
Pupici pe burtici,
wanna & bebe din burtika_ 14 weeks & 4 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetelor,

vad ca tot mai multe dintre voi se plang de dureri de burtica ,din pacate.

ieri, dupa ce am fost plecata in total peste 10 ore, cu tot cu drum &serviciu, am avut niste dureri destul de mari de burtica, cu spate cu tot, intarit de burta si tot tacamul. in fine, i-am spus dr despre contractii si ca urmare am repetat analiza pt streptococ B (eu am descoperit ca am la inceputul sarcinii si din inconstienta mea n-am facut tratamentul cum trebuie). in concluzie, durerile si contractiile pot avea ca si cauza o infectie (urinara, genitala etc). dupa ce seara am reluat tratamentul pt infectie (alaturi de No-spa, magne B6..bla bla) azi ca rezultat nu am avut nici o contractie.

intrebati dr si de eventualitatea existentei unei infectii, mai ales daca nu se rezolva problema cu un No-spa + repaus.

Va pup pe toate

16 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
Am tot vrut la serviciu sa intru dar nu am apucat decat sa imi arunc un ochi. Abia am ajuns acasa si am intrat sa va mai dau buna ziua.

Alina, sa stii ca si io mai simt intzepaturi, iar cand sunt obosita sau alerg mult la serviciu, chiar ma doare serios spatele. Incerc, cat pot de repede (din pacate asta nu se intampla inainte de 18:00) sa ma intind si sa pun picioarele sus.

Mariana, mie sa stii ca povestea cu samanta mi se pare super. Buna!

Aelita, da, o sa incerc sa imi iau un concediu. Mai ales ca saptamana asta m-a cam pus pe butuci. Deocamdata am miercuri liber ca merg la eco morfo si e o zi prea importanta pt mine ca sa ma preocupe altele. Dupa cum bine vezi, am invatat si io de la tine, si am adoptat stilul tau de scris. Cred ca este super sistemul, mie nici nu mi-a trecut prin cap - spune multe asta, nu?

Da, Alina, si io am bushit ieri in plans ca nu primesc mai mult ajutor la serviciu si ca alerg atata si multe altele pe care de altfel le fac ca vreau dar nu pt ca sta cineva cu pistolul la ceafa mea. Cred ca suntem mai sensibile dar nici nu te contrazic ca sunt si oameni mai putin sensibili in jur. Cred ca sunt peste tot. Trebuie doar sa incercam sa nu ii lasam sa ne influenteze chiar asa de mult.

Sim (ce am mai ras de fetitza ta cu mintea brici! si tu care ii dadeai cu buricu'), si eu am cojitze din alea, dar nu stiam ce e cu ele. Eu sunt la prima experienta. Voi va dati cu ceva special pe sani? Eu am o crema Nivea de corp si cu aia peste tot. Am auzit ca cea speciala pt vergeturi e cam scumpa si la momentul acesta incerc sa reduc ... .

Gio nu am apucat sa citesc despre streptococul acela dar sa stii ca si mie mi-a dat sa refac examenul de urina cand i-am zis ca am contractii noaptea.

Si apropos de analize, eu pana acum am facut analizele obligatorii de la inceputul sarcinii, dupa aia rubeola, toxo, cmv si cele de ficat si cele de urina si acum, am repetat toxo si cmv dupa doua luni cum mi-a zis dr. Mie mi-a spus ca analize complete se mai fac in saptamana 25. Voi faceti mai devreme?

Hai va am stat destul pe scaun azi, va pup si astept sa ne citim in continuare.

Cata 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Catalina, eu analize complete fac la intrarea in trim 3, undeva dupa 28 de sapt.

M-am amuzat la mesajul lui Sim; pe Taisia am intrebat-o pe unde iese bb (ca o tine intruna ca mami are o fetitza in burtica si cand va creste mare va iesi de acolo) si mi-a aratat fara sa stea pe ganduri buricul. Era un lucru evident, cum de nu m-am gandit.. A mea cred ca e cam mica pt explicatii suplimentare mai ales ca nu intelege prea bine cum sta treaba.

