Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 24
CoraHope spune:
H&M nu exista in Romania...
Lasa ca din ianuarie 2007, nu va mai scrie "made in Romania", ci va scrie "made in UE" si atunci nici preturile nu vor mai fi chiar asa de atractive!
Chiar asa fetelor..v-ati gandit ca bb-ii nostrii vor fi prima generatie de copii care se nasc in UE; oare se va schimba ceva pe certificatele lor de nastere...????
Cora
19+
Catalina spune:
Chiar mai Cora, nici nu m-am gandit. Mai fetelor, aveti grija ca dati nastere la primii cetateni nascuti europeni.
Hai sa fim seriosi, cred ca singura schimbare vor fi preturi mai mari la toate (asta daca nu apar reguli despre cum sa ii imbracam, sa ii hranim, sa ii plimbam dupa normele europene.
oana_bucur spune:
Aiska...nu e o noutate ca undeva la 75% din produsele textile prezente la vanzare in tarile dezvoltate sunt lucrate in tarile in curs de dezvoltare. Uimitor este ca o parte din ele mai pun etichete cu tara din tara in care au fost lucrate. De regula producatorul isi deschide o hala mai mica sau mai mare intr-una din tarile unde forta de munca este ieftina, aducand cu el materia prima, utilajele, modelele si inclusiv etichetele cu pret si tara de proveniente (care nu prea este cea in care se lucreaza). Taica-miu a lucrat ptr firma italiana Samsonite (divizia incaltaminte - nici nu stiam ca fac asa ceva). Se taia se modela totul se lipeau inclusiv etichetele cu made in italy si pretul...dar nu ramaneau nici macar rebuturile pe piata romaneasca. Cam asa practica toate firmele care se folosesc de forta de munca a unei tari in curs de dezvoltare...ca sa nu mai zic de remuneratia si conditiile de munca pe care le ofera (scazute...vreau a spune).
Dinzo burtica mea a explodat deja din sapt a-8-a.Uimitor imi este ca totusi stagnez la acelasi kg in plus pus exclusiv in sapt 8-a. De atunci nimic. Si nu stiu in cazul asta cu ce se umfla burta si sanii...cu aer poate
.
Dar imi place burtica ...deja ma balansez la mers.
Nu-ti face griji cu burtica...isi va lua avant subit in urmatoarele saptamani ...ai sa vezi. Fiecare organism are ritmul lui.
Eu si Noi
17+
oana_bucur spune:
CoraHope s-ar putea sa fie o alta amanare cu intrarea in uniune. Stiu ca au anuntat-o ca sigura...dar...
Si apoi..ca si acte nu se va schimba nimic..nu rapid cel putin...ce se va schimba vor fi formatele normele de siguranta pe care tre sa le prezinte...chestii din astea...in rest va scrie in continuare "provenienta" la fel ...ca si in celelalte tari care sunt deja membre.
Am revenit din perindari si mi-am luat rochia de elefantel si niste balerine comode...din pacate rochia nu e alba sau colorata...e neagra dar era singura versiune in care sa incapa burtica comod...asa ca am saltat-o. O sa-mi agat ceva accesorii colorate.
Aiskutza...cand ne pui niste poze sa te vedem?
Eu si Noi
17+
mushulica_p spune:
oana_bucur, sa ne arati poze de la nunta in rochita noua! Si zici ca se cunoaste deja burtica? Tre sa fie tare frumos!
Si noi avem vreo 5 nunti in toamna aceasta (nu o sa mergem la toate...), si problema e ca sunt in diferite perioade si burtica o sa difere mult de la una la alta cred... (luna 4, 5, 6). Acum nu-mi dau seama de este sau nu fiindca am un strat protector buun pe burta![]()
mushulica_p spune:
aaa
, oana_bucur , m-am uitat acum la poze cu burtica! Vreau si eeeuu!
Desi am luat deja 5 kg (15 saptamini) ... nu stiu unde s-au depus...
a, da poate acolo doua inimioare bat?![]()
oana_bucur spune:
Mushulica daca se vede burtica!? E deja butoias serios...poti vedea in poze. Dupa cum se vede era serioasa si in sapt 11.
Noi am scapat pe anul asta de nuntile de nasit...am avut in 18 iunie si 1 iulie...alea au fost mai greutze caci n-am putut pleca dupa plac si a fost muuuult de stat. Dar acum e parfum...la nuntile normale...pot sa vin si sa plec cand vreau.
Am avut si oarecum noroc ca si la ultima nunta am mai incaput inca in rochia achizitionata anul trecut si care a fost o adevarata investitie...se preta la 5 nunti de nasit (pana acum am terminat cu 4 mai avem una probabil in iarna).
Asa ca acum sunt....relaxata.
Eu si Noi
17+
oana_bucur spune:
Eh, Mushulica..e doar un bebel...
Gata, acum fug in oras la un suc cu o prietena.
Eu si Noi
17+
mushulica_p spune:
dar unde sunteti![]()
ma tot framinta dorinta sa simt primele micri ale lui BB, careva din voi deja le-a simtit? Cind vor aparea acele bulisoare care se sparg, acei fluturasi ce bat din aripi? Trebuie neaparat sa fie burtica vizibila pentru a le simti?
nu vrea nimeni sa-mi raspunda?
ma refer la
quote:
Va rog sa imi spuneti cum se descifreaza 15+? Ca e 15 s si ceva, sau ca e inceput de 15 s?
mushulica_p spune:
da, Oana, initial nu vazusem pozele!
da ce bravo sunteti
5 nunti de nasit? aoleu... da buzunarul mai rezista? ![]()
quote:
Eh, Mushulica..e doar un bebel...
Seamana a un suspin :) ati dorit 2?