Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Catalina si aici e cald dar incomparabil probabil cu ce e la voi.Noi ne plingem la 25 de grade,iti dai seama ce am face la 35-40.Iarna avem 25-30 minus legea compensarii.

Chestia e ca eu nu am avut simptome de nici un fel la placenta joasa,nu singerari,nu nimic,ma simt chiar foarte bine.Nu ma mir pentru ca placenta daca e sa nu se ridice,prezinta simptome de-abia dupa 25-28 de saptamini,asta in cazul in care nu e praevia totala.Tocmai citisem ca la inceputul sarcinii cam 30% din placente sunt diagnosticate joase.

Sabina 16+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamici! vroiam sa va spun ca nici eu nu am avut nici un simptom care sa mi indice faptul ca am placenta joasa. in afara de unele intepaturi pe care le simt o data la cateva zile , dar nu sunt insuortabile, nu am nici un fel de durere si nci sangerari. AISKA, si eu sper ca placentele noastre sa se ridice. am uitat sa iti spun ca intradevar eu am placenta jos posterior. in fine, sa asteptam si sa ne rugam sa fie totul bine cu puisorii nostri.mie doctorita mia zis ca ea crede c ao sa se ridice.sper sa fie asa!

pupici multi.

irina 19+ MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Salutare la toata lumea! In primul rand, multumesc celei care m-a ajutat sa fac modificari la listuta. Din pacate cred ca s-a modificat ceva gresit pe acolo, pentru ca au aparut niste "castraveti" in listuta asa ca trebuie introduse datele din nou. Maine dimineata o sa fac eu toate modificarile, asa ca daca mai aveti noutati sa-mi spuneti si le trec.
In al doilea rand, felicitari celor care au aflat ce au in burtica.
Alinatxa, felicitari ptr baietel. Stiu ca am zis ca intru sa va spun ce am facut marti la eco, numai ca am avut grija ca inainte sa ajung la eco sa-mi prind un deget de la mana dreapta in portiera masinii
asa ca imi era cam greu sa scriu.
La eco, toate bune si frumoase. Se pare ca noastra este de fapt (are toate dotarile necesare), si avea marti 174g. Aaa...si sa va spun si cum se va numi puiul nostru: George-Anelin.

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

wannajo, toata lumea are nisip la rinichi din cauza apei calcaroase. Cel putin asa mi-a spus mie o dr la care am facut demult un eco general.
aelita, chestia cu candida ca se transmite de pe paharul cu apa mi-a spus-o, demult, o prietena care termina stomatologia. Ea imi povestea ca a luat-o de la cea mai buna prietena a ei. Daca e adevarat sau nu, nu stiu!
dulcetika, ce bine de tine ca nu ti se cunoaste burta. Eu am inceput sa ma balonez si de la apa. Imediat mi se umfla!
Astazi mi se umflasera mainile. Picioarele nu mi se pareau deloc umflate, desi cred ca am mers pe jos vreo 3 ore.
Salina, sa nu te superi pe mine! Eu am avut o prietena care statea la parter si m-a surprins ca nu avea gratii la geamuri. Mi-a spus ca geamul termopan se sparge foarte greu si face mare galagie. Iar ieri, cred ca am ras pentru prima oara pe ziua respectiva (desi cred ca era trecut de miezul noptii cand am citit mesajul tau). Am avut atat de multe de facut si am fost atat de stresata. Acum, m-am mai linistit un pic, astept sa reincep scoala. Nu imi vine sa cred ce repede au trecut cele 3 luni de vacanta (si eu care ma plangeam de plictiseala in vacanta!).
Acum citesc o carte de Dan Brown, Ingeri si demoni. Nu ma pasioneaza deloc, dar altceva nu am ce citi!
kateryna, te rog sa ma treci si pe mine pe lista daca tot vrei sa o modifici: DN:02.03.1977; UM: 04.05.2006; DPN: 08.02.2007 - Constanta, 99%-
PS:Nu am prea inteles ce ai vrut sa spui cu "castravetii" care au aparut pe lista, iar acum nu pot dormi de curioasa ce sunt!