Colostru am de ceva timp, acum din ce in ce mai mult; si la fetitza am avut tot asa, din pacate nu e o certitudine ca vom fi precum vacutzele Milli. La Taisia productia nu a fost suficienta chiar daca s-a pregatit din timp.

Imi dau cu crema pt vergeturi Galenic, am vreo 2 tuburi cumparate la oferta; nu de alta dar la Taisia am ignorat aspectul si pe la 25 de sapt m-am trezit cand deja era prea tarziu.

Va pup

16 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Salut, fetelor! Ce mult ma bucur ca sunteti asa de active!
Dupa ce am avut vreo 2 saptamini de insomni, acum cred ca recuperez. Ieri, spre surprinderea mea, am adormit pe la vreo 11, dar m/am trezit la 5. Nu va pot spune ce m/a bombanit sotul, ca, pana sa imi dau seama ca nu voi mai adormi, m/am tot foit, cica pufaiam (citat sotul), dadeam din picioare etc. Azi am umblat prin oras pana la vreo 13 (m-am si tuns), am cumparat cele necesare sa fac o zacusca din Practic iar pe la 17 (cand am terminat cu gatitul) m/a lovit un somn... Am dormit pana acum vreo ora. Cand, ce gandesc, hai sa o sun pe mama. Normal, ca m/a cam enervat. Sora/mea venise acum vreo 2 sapt, intr/o seara pe la mine si eu tocmai mancasem, bausem si niste lapte, si, ce mai, ma cam umflasem in burta. Ea nu are ce face, si hai o poza, doua, trei. Mama azi, ca sa mananc mai multe fructe, legume, sa nu mananc paine, ca ei i s/a parut ca am burta cam mare. Cand a vazut ca ma cam precipitasem, a schimbat subiectul si mi/a spus ca a fost la Real si mi/a cumparat 6 budy. Eu credeam ca pt mine, si ma miram cand o sa le port, la care ea, ca le/a luat pt bebe. Abia astept sa le vad.
Voi ati inceput sa le cumparati cate ceva. Eu tare greu ma abtin, pt ca mi se par atat de simpatice, si azi as fi vrut sa cumpar ceva. Dar tot mama, nu si nu. In plus, cred ca mi/ar fi mai usor daca as cumpara asa cate una, alta, mai ales, ca noi care nastem in ian, feb, daca va fi zapada si ghetus ca anul trecut, numai de plimbari prin oras nu ne va arde.
M-am mai linistit cand ati povestit de dureri in partea drepata. Si eu am destul de des. Dr mi/a spus ca e normal, pt ca sarcina apasa pe diferite organe.

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

va multumesc frumos ptr raspunsuri
va pupa 18+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Tot gandindu/ma daca nu cumva am burta prea mare , am intrat in paginile altor mamici si am vazut ca ele au un link (sau cum s/o spune)burticile noastre. Ce ziceti, nu ar fi o idee buna?
Deja mi/am exasperat barbatul tot punandu/l sa ma pozeze. I/am trimis si mamei mail (acum nu mai eram asa de balonata).
Mie dr nu a vrut sa imi spuna ce e si mi/a dat de inteles ca va fi surpriza la nastere, dar eu cred ca e fetita pt ca pana acum am visat de 3 ori numai flori si in calendarul chinezesc tot fata imi iese.
Sa recunosc ca as fi vrut baiat?

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele,
Sa treceti si la mine fetitza, ieri am fost la eco si ne-au spus ca va fi fetitza. Probabil ca o va chema Rianna Nicole.

De cateva zile am mari dar mari arsuri in gat si pe gat in jos ,inebunesc nu stiu ce sa mananc si nici nu stiu ce sa i-au. Aveti asa ceva ,ati luat ceva???? Ca sa nu mai zic ca am si picioarele butuci.

Va pupic, Romaria 20 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Felicitari pentru fetita, romaria! ufff... si eu am picioare de elefant - e foarte enervant, mai ales daca stau incaltata, cand imi dau jos sandalele se vede ciudat rau de tot - pe unde trece bareta, e "sucalita" pielea, pe unde nu, e umflata, parca-s cozonaci.

Mergi la inceput