Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 27
mushulica_p spune:
multumesc, Messa!
Felicitari pentru 17 s! Ai simtit deja miscarile lui BB? Macar zvicnirile astea nevinovate?
ALINATXA spune:
Cristinutza pliul nucal se masoara corect intre sapt.11-14.
Uite am rasfoit pentru tine pe net si am gasit acelasi rezultat.
Se pare ca mai tarziu nu mai sunt relevante rezultatele.
Eu sunt sigura ca ti-a masurat si pliul nucal si avand in vedere ca dimensiunile erau in limite normale nu a mai spus nimic.
15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
oana_bucur spune:
Mushulica
nerabdatoare nevoie mare. O sa-l simti in curand pe bebel. Sa vezi cand o sa joace fotbal cum te simti...![]()
Mediterana de Daconst voiam si eu a intreba...n-a mai intrat de ceva vreme...
Stie cineva ceva!?
Messa mersic...sper sa aiba ceva apetisant de papa...ca piscina au (poate din greseala ma perind pe langa si alunec un pic in ea cat sa ma racoresc)...si o gradina mare cu ceva copacei cu fructe...mhhh ...dragutz
Aelita doar n-o sa te superi acum...daca doctorul a zis ca e bine inseamna ca asa este...si pozele...asta este...se mai intampla.
Nu-i bai asa de mare...ii spui eventual data viitoare ca vrei una artistica.
I-am schimbat linkul pe albume dar vad ca insista sa intre tot acolo. Cand o sa pun poze cu burtica si rochia elefantel il mut pe albumul burtica.
Eu si Noi
17+
aelita spune:
mediterana,felicitari pt baietel!!! 

fetelor !!e o regula intre femeile mai in varsta sa spuna ca se simte bebe la 4 luni jumate fix! pai cum sa aiba copilul ala o zi anume?? asa mi-au spsu si mie,si cum sa cred asa ?el misca de mic,mic,iar cand il simtit noi depined de multi factori.
eu il simt tare tare,adica atat cat sa simta oricine pune mana pe el de pe la 3luni jumate.
mi-a mai zis si mie una,cand a auzit,ca inseamna ca medicii augresit,si eu am cu o luna mai mult decat cred !
nu poate fi o data fixa! nici 3 luni jumate,nici 4 luni jumate FIX.
SUNT FEMEI CARE CRED AC ATUNCI MISCA! CA PANA ATUNCI EL NU MISCA.
Noi m,care stim ca el misca de mult,si e chestie de simturi,e clar ca nu putem crede intr-o data fixa.
la mine,la nici cinci luni(edci sa zicem 4 jumate) deja se deniveleaza burta,deci nu mai e nevoie sa pui mana,ca il vezi cu ochiul liber!
mushulica,si eu am fost la fel cu hainele,de pe la 13-14,desi nu aveam burta mare,dar toate hainele erau pe talie..
asa e cu burtica,multe au abia din luna a sasea.
bucura-l pe tati mai devreme! stai intinsa,si mangaie burta ,circular,vorbeste cu bebe,obisnuieste.l sa raspunda la mainile tale! sa vezi cum incepe sa raspunda curand!! si apoi,cand tu vei inecpe sa simti la mana,il chemipe tati sa faca si el.la inceput,la al meu nu voia sa miste.puneam eu mana,dadea o lovitura.punea tati mana,statea,statea nimci! puneam iar mana: bum! punea tati: nimic! Si tot asa am tinut-o noi vreo zece minute,fara succes.Si apoi i-am zis sa tina mana acolo.Si a tinut,si a tinut...nimic! si am pus mana si eu,dar cu degetele mele bagate intre degetele lui ,si in momentul ala,in secunda aia : BUM! tati a retras mana ,asa tare s.a speriat!!
a fost o senzatie si o experienta foarte ciudata! am pacalit copilul sa-l accepte pe tati!daca nu era mana mea,nu voia.
asta a fost prima data,de atunci l-a recunoscut,i-am zis eu: prostuto,nu te speria ca e tati 8 de parca ma intelegea !! hehe dar ec sa fac si eu ) ,si acum,cum ii aude vocea dimineata,incepe sa sara de-mi muta matzele!
mediterana,nuuu,ca eu sunt linistita si sunt ed acord cu tine ca prea multe date nelinistesc.eu zic ca e bine totul,din moment ec a zis ca e bine si acolo scrie ce scrie.eu ma uit dupa cifre din curiozitate,sa mi-l inchipui si eu cat de mare e. acum il compar cu o sticla de apa ,din aia de 500 .
pana acum ceva vreme era comparat cu pachetul de tigari .
m-am ofticat mai mult ca nu l-am vazut in poza ,sa ma uit si eu la el!
eu sunt linistita in sarcina asta,chiar numa panichez deloc.am fost panicata primele 3-4 sapt,si am citit tot ce am putut,apoi mi-am dat doua palme si m-am trzit la realitate,.de atunci,sunt nemaipomenit de bine si de linistita!
