Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

eu intru si mai rar-mai ales ca am inceput si eu serviciul.

Tania
pe mine m-a pufnit rasul de traznaile lui stefan, iarta-ma. eu m-am cam obisnuit-ca am doi cu cucuie....
Va trebui sa te obisnuiesti sa-l lasi sa planga putin...macar cu tati.Si Liam e la fel -nu vrea sa fie lasat singur, dar macar sta cu tati si alex si baby sitter-a.DAr cu nimeni altcineva...
Liam se ridica in genunchi si merge in patru labe prin casa.acum trebuie sa ma uit dupa doi nazdravani- ca a venit randul lui sa traga de fire si sa isi bage nasul unde nu-i fierbe oala.De spus spune numai "hi dad" in rest totul e pe limba lui, dar cand vorbim racneste ca sa se auda numai vocea lui....

meems- ma bucur ca ati ajuns cu bine si si-a rev enit si Rianna cu somnul.

Bic-asa a fost si Lia -de abia dupa noua luni a inceput cu mancare maruntita. Incearca cu finger foods si fructe moi precum banane.
Liam a evoluat mai repede.

monet-sa stii ca voi incerca si eu cu Lia - nu stiu ce sa ma fac cu ea, ca programul ei de somn tot aiurea e.Liam e ok din punctul asta de vedere....dar pe ea a invatat-o prost tati.

Fetele tale se bat ? Ca ai mei se mai paruie reciproc- ma refer la cei mici nu la cel mare.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,fetele dragi!

ei uite,ca de obicei,tania ma salveaza si ma integreaza si pe mine aci-ca tare singurik mai eram cu plodul meu urlator...deci si tu Tania,tot asha,a?la baie cu el in carca,la bucatarie cu el,si tot asha...offf,si noi la fel...am postat la "parinti..." un subiect de genu'asta,mi-au raspuns mamici cu experienta lor,o sa-ti dau linku',e de ajutor!

ieri tot asha s-a-ntamplat,urlete cu noi in camera,ca de ce nu-l lasam pe jos,am zis ca aplicam metoda plans pana se opreshte el...l-a lasat Buba sa planga in patutul lui,si cand mi-era lumea mai draga-tzok-l-a luat...am tabarat pe el,imi venea sa-i trag 2 pumni in gura:de ce l-ai luat kiar acum,dupa 40 de minute,ca el a-nvatat acum,ca daca plange intens,i se vor implini toate dorintele,tb sa-l lasi sa se opreasca SINGUR,daca tot l-am lasat sa planga aproape o ora!??

am plans si eu,iar ne-am certat,tb sa ne ducem si-ntr-o vizita(Dienuta,sorry!-o sa vb pe mssg) la nasi,in Crangasi,i-am sunat pe-aia ca s-a dus dracu'kefu'de vizita,au zis ca vin ei la noi,saracii,si-au si ei un terorist de o luna care NU DOARME DELOC...si-asha a fost sambata mea minunata!

Kiar vb cu Taniuta,ca se fac ei maricei,deja la iarna,de sarbatori,o sa fie altceva,o sa mearga dupa noi prin casa,o sa fie Craciunu',atmosfera de sarbatooare,brad in casa,miros de cetina,abia astept clipele astea!!

Va pup pe toate!

PS Baby Nova,tetine in stea,pentru mancare groasa,sau lapte cu cereale mai grosut am primit eu si n-am ce face cu ele...cauta cineva BABY NOVA,tetina in stea!??!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Felicia, i-a trecut febra dar tot nu are pofta de mancare!A luat 100 de grame luna asta

Vic cand aude blenderul rade de nu mai poate, nu stiu ce e in capsorul lui!In rest sta cumintel fie in tarc fie in patut fie in 4 labe prin casa.
ca sa ii arati copilului ca e ok ce faci, zgomotul de la blender de ex stai cu el langa tine, da drumul la blender , bate din palme, razi, spune bravo, bravo si poate pricepe ca e de bine.

Alexandrina, intra pee bay sau amazon , de aici nu mai stiu.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Hilde, 3-4 ore in timpul zilei e beton!!! ha-ha as vrea si eu asa!

