Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
ALINATXA spune:
Fetelor azi e crima de om afara.....Numai cand ma gandesc sa ies afara ma ia tremuratul.Si diseara merg la o nunta .Ce ma fac eu cu rochia pe mine nu stiu.Imi vine sa umblu dezbracata.
Am dormit foarte prost ,m-am trezit de nu stiu care ori toata noaptea,animalutele mele saracele sunt toropite se baga in ventilator.Am sa le fac baita sa le mai racoresc un pic.
Iubitul meu pechinez a sesizat pe cineva azi noapte la geam si latra de mama focului .A venit la mine si m-a trezit si m-a dus pe balcon.
E atat de inteligent fetelor de nu va imaginati.Ma simt si in siguranta cu el mai ceva decat cu un pitt bull.
Kateryna imi faceam tot felul de griji ....nu stiam ce faci.Bine ca esti bine si ca totul sa aranjat.Pupici.
Messa mai traiesti pe canicula asta?
Mie imi e asha un dor de iubitul meu sot de si mor.E plecat de o saptamana si 2 zile.De abia astept sa vina maine sa il iubaresc.
Va pup pe toate.
14+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
gio spune:
Buna fetele,
Catalina, piata Mogioros e in DR Taberei; ma rog, nu merita sa vii pana aici doar pt magazinul respectiv (e gen Miniprix, am mai zis - apropo si la Miniprix mai gasiti haine de gravi si pe la TCM-uri). Ca sunt cateva hainutze puse printre umerasele cu haine "obisnuite". Dar daca treci prin zona si iti place sa te uiti prin magazine (asta e hobby-ul meu), merita. Apropo, cand vor baga marfa va dau eu de stire, in caz ca voi mai iesi din casa dupa ce-mi fac cerclaj.
Aelita, nu stiu daca mai am infectia, maine iau rezultatele. Apropo fetelor, nu am avut nici un simptom, am aflat de streptococ la o analiza de rutina (vroiam sa raman gravi - ceea ce s-a si intamplat pana am luat rezultatul - si asta era ultima analiza de facut, de gura dr-ei mai mult ca imi iesisera nu stiu ce chestii in secretie care indicau asa ceva). Iar analize am facut slava domnului o gramada toata viata mea si n-am ami avut asa ceva. Habar n-am de unde l-am cules, dar nu mai uit in veci jegul de la eco de la Elias unde-si face Tutunaru eco...toate gravidutzele stau pe aceeasi bucata de panza murdara, infecta, pe care nu catadicseste sa o schimbe nimeni....Horror. Nu intru in detalii...
Eu incerc sa fac prin casa cam toate "restantele" ca habar n-am cum va fi sapt viitoare si de atunci incolo, mi-e si groaza, dar mana pe aspirator si mop sigur nu voi mai pune.
Kateryna, frumos nume. Eu tot in pana de inspiratie sunt, de cand cu Sara (va povesteam...). nasa mea mi-a promis ca-mi da dictionarul din care am ales si numele Taisiei si ma linistesc atunci.
Apropo, uitati un link cu muuuuuuuuuuulte nume:
http://www.behindthename.com/nm/t.php
Va pup
16 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
mediterana spune:
buna dimineata fetelor!
ma bucur ca sunteti bine sanatoase si voioase!
eu am tras o sperietura zdravana ieri, m-a tot durut burta, aceleasi intepaturi...pana am inceput sa sangerez...destul de abundent. Palida si eu si sotul, ca de...am 15 saptamani dupa socoteli...doctorul mi-a facut o ecografie si m-a linistit: copilul e bine, se misca intruna, sa vedem totusi care e problema.
un polip cat un bob de mazare sangera de mama focului, fixat pe col.nu se face anestezie, evident...l-a exterminat medicul.
am ajuns linistita acasa.
am si uitat sa mai intreb...o fi fata, o fi baietel...
o sa intreb data viitoare!
v-am pupat si week-end placut!
mediterana
gio spune:
Mediterana, cred ca v-ati speriat.. Bine ca ati gasit problema si s-a rezolvat. lasa ca aflati voi in curand is sexul bebelusului.
Va pupam
16 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
ylilimic spune:
Buna ziua tuturor si sa aveti sarcini cat mai usoare! Sau cum zice nasul meu de cununie: sa va dea Dumnezeu tot ce-mi doresc eu mie!
Sunt ceva mai noua pe forum si ca dovada nu reusesc inca sa manuiesc cu maiestrie toate avantajele oferite de site. Asadar, putina intelegere, va rog! Multumesc ca mi-a fost redirectionat mesajul catre "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani" si daca are cineva un raspuns la subiectul meu (Cerclaj si copil de 1 an si 9 luni deopotriva) va rog sa-mi scrieti.