merci la fel si tie!
messa,asa e !! daca medicul nu a zis nimci,clar ca e bine.
ei,ma chiorasc si eu pe foaia aia,ca defapt cu ea ma duc azi la ginecolog sao citeasca,pt ca ecograful e doar un pas inainte. dar sigur osa spuna ca totul e bine,din cate vad ieu pe aici.
oricum nu imi va da detalii,si e mai bine asa.imi va spune ca e bine totul,si gata.
asa e cu toxoplasmoza!!
doar ca fabricile nu controleaza toata carnea .o controleaza,adica ,dar nu de toxo.
in alte tari nu e voie sa manmanci carne cruda,si nu s epune problema ca iei de la tarani,ca nu exista.au zis ca UNELE sunt nu stiu cum sterilizate,nu mai tin minte,dar nu putem sti care sunt si care nu,si asa mai bine ne ferim.
sper sa va arate sexul !! iti spun eu cum am facut eu!m.-am rugat de ea,eram sigura ca e fata! dar m-am rugat de ea inainte : hai,mami,sa fii cuminte,ca mergem la nenea doctoru´si te facem veedta si te pozam ,numai sa iti desfaci piciorusele si sa ii arati si lui tati ! azi asa,maine -asa pana m-am enervat si i-am zis: uite ce e! tu stii ca ai mama isterica si nerabdatoare! fa bine si arate.ne ce ai acolo,sa nu vii cu figuri si fitze!!
si a fost asa cuminteeee ,ca ta-su m-a certat ca i-am certat fata,care bineinteles seamana cu el cuminte si ascultatoare
21+
aelita spune:
oana,nu-i bai,nu m-am agitat cu medicul,voiam si eu poze de vedeta,doar 
de daconst nici eu nu stiu...nu ia nimeni legatura cu ea?
21+
ALINATXA spune:
Eu imi amintesc ca Daconst a plecat in vacanta.Sigur o sa apara in curand cu poze de prin locurile pe unde a cutreierat
15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
dinzo spune:
Aelita la cate sapt l/ai simtit pe bebe?
Eu ieri am avut 16 s fix si cred ca l/am simtit un pic pe bebe, parca se zbatea un muschi in burtic fractiune de secunda. Sper sa fie bebe sa imi treaca si mie greturile ca nu mai pot de la 6 sapt nu am mincat mai nimic multe fructe, lamii, carne o data pe saptamina, noroc cu lactate iaurt, brinza topita, urda. Mincare gatita nu vrea si nu imi mai place nimic
, ciorbe
. Ieri parca mi/a fost o idee mai bine noroc ca am fost in vacanta ca daca nu.......
Sper sa imi treaca pina incepe scoala ca nu as prea vrea sa ma fac de ras( de f multe ori nu ajungea la WC si vomitam). Nu as vrea sa am experienta asta in fata elevilor.
Am auzit si eu ca uleiul de masline este destul de bun. Dar am o intrebare la fetele care il folosesc. Intra in piele repede, nu ramii uleioasa?????
Eu de felul meu nu am rabdare sa astept 1 ora sa intre in piele. Multumesc pt raspunsuri.
PS
De unde sa pun caruciorul albastru ca nu il gasesc in partea stanga????????
oana_bucur spune:
Dinzo e drept ca intra mai greu uleiul de masline in piele.
Mai nou eu folosesc ulei de masline in care am pus la macerat flori de musetel timp de vreo 2 saptamani. Dar nu da diferente de timp in care se absoarbe in piele. Strat cat mai subtire si stat dezbracata undeva pana la o juma de ora ...si e ok...ce e drept nu fac asta decat dupa dusuri.
Alinatxa stiam ca Daconst a fost mai inainte in concediu caci parca venise cu poze. Dar exista o posibilitate sa fi venit in tara.
Cred ca o sa ne dea de veste in nu foarte multa vreme.
Eu si Noi
17+
mushulica_p spune:
aelita, esti minunata!
Cred ca fetitsei tale ii face mare placere sa te asculte!
si comparatiile tale cu un pachet de tsigari, cu o sticla ![]()
Am sa incep masajul circular si dupa istorioarele tale sunt sigura ca in curind imi va raspunde!
Cin despre dojana... nu am darul tau ![]()
dinzo, se poate brinza topita? parca am inteles ca nu e voie, din cauzz ca are saruri de topire - e-uri periculoase si pericol de listerioza... (pardon!! daca nu am scris corect... ceva asemanator
) Da... tare sper ca am inteles eu gresit, ca ma topesc dupa brinzica topita!
dinzo spune:
Mushulica, nu stiu daca este voie dar in perioada respectiva nu puteam mina altceva si decat sa nu maninc nimic toata ziua, preferam sa maninc 2 3 felii de paine cu brinza topita. Asa am baut si apa minerala in loc de plata, dar pe aia plata o varsam si trebuia sa beau ceva pe caldurile alea