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Kateryna si eu am observat ca s-a intimplat ceva cu listuta.Nu stiu cind,dar in orice caz´,acum cind ai spus si m-am uitat,tocmai am gasit mai multe greseli de cod si am corectat ce am vazut.Ce nu...o sa se arate mai tirziu,daca mai e.
Felicitari pentru!La a doua sarcina si eu mi-am prins "aripioara" la portiera asa ca mi-a cazut unghia.Ti-ai pus vreo compresa,ceva?Sper ca nu te-ai lovit prea rau.

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Acum deci am corectat listuta.Sa-mi spuneti cum se vede ca precis unele semne din tastatura le avem diferite.

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Mariana acum e bine listuta. Cel putin la mine nu mai apar "castravetii" in listuta. Am vazut ca ai trecut-o tu pe mihacarm2002. O sa mai intru sa modific la mine caruciorul si cred ca e la zi listuta. pentru ajutor.
Mihacarm2002, "castravetii" erau diferite semne care nu aveau ce sa caute in listuta provenite de la o greseala la scrierea unui cod. Eu una asa le zic, atunci cand imi apar pe net.
In ceea ce priveste degetelul accidentat, i-am pus bandaj atunci ca sangera. In rest l-am lasat liber sa se vindece mai repede. S-ar putea sa scap si sa nu cada nici unghia. Oricum, partea haioasa era ca aflasera asistentele de la clinica de faza cu usa de la masina (ca le-am rugat sa-mi faca un pansament) si de cate ori ma vedeau langa o usa imi strigau: Atentie la usa!!

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, ma uit ca abia e 7 si deja curg apele pe mine. Inainte de a fi insarcinata nu transpiram aproape deloc, nu conta cat de cald era. Acuma insa ...
O sa incerc si eu chestia cu ligheanul si carpa pe burta dar imi e cam frica sa nu racesc jos cu carpa uda pe burta ... .

As vrea sa ma duc la biserica si mi-as lua apa cu mine dar cum capacitatea la vezica mea s-a redus considerabil iar toalete ... ca la romani (ca in alea "ecologice" nu mai intru). Vad io.

Desi azi se anunta si mai cald eu va urez o zi racoroasa pe cat se poate.

Va pup,
Cata 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

salina,au furat printre gratii ?? si nici clestiinuerau pe jos?or fi avut nevoie si de aia :) vezi sa nu fie cineva soomnambul in casa si sa le fi adunat :) glumesc :)
amaya,da stiuca exista si in gura,dupa un contact cu ...dar ca se ia din apa,dupa paharul de apa,nu cred.si,sa zicem ca se ia cumva,se localizeaza acolo..adica nu coboara .ete ca nu stiu cum sa zic.
Alinaxa
,total de acord cu tine,in ceea ce priveste hainele! suntem sortite sacilor!eu nu am nici idei,adica nici nu stiu ce as vrea,doar vad ca sunt foarte urate cele de la magazin si culori inghise,triste..
haha nu ai gratii silumina aprinsa?asa vad direct pe unde sa intre.as muriiiiiiii
dulcetika
,o sa fie bine,nu are de ce sa nu fie!! bebelina are loc,cum sa nu,ca acum e mica mica,are cativa centimetri..e cat un pumn.eu am pus 3 in plus,dar burta e destula pt cat e el de mic.port aceeasi talie,doar la blugi am probleme,ca blugii mei erau stramti,si acum ii bag,dar nu pot sa inchid nasturele.iar pantalonii cu siret,largi,si asa nu-i inghiteam eu prea tare,deja sunt satulade ei pana peste cap.
vezi cu pregatirile,sa iasa totul bine!
baga poze cu burtica!
mariana76,aiska,asa stiu si eu in legatura cu ridicarea placentei ,si ca in afara nu se da nimic.
kateryna
,in ce sapt esti? sa-ti traiasca baietelul ! cat aveai cand a vazut fata? frumos numele George Anelin.

fetelor,scrieti-va,va rog,saptamanile,sa nu ma mai uit la prima pagina si sa mai calculez,cand povestiti una alta despre ecografii,masuratori..

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Aelita, nu neaparat dupa un contact cu....
Uite, aici am gasit un articol ceva mai complex despre candida:
http://www.farmaciata.ro/eKontentFarmaciaTaFiles/home/psihosexologie/psihosexologie/Candidoza.html

Oana 15+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput