Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Amaya,mi-era ca nu ma iegzplic io bine
hai la o placinta cu mere,ca eu m-am spart cu doua tavi! trei insi fuseram pe ele,si au mai ramas cateva bucati.

interesant siteul pus de gio,cu nume de copii.am vazut doar la cateva litere,dar e diferit fatza de ce am vazut eu pana acum.

uitati-va si voi,poate gasiti nume.
eu tot nu am gasit.

edit sa va mai pun odata adresa cu numele,ca sa nu va mai intoarceti la mesajul lui gio
.http://www.behindthename.com/nm/a.php

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ce fac fetele cucuietele?
Hai ca de azi se mai racoreste.URAAAA.Eu am fost la nunta si m-am distrat copios.Mai erau 2 gravidute dintre care una era in luna mare(8 luni).Sa o fii vazut ce dansa fetelor si era si pe tocuri.Nu obosise deloc .Tare mult mi-a placut de ea.Cand am vazut pe ea ca danseaza in luna mare fiind am zis sa ma zgaltai si eu.Si m-am zgaltait pret de vreo 2 ore.Se pare ca bebeilor le place foarte mult.Eram tare mandra de burtica mea.De abia astept sa imi creasca mare mare de tot.

14+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna, burticilor!!!!

Nu stiu cum sunteti voi, cele care sunteti nevoite sa suportati vremea asta imposibila, dar eu sunt semi-lesinata. Azi mi-a revenit senzatia de greata, dar sigur de la caldura mi se trage. Oricata apa as bea, nu fac decat sa transpir si mai mult. Va spun sincer ca eu abia astept toamna.
Alinatxa - unde se racoreste??? Poate de maine ca azi e cumplit . Apropo de nunta, am fost si eu la una sambata trecuta si la ritmurile latino zau ca n-am putut sa ma abtin. Macar ca eram constienta ca lumea ma privea cam ciudat, cu burtica unduindu-se . Un nene chiar mi-a pozat burtica, m-am enervat in sinea mea dar sper sa nu fie vreun obsedat si sa-i placa gravidele LOL .

Mariana - , mersi. Nu ma supar deloc. Cred ca totusi e vorba despre pastrama de ren, nu e carne cruda...si cred ca poate fi consumata ca atare. In fine, sa -ti zic drept nu ma tenteaza in mod deosebit dar m-am gandit ca nu am ocazia ca mananc in fiecare zi asa ceva si macar sa gust si eu de curiozitate.

mediterana - cred ca ati tras o sperietura...Bine ca a trecut si bebe este ok.

ALINA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamioana spune:

Sunt si eu o mamica de februarie 2007(UM-14.05.2006)si doresc sa ma alatur voua. Va citesc cu interes si incerc sa invat din experienta fiecareia.
Sunt in 14 saptamani, am facut pana acum 3 ecografii 2D, sarcina decurge bine, dar pentru mai multa siguranta as vrea sa merg la Bucuresti pentru o ecografie mai complexa. La prima sarcina am fost la 5 luni la clinica Olimp Medical la dr.Claudia Teodorescu desi as fi vrut sa ma programez la dr.Pop Andrei. Astazi dimineata am sunat la clinica sa-mi fac programare insa numarul de telefon pe care-l aveam(335.27.30) nu mai este alocat, la informatii nu figureaza iar pe net n-am gasit nimic. Ma puteti ajuta voi cu noul nr. sau alta clinica unde l-as putea gasi pe dr.Pop Andrei?

Oana si Sebastian(06.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetele mele dragi!

Ma bucur sa vad ca suntem toate bine!

Mediterana , cred ca ai avut emotii mari, dar ce bine ca totul e ok!!

Si noi suntem bine...cred, am intrat in saptamana 14 astazi si de-abia astept sa mergem la ecografie peste 3 zile!
Nu am mai fost la eco de cand eram in saptamana 11... si de-abia astept sa vad ca e totul ok ca sa pot sa dau "sfoara-n tzara"!
Voi ati anuntat deja familia, prietenii sau ati preferat, ca mine, sa vedeti ca treceti de trimestrul I? Cum le-ati dat vestea?

In rest, eu una tot balonata sunt... ... da' nu ma las. Fructe trebuie sa mananc, chiar daca am impresia ca si ele contribuie la starea mea de "balon".

Oricum, eu una simt ca intram toate usor-usor in trimestrul 2, ca parca suntem mai vesele si mai ciripitoare. Nu-i asa?

Voi ce mai stiti de Tzuchi? Cred ca e in concediu, de nu mai apare online?

Fetele, voi mai mergeti la epilat cu ceara ca pana acum? Eu da, doar ca am constatat ca sunt mult mai sensibila decat inainte, ca ma cam doare...uff... desi fata care ma epileaza e destul de grijulie.

Cristina, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
am cam lipsit pentru ca sotul a fost plecat si am ramas singura cu maimutza urlatoare care m-a stors de energie.

Noi murim de cald. Unde, cand se racoreste?! Ca eu moooorrrr de cald si fara aer. Bb mic cred ca e bine ca nu misca in front, desi saptamana trecuta am ramas fara lift umblator, noi stam la et 7, si a trebuit sa fac piata si sa fac tur de forta pe scari. Maine mergem din nou la echo. Sunt curioasa ce ne mai zice.

Mamioana Pop nu a iesit la pensie?
Aelita candida (nu cea de la nivel bucal) se poate produce si pe fondul unui dezechilibru hormonal.

14+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Monu, nu stiu daca a iesit la pensie sau nu.E posibil. Acum 4.5 ani era in activitate.
Imi recomandati alti medici buni in Bucuresti? Aici la Galati am mai auzit de dr.Albu. E ok?

Oana 14+ si Sebastian(06.10.2002)

Mergi la inceput

Mamioana eu nu stiu nimic de dr Albu. Stiu ca ar exista un dr Albu despre care stiu ca este genetigian. Eu merg la echo la dr Iosup. Din cate citesc multe fete din Buc merg la el. Acum tu alegi.

Mergi la inceput

Poti te rog sa-mi dai un nr.de telefon si numele clinicii? Dr.Iosup este ginecolog sau radiolog? Astepti mult pentru o programare?

Oana 14+ si Sebastian(06.10.2002)

Mergi la inceput

trimis PM

Mergi la inceput