Messa spune:
ALINATXA, traiesc :) injur zilnic nemernicii care au avut tupeul sa zica despre aerul conditionat ca ar fi "lux" si sa-l accizeze in consecinta - nu e lux deloc, e absoluta necesitate, nu stiu ce as fi facut fara el noaptea. Ziua ca ziua, dar noaptea ar fi fost crima. Iar astia l-au accizat, ca cica e lux!!! Se zvoneste ca la anul se vor reduce accizele la electrocasnice... dar stau si ma gandesc, oare o sa reziste reteaua electrica? Ca sigur nu a fost gandita sa suporte atata consum.
Mediterana, bine ca nu a fost nimic rau.
ylilimic, bine ai venit!
mariana_1976 spune:
Kateryna, ati ales niste nume superbe pentru cel mic! Felicitari!
Imi pare bine daca am putut ajuta cu ceva listuta.
Mediterana cred ca stiu intr-un fel ce ati simtit.Eu am avut la a treia sarcina niste singerari in sapt. 16+6...
Este bine ca vor cerceta mai amanuntit cauza si sa fie totul bine pina la termen.
Catalina in Suedia se recomanda dusuri dese si scurte cu apa incropita in lunile cu temperaturi foarte ridicate.V-as trimite niste racoare de aici daca s-ar putea!
Gio, linkul pentru nume e bestial! Multumim mult mult de tot!
Aelita, pai 3 kg in plus la 20 de saptamini nu e rau deloc!
Fiindca vorbeati de haine,eu am purtat din luna a 5 a incolo mai mult rochii si fuste lungi ca nu-mi plac defel blugii sau salopetele de gravi.In plus preturile din Suedia mi se par enorme daca iau in calcul durata de purtare a acestor "costume de gravida".
Asa ca am colindat toate second-handurile din oras si mi-am gasit la niste preturi ridicole haine care arata noi noute dar sunt cu vreo 2 numere mai mari.Din luna a 7 a mi-au trebuit cu 3-4 numere mai mari si asa au ramas pina la sfirsitul sarcinii.
Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus
mihacarm2002 spune:
ylilimic,multumim pentru urari! Foarte frumoase, mai ales cea a nasului! Cunosc o fata care a facut cerclaj la a doua sarcina. Avea o fetita de 3 ani, pierduse prima ei sarcina la 6 luni. Sta a etajul 6, fara lift. Stiu ca nu facea absolut nimic. Sotul ei facea toata treaba (cel putin asa se lauda). A dus sarcina cu bine pana la sfarsit si a nascut o fetita tare dolofana. Acum are in jur de 6 ani. Cum te-a sfatuit si geo, cred ca e bine sa te menajezi cat mai mult cu putinta.
mariana, kateryna, multumesc ca m-ati scris si pe mine. Nici nu va imaginati ce mandra sunt! Mi-am chemat imediat sotul sa-i arat!
Multumim, mariana, pentru dorinta ta de a ne trimite niste racoare. Eu insa prefer sa imi fie cat de cald, decat sa imi fie frig. Daca ar fi dupa mine m-as muta intr-o tara tropicala! Nu suport sa umblu cu multe haine pe mine! Poate mi se trage pe vremea raposatului cand inghetam la scoala, pe la cozi, prin autobuze!
Aelita, pai si eu tot 3 kg am pus pe mine si sarcina mea e mai mica decat a ta. Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste trecerea nr de sapt, desi pe multe dintre voi care scrieti des va stiu pe dinafara. In privinta hainelor, o constanteanca de-a mea m-a sfatuit sa port blugi elastici si pulovere putin mai lungute. Mai ales ca inca se poarta pantalonii sub talie.
Messa, AC nu ar trebui sa fie un lux tinand cont de ceea ce am auzit azi la TV (persoane ce nu au rezistat la caldura). Din pacate, e atat de scump si aparatul, dar si curentul. Eu stau la 4, va imaginati ce a fost azi, aici? Mi se parea ca nici nu facea fata AC, si era reglat la 16 grade. Cand ieseam din camera, parca intram in cuptor (nu exagerez) Si colac peste pupaza, pentru urmatoarele 2 sapt nu mai avem nici apa calda! S-a intrat in revizie. Sa vezi acum cat va veni factura la curent (AC+dus electic)
De sapt viitoare as putea sa imi fac si eu triplu test. Dar nu prea sunt hotarata. Voi toate l-ati facut?
O saptamana usoara si fara stres (mai ales celor din campul muncii)!
