Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
dayssy spune:
Buna seara la fete,
Eu de luni sunt zombi. Are Dragos 4 gingii inflamate si aproape sparte si e tare marait. Noaptea nu dorm, ziua nu dorm, asa ca am reusit sa ajung la greutatea dinaintea sarcinii. Cu el am luat in greutate, cu el am dat jos. Si-a injumatatit cantitatea de papa si bea f mult ceai, undeva la vreo 4-5 biberoane pe zi si noaptea vreo 2, asa ca am terminat un pachet de pampesi intr-o sapt.
De olita nu poate fi vorba ca si-o pune in cap sau i-o duce soramii sa stea ea pe ea.
De cand cu vremea asta schimbatoare i s-a cam infundat nasul. Voiam sa va intreb ceva picaturi pt ei sunt?? Ca de curatat nasul cu pompita nu mai poate fi vorba.
A inceput sa mearga in picioare destul de bine, se ridica in picioare cum da de ceva sigur de sustinut si tipa toata ziua dupa mine prin casa.
De cand merge in 4 labe pisica noastra e disperata. Sta numai pe sus. Cum o vede incepe sa tipe si in secunda 2 e langa ea. Asa ca ea ca o doamna bine crescuta ce e sta in cosul ei si se mai plimba prin casa cand nu e el(adica doarme). In schimb cand e plecat in we la bunici vine si plange langa patut de ti se rupe inima. Nici eu nu mai inteleg ce-o fi in capul ei. Sau poate s-o gandi "rau cu rau dar mai rau fara rau?"
Atat am avut de raportat.
La multe luni celor care au sarbatorit sau urmeaza sa sarbatoreasca.
Sanatate si multi pupici celor bolnaviori.
Va dati seama ca mai avem putin si incepem sa sarbatorim anisori????
Multi pupici.
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
catutza spune:
Buna
Intram si noi repede ca abia acum am gasit putin timp liber.
Am scapat azi si ieri de doua serii de musafiri, dar tot am reusit sa va citesc printre picaturi, deci :
-Bianca bea cam 200ml de apa acum, iar uneori mai bea si ceiut, cam 150ml. Noi suntem super multumiti pentru ca ea pana acum nu bea mai deloc.
- kk face cam de 3 ori pe zi, de consistenta normala
-fontanela mai e doar putin deschisa, o sa vedem ce va spune dr in septembrie cand mergem la control
Pisi , eu am crezut ca te muti pe langa noi (a se citi zona titan), parca asa spuneai ,sau am inteles eu gresit?
Dayssy , si Bianca a avut mucisori si dr ne-a recomandat Ophtamesone , cate o picatura in fiecare nara , de cel mult 3 ori pe zi, inainte de masa (au un gust oribil). Dar mai bine suna pe dr ta si vezi ce-ti spune. Noua ne-a spus sa bagam ser la greu .
Noki si Cami , care e faza cu bagatul in apa marii doar a picioruselor? Noi am bagat-o pe Bianca in apa, in colacel si uneori in brate si sa o vedeti cum dadea din manute si din picioruse.... ii placea foarte mult apa marii si mai ales gustul apei
Va pupic acum, fug la dus si la culcare ca e tarziu.
Catutza si Bianca-Maria
meems spune:
Am ajuns si noi acasa! Nu-mi vine sa cred, dupa 14 ore de zbor suntem din nou la noi acasa. Nu ca ne-ar fi fost dor, sincer ne-a placut foarte mult in Romania si Rianna mai ales s-a simtit excelent. Suntem obosite si incercam sa ne revenim. Nu ne-au ajuns bagajele si sunt putin ingrijorata din cauza asta, dar azi ar trebui sa le primim.
O sa incerc sa citesc din urma, mi-a fost dor de voi.
Pupici la toata gasca!
fee spune:
Buna seara,
Buluci, eu mai vb romaneste cu el cand suntem singuri, azi de exemplu am fost singuri dimineata dar el a dormit, asa ca e cam rarut ...Pe strada sau la birou( el vine cu mine la munca) sau chiar cand suntem cu prietenii mi se pare deplasat pentru ca ei nu inteleg limba si nu este corect din partea mea.Cand despre cantitatea de apa ,daca ar fi dupa el ar mai bea vreo 2 -3 biberoane cu apa.
Anda, sincer nu stiu ce am vrea sa devina mai tarziu ...deja are inclinatii de a comanda asa ca ...
De cand a plecat mama , adica de luni, doarme baiatul meu singur si au cam disparut nazurile "eu nu ma culc decat plimbat", il pun in patut cu muzica lui, il pupacesc si citesc o povestioara si gata pana dimineata .
Cat despre dintii, nimic nou la orizont...are obrajii cam rosii.
Ina, am vazut ce spuneai tu despre carpa sterila si ma gandeam sa iti recoman un produs care sigur exista si pe la voi.Cumnata-mea locuieste in US si mi-a adus 2 manoukian (cred ca se numesc), sunt niste chestii cu maner solid si un fel de plasa platificata (cu mici gauri) in care poti sa pui bcatii de fructe sau legume ( sunt cam ca jucariile pt dentitie)
Noapte buna si
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
fee spune:
Bine ai revenit Meems, chia azi ma gandeam la voi ca vazusem newsurile despre avion (cel care aterizat la boston) si mi-am zis ca traim intr-o lume nebuna
Pupici Riannei
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
meems spune:
Multumesc, Fee! Intr-adevar, e o lume nebuna. Zborul nostru a fost relativ linistit, am facut o singura escala in Germania. Mi-a fost groaza de drum, dar am ajuns cu bine si asta e tot ce conteaza. Acum imi astept si bagajele.
