Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 29
Alinus25 spune:
Fetelor e musai sa masori pliul nucal?
Eu am fost la control la 11/12 saptamani si mi-a spus ca sarcina e OK. Trebuia sa-i spun eu sa masoare pliul nucal sau l-a masurat dr. si nu mi-a spus nimic, ca pe rezultat nu scria decat sarcina 11/12 saptamani in evolutie, MCF prezente (nu stiu ce-s astea) si marimea sarcinii.
Va multumesc mult.
Nunta noastra
Salina spune:
uite-ma, aici sunt!!!! Tocmai ce am gasit si eu putin timp sa scriu si vad ca Alinatxa intreaba de mine. Pe-asta cu lovitul o astept si eu si ma tot intreb cand vine. Cu gadilatul, sutuitul cu blandete in vezica deja sunt obisnuita! Acum vreau senzatii mai tari ![]()
Roandre, LA MULTI ANI! sa-ti traiasca Alexuta, sa cresca mare si totdeauna sa va aduca multe bucurii!!!!
Mushulica - bine ai venit printre noi. Sarcina usoara, fara griji!!!
Aelita - fii serioasa, mey!!! Erai prea relaxata si-ai vrut un motiv de stres?
Fetita este bine, creste, asa cum ti-au zis si fetele probabil ca la 21 de saptamani e lunguta si nu mai incape in poze. Daca vrei musai, du-te la Meclea, ca te izbeste cu aparatul in burtica si nu se lasa pana nu o prinde din fata s-o pozeze![]()
ALINA
21+
Salina spune:
Ruxi - ma bucur ca esti bine! Te-am vazut la un subiect despre gradi si ma intrebam de ce nu mai scrii si la noi. Ce mai face Clara???? Va pregatiti de gradi? Am editat ca sa-ti spun ca am vazut pozele si ca sunt foarte frumoase. Clara e frumoasa foc, mami cu burtica asemenea, poza cu voi 4 e 
Alinus - ar cam trebui masurat pliul nucal. Pana in saptamana 14. Dar nu te stresa, poate la eco urmatoare iti masoara. Ai facut ecografie la spital? Pt. ca de obicei cei de la clinicile particulare fac masuratori si scriu mai multe detalii. MF-inseamna miscari fetale. C-poate vine de la cord. Urmareste ce zic si fetele.
ALINA
21+
Alinus25 spune:
Pai asta e problema, ca eu sunt deja in saptamana 14, iar dr. este in concediu, vine abia dupa 15 septembrie, atunci o sa pot sa merg la control, dar atunci o sa am deja 16, 17 saptamani. Asa ca nu stiu, acum sunt in dilema...
Nunta noastra
mushulica_p spune:
Oana, exact, ea e!
Deci e adevarat? ... bine.. nu mai poftesc la brinza topita... mi-am permis de 2-3 ori... inainte cite 2-3 odata le terminam
Eu am papat slanina afumata... drept ca de frica ce-mi era - ciupeam cu un dinte... dar am ciupit de multisoare ori ![]()
Roandre, ALINATXA, durerile sunt in fata sau in spate? ...fiindca am si eu.. tot asa de nu pot merge uneori. La mine sunt in spate, ba e cite un junchi doar, ba ma tine asa o vreme buuuna 
ALINATXA te inteleg ffffff bine! cred ca le-am saturat deja pe fete cit le tot intreb daca s-a mishcat si cind a facut-o prima data.
Urmind-ui sfatul Aelitei - sa trecem la masajul circular al burticai si sa-i vorbim cit mai mult - asta trebuie sa apropie momentul!
Ruxi, felicitari! Sa ai in continuare o sarcina la fel de usoara!
Alinus25, dupa cum ziceam mai devreme, la noi nici nu se masoara asa ceva, deoarece pina la 18 saptamini eco se face doar in caz ca ceva nu merge bine sau daca ar exista careva riscuri. Probabil dr pur si simplu vrea sa se asigure ca e bine cu pliul nucal, si deci daca e bine - nu face nici o obsrvatie si scrie numai ceea ce trebuie fixat in dexvoltarea sarcinii.
maria_irina spune:
BUNA MAMICI! VREAU SI EU SA STIU DACA VREUNA DINTRE VOI MAI SIMTE INTEPATURI IN PARTEA DE JOS(CRED CA SUNT IN VAGIN) PT CA SUNT FF JOS. AM MAI SIMTIT DE CATEVA ORI PANA AZI DMINEATA. NU SUNT DUREROASE DAR LE SIMT IAR AZI LE AM SIMTIT MAI MULT TIMP. APAR SI DISPAR DAR NU CU REGULARITATE. MEDICUL MI A ZIS CA SUNT DIN CAUZA PLACENTEI CARE ESTE JOS INSERATA. VA ROG , DACA SI VOI ATI SIMTIT SAU STITI CEVA DESPRE ASTA SA MI SPUNETI .
REFERITOR LA MISCARILE BEBELUSULUI , EU PE FETITA AM SIMTIT O MISCAND DIN SAPT A 17 A , IAR ACUM E DIN CE IN CE MAI ZGLOBIE! CA MI SE PAREA CA SE VEDE CHIAR SI BURTICA MISCANDU SE CAND DOMNISORICA MEA SE APUCA DE DANSAT!
PUPICI SI SA AVETI GRIJA DE VOI SI DE BEBEI!
irina 20 +
MARIA-ANASTASIA
mushulica_p spune:
Multumesc, Salina!
Sa ne descrii si noua cit mai curind acele senzatii tari! poate astfel ne molipsim mai devreme![]()
Roandre, La multi ani frumosi!
maria_irina, inafara de durelile jos in spate despre care spuneam simt si intepaturi jos (da, parca in vagin) uneori. Mai ales intr-o zi dupa o partida de volei cu sotsul (mi-a zis apoi doctorita ca nu se poate sa joc volei) m-a intepat tare des, de ma speriasem, dar e totul ok!
Referitor la placenta jos pozitionata nu stiu nimic...
ALINATXA spune:
Maria-Irina please scapa de caps-lock.Ma dor ochii cand te citesc .te pup
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
maria_irina spune:
ok. o sa renunt. nu am vrut sa deranjez. doar ca nu vad prea bine......
irina 20 +
MARIA-ANASTASIA
anis spune:
Fetele eu de ieri nu ma simt f bine.Am ceva dureri la burtica, gen crampe dureroase.Tot sper sa fie ceva digestiv, dar cum am vazut ca au aparut si azi..ma indoiesc.
Stau cu no spa si gynipral.
Aaa si azi pt prima data bebelinas a sughitat...si am simtit..de acum incolo o sa o simt cand va sughita iar...si al Ingrid a fost la fel.
Va pup
AniS
18+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."