Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Aelita, de la o anumita vasrta a sarcinii nu i se mai pot face bebelusului ecografii in care sa se vada tot si probabil din cauza asta ti-a dat pe bucatele pozele. Hai fruntea sus si priveste partea buna a lucrurilor...totul e ok cu bb al tau!

Subscriu si eu la ce au mai zis fetele ca miscarile bebelusului se simt mai devreme sau mai tarziu in functie de mai multi factori si nu e nici o regula generala.

Eu am o durere asa de mare in partea dreapta jos (probabil de la ligamente) incat de abia pot merge de durere. Uitasem de durerile astea de la prima sarcina!

Altfel ne pregatim pt ziua de maine cand Alexutza mea face 2 ani!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

De ceva vreme si eu beau numai apa minerala...de aia plata nu ma mai pot atinge...oricum iar am ajuns sa beau prea putina apa (sunt zile in care nu reusesc sa bag nici o juma de litru). Sper totusi ca mai compensez cu ciorbele si laptele.
Mushulica e vorba de listeria. Cred ca la branza topita am scapat si eu de vreo 2 ori...nu ma omor dupa ea dar daca mi-a fost pofta am papat.
Singura papica la care am poftit si m-am retinut este muschiul uscat si afumat...dar cred ca swaptamana viitoare dau iama si in ala.

Eu si Noi
17+

Mergi la inceput

Dinzo ptr carucior du-te la show entire smile list. Ai sa-l gasesti acolo.

Eu si Noi
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Eu i/am dat ce a tolerat dupa ce ca era un mofturos( seamana cu mine
). eu i/am torturat pe ai mei cu mincare nu mincam nimic, nimic, ar fi fost culmea sa ma gindesc ca nu am voie aia sau aia cand eu nu puteam sa manic mai nimic. Si asaera sa lesin in strada de nu stiu cate ori ca nu ma alimentam cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Roandre subscriu si eu la durerile in dreapta sau stanga in partea de jos.Si pe mine cand ma ia aproape ca nu pot merge.trebuie sa inghit o no-spa sa treaca.

15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

oana pai mie in partea stanga nu imi apare decat smilies si am figurle acelea dar nu am pe aceea cu carutul.....

Mergi la inceput

Dinzo sub tabelul cu smiles care iti apar mai sunt 2 linkuri... 1) edit smile list si 2) show entire smile list. Acceseaza-l pe al doilea si vei vedea ca sunt mai multe iconitze decat in cel care iti apare standard. Acolo vei gasi si carucioarele.

Roandre, Alinatxa e posibil ca in asezarea lui bebele sa atinga vreun nervisor!?

Eu si Noi
17+

Mergi la inceput

Cica e propunere si posibilitate mare ca in 27, 28,29 sept daca nu ma insel, cu ocazia summit-ului francofoniei sa se dea liber bugetarilor in bucuresti ca sa mai elibereze drumurile de trafic.
Poate foloseste vreuneia dintre voi.

Eu si Noi
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor eu mor de nerabdare sa il simt pe piticul meu.Mai o fii mult?Vreau sa pot simti si eu miscarile lui si sa ma loveasca in burtica ca suport nu e problema.
Da oana cred ca ai dreptate.Dancost parca a zis ca vine in tara si ca nu va putea accesa internetul.Ea sa fie sanatoasa si sa se simta bine aici ca noi o asteptam nu?
Messa fata nebunica pe unde umbli?
Salina si tu?

15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna fetelor,

Noi am intrat astazi in prima zi din saptamana 20. Aproape suntem la jumatate. Acum ma simt bine, am un tonus foarte bun, cu kg e ok, pana acum am in plus cu aproape 2 kg fata de cand am ramas insarcinata. Dar am o burtaaaa...chiar MARE
Miscarile bebelinei le-am simtit usurel de tot de pe la 16 saptamani, dar doar in interior, de afara nu se vedea nimic. Abia aseara am observat ca a inceput sa se simta si din exterior. Draguta mea cred ca-i cam lenesica, imi da semne doar cand nu-i convine ca o preseaza ceva pe burtica. Cum pun mana pe burtica sa o simt, nu-mi mai da nici un semn. Parca sta si asculta :-)

Anis, voi unde ati stat in Albena? Am fost si noi si am stat la Albena Beach Club. Ne-am intors tot asa foarte multumiti. La anul cand voi avea si printesa mica (va avea probabil vreo 7 luni) cred ca tot la Albena vom merge.

Din pacate am timp foarte rar sa intru pe forum, asa ca am ramas destul de in urma cu cititul.
Va doresc tuturor multa sanatate si sarcini usoare in continuare.

Am sa pun si cateva poze mai recente in album, cele din concediu, sa vedeti ce burtica mare am

Ruxi 19+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Concediu vara 2006

Mergi la inceput