Ina869 spune:
Anda, sotia din Canada este foarte bine,multumesc de intrebare, mancacioasa, dormicioasa, un copil extraordinar de bun.
Ptiu, sa nu-l deochi, frumos si mandru este poetu’ si are asa, o privire boema.
Mie mi-ar placea sa devina o faimoasa regizoare de filme (ar lucra cu artisti celebri, ar calatori, ar avea si meserie de conducere,creativa,neplictisitoare, ar participa la decernarile de premii, etc.)
Ah, Anda, pai baiatul tau doctor cu fata mea regizoarea nu vor avea timp sa dea pe-acasa niciodata …si casnicia lor ori va tine pina la adanci batranete ( cu amantii/amantele de rigoare ) ori se va duce de rapa…da’ ei sa fie sanatosi.
In orice caz, sper ca fata mea sa evite sa aiba functie de birou, vreau ceva palpitant, atragator, fara condica de prezentza, sedinte plictisitoare si program prelungit in inchidere de luna cu rapoarte, situatii … sa-si permita un gradinar, o femeie la curatenie , un dietetician + bucatareasa, un om care sa-i curate piscina, o bona ( sau doua) pentru copii ei, ce ziceti ?
Pe mine m-a pocnit o raceala si mi-este rau, cum nu iau pastile ( care sint foarte tari si este interzis sa conduci , imi dau o stare de ameteala de zici ca sint beata critza) cum ma pleostesc din nou.
Am luat-o de la niste prieteni carora le-a fost atit de rau incat au ajuns la urgentza. Eu am o forma mai usoara, dar cu efecte destul de nasoale (somnloenta, apatica, nu am chef de nimic, trag de mine). Eh, sper sa treaca mai repede.
Noki, ce viteaza ai fost cu epilatul ala! Tu si cu Taniutza, ca si ea se epilase inainte de a-l naste pe Stefan.
De cand tot incerc sa-mi fac si eu un “brazilian” si nu am mai ajuns…cum a fost, dureros? Adevarul este ca nu mi-e de durere cat de rusine, dom’le, zau asa.
Meems, bine ati ajuns acasa! Cum a fost la vama ? – cea din state-
Fee, stiu despre ce vorbesti, avem si noi acel dispozitiv, i-am dat multe fructe din el.
Monetule, bine ai revenit ! Cum adica “cat mai sintem in Florida?” aveti de cand sa va mutati? Ce frumos ca surorile se inteleg atit de bine! Si cum te descurci tu cu o Maye mancacioasa si pofticioasa si cu o Liutza mai pretentioasa?
Ha, ha, ha, v-am luat la pretul laptelui praf, eu dau 27 + taxe pe Nestle, deci peste $30.
Bicule, pe unde esti?
Anamari?????
Alexandrina, ce bine ca ne-ai mai dat un semn!
Silvia , ai fost tare draguta cu “marturisirea “ ta.
Referitor la fontanela, eu nu i-am dat nimic lui Rachel si aproape i s-a inchis, estimez ca in cateva luni va fi complet inchisa,
Rachel nu bea multa apa, poate 50 ml , dar eu cred ca-i ok fiindca bea laptic facut cu apa, plus cea din legume, fructe, cateodata supica, asa ca nu-mi fac griji fiindca schimb la pampersi intr-o veselie, cam la fiecare 3 ore. Kaki face de vreo doua ori pe zi, cateodata si de trei, patru ori ( mai rar).
Voi cum va jucati cu bb-ii? Ce fel de jocuri, ce le puneti la dispozitie, etc.?
Vroiam sa mai adaug ceva dar memoria mea este in vacantza.
Pupicei,
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Gandacel spune:
Buna dimineata!
Ina, de ce nu iei pentru raceala ceva care sa nu dea somnolenta? La noi exista "Nurofen raceala si gripa", care nu da somnolenta, stiu ca si eu aveam aceeasi problema cand nu stiam ca exista si astfel de medicamente. Intreaba un farmacist ce gasesti pe la voi.
Raportam datele la 9 luni: Bogdan are 9,200 kg (zice cantarul de la dr.) si 71 cm.
Acum va lasam, ca plecam la plimbarica de dimineata, luam lapticul gratuit!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
bianca_mo spune:
buna dimineata!
fontanela lui Serban e aproape inchisa, pediatra a zis fara vigantol pana la toamna!
INA, eu ma joc clasicul "cucu-bau", ii ascund jucaria sub paturica, avionul, il punem in paturica si-l leganam, ii arat ceva cu o jucarie si face si el la fel, il invat cantece, l-am invatat sa bata din palme si sa vb la telefon, ma prefac ca ii spun ceva la ureche, pe un ton mic si asa rade...
si o zi buna!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
dienutagraviduta spune:
neata fetelor !
noi suntem foarte bine dispusi azi ... lucarinezul meu a dormit de la 9.30 la 8.10 ... nu prea des se intampla asta, plus ca fara nici o maraiala absolut ... pacat ca s-a trezit taticul lui in schimb sa mai bajbaie prin camera cu visele lui ciudate, ca altfel bifam si eu o noapte dormita de la cap la coada ... parca am 2 copii, cand ma freaca ala, cand alalalt ...