Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Dienutza, meteorico, ce in forta ai revenit...

Anda, intradevar ma mut de la Piata 1 Mai in buricul cartierului Crangasi, sa vezi smotoceala pe sor'mea ca sper sa ne vizitam des, ajung la ea si in papuci ... Abia astept, mai ales ca e vorba de un apartament care va fi frumusel, dupa ce o sa scape din mainile mele...Catutza din pacate proiectul cu IOR-ul a cazut, am ales varianta Crangasi fiind aproape de mama si sor'mea, in plus am avut un motiv intim, familial...

Gandacel nu stiu cum simt alte femei, dar eu sunt convinsa ca nu as putea iubi un al doilea copil la fel ca pe primul.Nu stiu de ce, probabil pentru ca simt ca e atat de complet, de perfect, incat imi da toata satisfactia pe care simt ca mi-ar da-o un copil. Nu ascund faptul ca uneori imi doresc un al doilea copil, insa de cateva luni mi-a mai trecut, uitandu-ma la voi realizez ca nu mai sunt in stare sa o iau iar de la capat cu pampersi, etc, in plus serviciul meu nu imi prea permite o pauza, nu acum.
Maria alexia daca te ajuta vreuna din fete la cumparat pampersi eu pot sa iti trimit pachetul in Sibiu. Saptamanal avem curse inspre Sibiu si ii poti ridica de la punctul nostru de lucru.

Si nu in ultimul rand, Noki apropo de epilat, eu mi-am luat un Braun Xelle super interesant, eu care de obicei urlu in cabinetul cosmeticienei la ceara de epilat indiferent unde ar aplica-o ( nu spun de inghinal unde sare sangele dupe ce smulge ea ), inchipuieti ca m-am epilat stand in fotoliu la televizor, ma luat asa un val de fericire ca nu ma doare deloc, ca mi-am tras o tunsoare de bikini. Vorba lui barbatu-meu ( scuze pt taticul forumului, asa e intre femei ), daca nu se termina filmul la timp, ramanea biata pisica fara blanita...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Pisi, sa ai noroc de casa noua si sa nu o stresezi prea tare pe Dienuta. Vreau sa te intreb si eu ceva asa off-topic.
Stii ca m-am intors la lucru de curand si mi-am facut analizele alea de reangajare la sfarsitul lui iulie si care dupa cate stiu eu sunt valabile 3 luni. Acuma saptamana viitoare vin astia cu analizele periodice/anuale care iar sunt obligatorii (vine aceeasi firma la care mi-am facut analizele de reangajare). Sunt obligata sa le fac din nou??? Ca doar amu' le-am facut. Tare nu mai am chef de intepaturi.

Maria-Alexia, la voi atat de scumpi au ajuns Pampersii???? Eu am luat de la Plus cu aproximativ 550.000 baxul de 76 buc-acuma 3 zile. La Metro si Selgros n-am mai fost demult. Nu-mi vine sa cred ca sunt asa de scumpi acolo. O fi cazul sa imi fac stocuri?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Mandy noi avem o societate medicala cu care am facut contract pentru medicina muncii pentru office care agreeaza analize facute cu 3-4 luni inainte, si facute si in alta parte decat la ei. Pentru productie i schimb, avem o alta societate care nici nu vrea sa auda de analize facute in alta parte si mai ales nu concepe ca analizele sa aibe ceva vechime. e adevarat insa ca la productie o infectie cu cine stie ce bacili ar fi o tragedie pentru biosecuritatea procesului de productie si ei ar fi partial raspunzatori.
In concluzie, nu stiu ce sa iti raspund, cred ca depinde de medicul de medicina muncii pe care il aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

continui eu discutia off-topic cu epilatul ca vroiam sa o intreb pe ina dk "brazilian" inseamna total sau altfel in argoul/jargonul epilatului si mi-am dat seama ca nu mai stiu din clasa ... care e diferenta intre jargon si argou. de fapt recunosc ca le-am confundat intotdeauna, cand am dat admiterea stiam sigur , dar p-orma iar mi-a disparut corespondenta la ele. stiu sigur ca unul dintre ele inseamna limbaj cu cuvinte obscene iar celalalt inseamna limbaj caracteristic unui domeniu de activitate, limbaj care poate sau nu poate sa contina elemente tehnice (cum vorbesc inginerii intre ei, cum vorbesc coafezele intre ele, cum vorbesc liceenii intre ei, cum vorbesc alcoolicii intre ei etc) la prima vedere jargonul, pentru ca suna mai urat cuvantul, ar fi ala cu elemente vulgare, dar parca era exact invers. bai, lamuriti--ma ca altfel ma obsedeaza toata ziua.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza fetelor dragi! ai ca azi sunt s io bine dispusa, ca deh, plecam maine de diminetza in zori la , asa ca ce motiv de suparare as avea?

Catutza- LA MUUULTI ANI FERICITI, CU IUBIRE SI SANATATE MAXIMA! SA NE TRAIESTI, LEUTZO! SI SA TE BUCURIE ALATURI DE BIENCUTZA SI BARBATUSH DE TOATE LUCRURILE BUNE DIN LUME!!!!!

Simona- felicitari pentru dintos! la mai multi!