Tania, ce bine ca te mai vad pe-aici. Nu te speria ca trece repede faza cu separation anxiety. La noi tocmai ce a trecut, dar am recunoscut in mesajul tau exact temerile mele de acum fix o luna.. Daca vrei sa vezi cum poti sa faci treaba cu copilul in casa uite-te la link-urile despre wrap de la semnatura mea. Acum nu o mai tin asa de des, dar intre timp am mai facut rost de "aparatura" serioasa. Aici se gasesc niste porti care se leaga intre ele si formeaza un hexagon inchis destul de maricel. Si acolo o pun in casa. Urla la inceput un pic, dupa care descopera jocuri si jucarii. Poti sa incerci varianta cu tarcul. La noi ala merge citeodata. Nu-i place ca e spatiul prea mic.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bic, ai dreptate cu tarcul ala gardulet. L-am vazut si eu si sigur si Tania la BabyExpo, doar ca era imens de scump si nu cum mult mai mare decat un tarc. Dar m-am uitat de n ori la el si tare m-a tentat. In plus, Ana, si cred ca si Stefan, cad prin pat si tarc ca placintzelele, deci mare riscul sa se loveasca. Eu pe Ana n-o mai pun deloc ziua in pat (e de lemn), doar la nani de pranz, pt ca sta in genunchi, apoi isi ia o carticica s-o studieze insa cand se vede cu carticica in mana uita sa se puna frumos pe spate sau lateral si mai baga cate un cap de lemnul de la pat. Sau sta si danseaza pe genunchi chiuind si batand din palme, iar apoi brusc vrea sa fie la orizontala, cu aceleasi posibile pocaituri cu teasta de marginile de lemn.
De aceea tarc scrie pe ea, desi mi se pare uneori ca o cusca, fara sa fie fte mic, acum regret ca m-am zgarcit si nu i-am luat unul mult mai mare patrat. Ma rog, nu neaparat m-am zgarcit, dar era dublu ca pret si atunci nu m-am gandit ca merita banii in plus asa cum cred acum.
Hilde, 3-4 ore de somn ziua e chiar ok. Ana daca doarme un somn bun (de care nu o prea pot dezvata) de la 12 la 2, rar mai doarme pana seara, ceea ce nu e ok. Daca ne jucam si sare peste faza aia de somn, atunci doarme de pranz 2, hai 2.5 ore si aia e tot pana seara. Atata doar ca ea nu se dezminte si se joaca de n-are treaba singurica, insa are si dupa-amieze (ma rog, cand sunt eu acasa, de fapt fie si dimineata) cand nu vrea sa stea fara mine. Solutia: in Polly si dupa mine prin bucatarie, sau pe terasa si asta e. Sunt perioade, unii le fac mai repede, unii mai spre 2 ani. La fel si pt. tine Silvia, nu te mai stresa, ca Stefan al tau e doar energic si iubaretz.
Tania, pt bb in pasaport dc nu-ti pot spune exact fetele, suna la serviciul pasapoarte. Ce stiu eu sigur e ca e nevoie de acceptul prin declaratie notariala al parintelui in al carui pasaport nu e trecut. In rest, certificat nastere si cam atat cred. Poze ii fac acolo, la noi cel putin. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tania, ce aventuri cu Stefan. Saracul. Bine ca e bine.
si eu vreau sa-i dau titi cat se poate. si el e iute ca piperul, ca ne oboseste pe amndoi dar de cand il las sa umble pe jos isi consuma energia mai bine.

silvia, io caut tetine baby nova. in arad nu se gaseste. am sa mai caut.Dar cum stau asa departe n-ai cum sa mi le dai. Doara nu mi le-oi trimite prin posta!!!!!

daca vreti poze uite de aici

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Tania, uite aici de ce ai nevoie pt includere Stefanel in pasaportul unuia indtre parinti. E cea mai sigura informatie, adik direct de la sursa :)
http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna si de la noi!
RIPLEY, si Serban are diaree, saracul nu pare deloc bolnav , nu are febra, nici alte cele, doar ca nu prea vrea papa. l-am pus pe supa de morcov, astept rezultate!
fetele cu alaptatul, cat ne seamana copiii! credeam ca doar eu patesc tot ce vi se intampla si voua! m-am linistit putin, desi as prefera sa dorm si eu si voi mai bine! asta e, ma bucur ca mai pot alapta, spre 1 an vreau sa-l intarc...vom vedea , semne ca ar vrea sa se intarce singur nuuuu sunt.
va doresc o zi buna si sanatate multa tuturor!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Bianca, nu are diaree Ana, se pare ca a fost un kk diareic izolat. E drept ca i-am bagat in loc de iaurt ieri dupa-masa un borcanel hipp de afine si fulgi de orez, asa ca totul e ok, ceea ce ii dorim si lui Serban. :-*

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Ne topeste caldura!Aseara am fost pe faleza si era un aer innabusitor, nerespirabil.

Tania,prea multe intamplari intr-o singura noapte!Bine ca sunteti in regula.Dupa cele citite , m-am gandit ca pitica mea poate cade din pat fara sa o simt si sa inceapa sa misune prin casa.Cred ca ma apuc de "curatenie" , sa elimin tot din calea ei.

Mergi la inceput