Mihaela 15+
aelita spune:
AMAYA,am citit,si e ceea ce stiam.Eu ma refeream mereu la candida vaginala ,si la faptul ca,band dupa cineva un pahar de apa nu ai cum sa iei candida vaginal.La asta ma refeream eu cu contactul direct..E alt fel de candida:"Cheilita angulara ( “zabaluta”- alt tip de candidoza mucoasa) apare la nivelul comisurilor bucale si se manifesta prin fisuri dureroase, acoperite cu depozite alb cremoase. Aparitia este favorizata de adancimea pliului, umiditate si de factori nutritionali."Asta e clar ca nu se depisteaza la control ginecologic.
Nici macar sida nu se ia de la un pahar cu apa.
Probabil,la fata care a crezut asta,a fost o coincidenta sa fie si prietena ei cu aceeai infectie,ina celasi timp,si s-a gandit la asta.Dar ,eu zic ca,fiind prietene bune,cel mai repede se lua dupa wc.Dar nu neaparat daca cineva din jur are am luat si noi de la el,maiales ca noi acum suntem predispuse,prins arcina.
Acum nu stiu,fata care spunea cu paharul,poate se referea la candida bucala.Mai ales ca era vorba de ceva legat de stomatologie?
"Transmiterea Candidei Albicans se produce prin act sexual neprotejat."
Eu asa stiu,si asa inteleg si de aici..acum,astept pareri si contra.
Alinaxa,tine-te bine de pitt bull-ul tau !:) dar tu de ce maiiesi pe balcon?ce sa faci tu ?
gio,ma ingrozeste ce spui despre conditiile de la controalele din Elias.Mai bine pun hartie,daca nu au altceva in dotare,de unica folosinat.Nu cred sa fie o avere.Cum se poate sa va puneti toate pe aceeasi panza??si ca tot am vorbit de candida vaginala,acolo da,exista riscul de a te lipi de ceva!Eu nu inteleg cum se poate face asa ceva in conditiile alea!
Va mai intreb,la ecografiile vaginale,cum se procedeaza pe unde ati fost ? ca aparatul ala e unul,nu se schimba.
ia sa ma mai uit la numele puse de tine,ca poate imi vine naiba si mie vreo idee,ca tot in pom sunt.
mediterana,doamne,citeam si imi batea inima din ce in ca mai tare,pana cand am citit tot ce ai scris.ce sperietura ai putut sa tragi!! ce tare ai fost ca nu te.ai panicat tare si nu ai patit ceva cu adevarat! bine ca ai rasuflat usurata,acum chiar ca nu maiconteaza ca ai uittat de sexul copilului,cred ca si euuitam. ai grija,totusi,si fii atenta la orice schimbare,si fugi la medic.of,bine ca a fost o sperietura!
yililimic,bine ai venit ! nu am inteles prea bine,in cate saptamani esti? lasa mai multe detalii,si fetele care au facut cerclaj te vor sfatui !
mariana76,eu sunt dependenta de blugi.adica ma imbrac in fuste,tot ce se poate,dar appi tot la blugi trag,si faptul ca acum nu am,ma face sa ma simt dezbracata si fara haine. e psihica treaba,clar.
bien ca ti-ai gasit hainute,macar pt luna a 7-a incolo si tot e bine!
mihaela,stai foarte bine cu kilogramele!
nici mie nu imi place cu multe haine pe mine,cred ca tot de pe vremea raposatului :))
e o idee cu blugii elastici,daca gasesc ceva sa imi placa..dar puloverele imi plac mai normale,adica nu largi,sa atarne peste burta.vreau mulate.ca am doar burta,si daca iau largi,atarna la umeri ca data de pomana.
eu am facut triplu test,in saptamanaaaaaa care-o fi fost?? 14?16?nici nu mai stiu,ca nici acum nu mi-au spus.miercuri merg la ecografie,si abia vineri am programare la ginecolog care imi va citi si ecografia de miercuri,si triplul test de acum o luna jumate...Banuiesc ca e bine,altfel ma sunau ei.
Oricum,ce sa mai aflu acum?cam tarziu pt vesti proaste.pe langa triplul test sper sa imi spuna daca am carente de ceva,sidaca e nevoie de fier.sper ca nu,ca daca nu aevam carente in primul trimestru,cand nu mancam nimic,ar fi ciudat acum,cand mananc de toate.
messa,ar fi bine sa nu fie de lux aerul conditionat.din pacate,e considerat asa pt ca intr-adevar e scump si aparatul si intretinerea...asta e..se mai spune si ca daca am baga toti am distruge atmosfera.
aveti grija de voi !
21+
Amaya spune:
Aelita, e clar, vorbeam impreuna, ne intelegeam separat ...eu vorbeam de candida in general si tu strict de cea vaginala. In conditiile astea ai perfecta dreptate. In nici un caz nu o sa faca nimeni candida vaginala fiindca bea din acelasi pahar cu alta persoana cu aceasta afectiune. Probabil fiindca e atat de hilara ideea nici nu m-am gandit ca vorbim de cea vaginala .
Oana 15+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)