Ina- cu braziliana a fost ok, a durut suportabil, radeam ca in ziua anterioara am fost pe acceasi strada, cateva numere mai sus, la dentist. Si cum si acolo am patimit, pana sa fiu de acord sa-mi faca anestezie - ca deh, mie mi-e frica raaaaaaaaaaau de injectii- am denumit strad ca "strada suferintzei". Dar tipa a fost chat profesionista,a durat cu totul 20 de minute, au trecut repede. Ce e naspa e partea de dupa - ca la mine e prima data cand ma fac la coafor, am mai incercat io acasa cu ceara calda si respectiv benzi de unica folosintza, dar niciodata la cosmetica. Si evident radacinile tari-beton, ma doare si acuma locul "extractiei". dar va trece iar peisajul merita tot chinul.
Sanatate muuulta si sa te depanezi repede de tot!

[bPisi- mai, io-s o persoana curajoasa vreau sa cred, dar de epilator mi-e o frica de mor - ca de paianjeni, injectii, luat sange, gandaci, cutremure....curajoasa, nu? Acuma serios, numai cand aud zgomotul ala o iaula goana. Am incercat prima data sa ma fac acum vreo 7-8 ani, pe picioare unde teoretic e k, Am fugit de-am mancat pamantul. A doaua oara, cu alt aparat, ianinte de nunta. Idem. Deci renuntz la idee, ca numai cand ma gandesc ma apuca fiori.

PISI

quote:
nu stiu cum simt alte femei, dar eu sunt convinsa ca nu as putea iubi un al doilea copil la fel ca pe primul.Nu stiu de ce, probabil pentru ca simt ca e atat de complet, de perfect, incat imi da toata satisfactia pe care simt ca mi-ar da-o un copil. Nu ascund faptul ca uneori imi doresc un al doilea copil, insa de cateva luni mi-a mai trecut, uitandu-ma la voi realizez ca nu mai sunt in stare sa o iau iar de la capat cu pampersi, etc, in plus serviciul meu nu imi prea permite o pauza, nu acum.

Nu stiu cum ai reusit sa exprimi asa de bine EXACT CE SIMT SI IO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai putin partea finala, unde la mine la serv e ok, ar putea lpsi oricat, chiar mai bine ar fi.Si ar fi si in stare sa am grija si s-o iau de la capat, mi-ar face placere chiar, dar la faza cu divizatul dragostei...sigur nu as putea face fatza.

Cum ne jucam noi: aduc galetusa din trusa de nisip si-i bag acolo muuulte jucarii, pe care ea apoi le scoate pe rand si le pune la loc. Apoi misunam impreuna prin casa, amandoua in 4 labe - asta o amuza teribil - apoi o fac avionul, camila, ne jucam si cucu-bau, o las sa se catzere pe tot ceprinde si sa descopere tot ce gaseste.

Meems- bine ai revenit si bine ca ati ajuns safe in America!

Catutza[/b] - cu bagatul in apa e asa: lui Saraly i-a placut taaare mult, dar din pozele Cameliei nu reiesea daca a bagat-o cu totul sau nu. Io am presupus ca nu si am avut dreptate. Probabil ca apa a fost mai rece cand au foat ele, ca la noi a fost calda raaau si de-aia am bagat-o. dar a fost prietena mea la mare sapt trecuta, cu o fetitza de 2 ani si nu au bagat-o in apa, ca a zis ca a fost rece si nu s-a riscat.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

mama, ina, iti dai seama, dk fi-ta o sa fie regizoare la hollywood si fiu-meu o sa fie chirurg plastician in los angeles si ei doi vor fi impreuna, ce de bani o sa aiba astia!!! poate ne dau si noua de sofer/coafeza/gradinar/menajere/maseur/personal trainer/medium/consultant de imagine/bucatar si alti practicanti de meserii folositoare pe langa casa omului modern

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa e cum banuiai, Anda:
jargon - ala cu cuvinte urate
- argou - ala specializat

Brazilian inseamna total epilat si o zona de lkinutza, inimioara, florica, triunghi, etc. stii tu unde.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

pai dk e cu inimioara nu e total. ala probabil se cheama bb epilat:))
io epilatul tip bb il fac singura ca plang la cosmetica. asa il fac io timp de 2 ore:)), in ritmul meu de sters lacrimile

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Anda, m-ai bagat in ceata. Si argou si jargon inseamna acelasi lucru conform dex.
JARGÓN, jargoane, s.n. 1. Limbaj specific anumitor categorii sociale, profesionale etc., care reflectă fie dorința celor ce-l vorbesc de a se distinge de masa mare a vorbitorilor, fie tendința de a folosi termeni specifici profesiunilor respective și care se caracterizează prin abundența cuvintelor și expresiilor pretențioase, de obicei împrumutate din alte limbi, sau a celor de îngustă specialitate. 2. (Înv., azi impr.) Dialect, grai. – Din fr. jargon.
ARGÓU ~ri n. Limbaj convențional, folosit în mod conștient de către vorbitorii unui grup social sau profesional, pentru a nu fi înțeleși de ceilalți. ~ al elevilor. ~ al vânătorilor. /<fr. argou

Deci eu cred ca fiind vorba de ceva constient, limbajul vulgar tine de argou. Sau nu.

Mergi la inceput

noki, nu fi asa sigura, uite din dexul lui pisi, as zice ca vulgaritatile mai repede intra la argou

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput