Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexandrina/alexandrina.jpg)
alexandrina spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
... iar daca le iau de pe site mi le dau in format electronic si nu prea pot sa le citesc asa!
Despre ce site e vorba in propozitie? Adica de unde le poti lua in format electronic?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
alexandrina, si io as adormi-o in patut,dar nu ma tine, ca e din panza, plus ca nu incap...
felicia, si sotu' vrea s-o vada mare pe Flavi, tot timpul o vede mai mare cu cel putin juma' de an.Cand o avea 6 luni,o sa facem si-o sa dregem..., da' la un an, da' la doi ,...si tot asa, mai putin la timpul prezent.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Noki (citesti tu cand te intorci) si eu vreau sa ma epliez cat de mult se poate. Mi-am luat de la farmacie spray cu lidocaina. Sa vedem ce efect are.
Madutza intreb si eu ca tzaranca: sunt cosmeticiene care epileaza total? Vreau si eu
Ce meserie!
Iar Buluci in perioada post-diareica si Ilinca facea dupa fiecare masa. Asa ca nu pot sa-ti urez decat rabdare multa ca va trece. Regim va cam trebui sa tineti o vreme. La noi, da, ecoflorina a fost foarte buna.
Camelia frumoase poze! Vad si eu o fetitza care seamana cu mami
Sarah fotomodeala Mama, Viri pazea!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Pisi stai linistita de faza cu epilatul, ca Doru m-a epilat toata perioada gravideniei. Plus ca forumul e public, ma gandesc uneori cine stie ce ciudati ne citesc
Felicitari pentru casa!
Si eu sunt fan epilator, tot Braun am. Dar creste repede, dupa o saptamana arat la fel
Catutza ca intarziere - La multi ani!
Madutza sa-ti traiasca husbandul!
Cat despre uitatul la TV, Ilincai ii place de Mircea Badea. La fel ca maica-sii! Cand e foarte agitata ii mai pun Baby Einstein Number Nursery - cum vede tigrisorul cum isi arata gingiile
Simona mama, ce i-o retezam batranicii! Eu stau mai prost cu nervii nu o suportam atat.
Ilenutza nu si-a revenit Vic?
![](images/user_woman.png)
Hildegard spune:
Bic, ziua doarme cam 3-4 ore depinde.
cum sa-l tin in pat sa se joace ca misuna prin toata casa in 4 labe.
mai sta in patut cand nu-l pot pazi.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
stefanalex spune:
E trecut de amiaza si soarele inca arde puternic. Abia stai incasa de caldura.
Alex al meu e numai apa. Uneori ma inreb cum suporta pampersul ?
Fetelor cum suporta bebelusii vostri caldura?
STEFAN si ALEX
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
stefanalex, habar n-am , ca nu zice.Transpira, da' nu bea apa, e intr-o continua miscare si doarme destul de bine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Ana e rea de caldura, dc s-ar putea sa stea goala non-stop, ar fi ideal. Seamana cu mami si tati, amandoi suportam cu greu caldura.
Azi mi-a facut primul scaun diareica de-a dreptul, dar il pun pe seama caldurii pt ca semne care sa ma ingrijoreze nu are. Cat timp sta in tarc in genunchi si face "bao-bao" adica bravo-bravo = aplaudat sa vada cat de tare poate face palmutzele sa sune si rade in hohote, eu zic ca-i sanatoasa tun :))
Acum 2 ore am gasit-o in picioare in tarc: premiera, se tinea de un maner si cu cealalta manutza incerca sa faca bravo spre maner =))
Ca raspuns la intrebarea Andei: notar sa se faca, sa dea cu batzu pe actele facute de secretare si sa-si foloseasca mintea la afaceri cu banii din notariat. Asta ca... gllma 50%. As vrea sa fie OM, sa se simta ea implinita profesional, in primul rand. Daca vrea sa vanda gablonturi si asta o face fericita, asa sa fie.... desi io as suferi cu zambetu' pe buze. Cred ca as dori - eu - sa fie psiholog, sociolog, medic, ceva care s-o aduca aproape de oameni, sa aiba relatii cu oamenii si sa-i ajute. Oricum, ideal ar fi sa traiasca bine din meseria pe care s-o iubeasca.
Apa bea cam 300ml pe zi, ca media.
KK face de 2 ori regulat, sau 3-4, fara sa fie moale, depinde de zile, de cat papa, asa cum am scris mai sus, azi are primul scaun diareic, desi a mai facut moale, sau pastos.
Despre epilat, eu raman fan ceara, parca e mai simplu sa traga comseticiana felii de pe mine decat sa stau cu desflocitoru ore in sir dupa fire si firicele iar cand dau cu crema dupa dush sa para ca nici n-am trecut pe acolo. De Brazil.... n-am curajul, sincer. Prefer masina de tuns cu tati la volan. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
felicia74 spune:
Si acum si un filmuletz: www.dropshots.com/day.php?userid=102195&cdate=20060816&ctime=194044" target="_blank">Ilinca la Sambata
tania-z spune:
Fetelor !!!
1. cele care ati plecat cu copiii din tara, imi puteti spune de ce acte este nevoie pentru a-l inscrie pe bb in pasaport si cam cat dureaza toata chestia? Stiu ca s-a mai discutat dar atunci eram cu capul in nori si nici nu am timp sa caut. In plus, azi mi-am amintit de chestia asta si miercuri urmeaza sa plecam asa ca.....please!!!!!!!!
2. In drum spre Bulgaria vom face o halta la Bucuresti. Vom sta la niste prieteni pe Calea Mosilor si dorim sa-i cumparam lui Stefan un scaun de masina, ca in scoica se cam chinuie. Imi puteti spune cam pe unde sa merg, sa gasesc o oferta cat de cat diversa si preturi rezon?
Asaaaa, si acum cat astept vreau sa fac si eu un sondaj:
Unde stau copiii vostri in casa cat timp va faceti treaba prin casa? Pentru ca eu deja disper: si Stefan e in faza NU STAU FARA MAMI, nici macar cu tati. Plange si cand ma duc la WC, am ajuns sa-l car in rucsac prin casa, ma spal pe dintzi cu el in spate etc. Mai rau este dimineatza, cand ii blenduiesc fructele, ca se sperie ingrozitor de zgomotul de blender si tb inchis in alta camera sa nu auda, Dar acolo este singur, asa ca tot plange si ma invart intr-un cerc vicios .
Hilde eu te inteleg foarte bine! Eu vreau sa-l intzarc pe Stefan doar atunci cand va vrea el, asta pentru ca (fetele de pe aici stiu !) m-am luptat atat amar de vreme sa am lapte dupa ce am nascut. Faptul ca minunea s-a intamplat si Dumnezeu m-a ajutata chiar cand dr. spuneau ca "lactatia e compromisa daca nu s-a instalat in 28 de zile" m-a facut sa fiu tare mandra de mine si acum tin la chestia asta. E o optiune personala, dar ma motiveaza si Stefanel, cand ma uit la el, ce bine arata, nu-mi mai trebuie alte motive. de aceea nu ma mai deranjeaza trezitul peste noapte: suge si gata, nani la loc! Cat va fi va fi, Doamne-ajuta!
Problematica este insa, pentru noi, starea de agitatie, faptul ca e ca piperul. Ca urmare, azi noapte a cazut iar din pat, in acelasi loc ingust si periculos . A tras niste racnete de ne-a stat inima, ma si asteptam sa-l vad plin de sange. Din fericire nu a avut nici o zgarietura. In schimb, aventura a continuat. Dupa cazatura, care a avut loc la ora 2, nu am mai puut dormi decat pe la 6. La 8:30 s-a trezit pitiku si l-am rugat pe tati sa stea cu el, sa merg in alta camera sa dorm. Si ce credet ca se intampla? tati adoarme si se trezeste auzindul pe Stefan icnind. ce se intamplase? Eu lipisem patutul lui de pat tocmai pentru a mai evita accedentele, iar Stefan era in patul mare, intre tati si patut. Gasise sub perna mea cartea pe care o citesc si, in joaca, a scapat-o intre pat si patut. Asa ca a plecat dupa ea si a "scapat" intre paturi. Cand s-a trezit tati, mai avea capul si o mana la suprafatza. Asaaaa ....si nu se termina aici. tati il ia si-l pune in patut si atipeste din nou. Il trezeste un zgomot de obiect care cade. Cand deschide ochii il vede pe Stefan in picioare in patut (numai asa mai sta cand e treaz) cu vreo 3 agrafe de par intr-o mana si 2 in alta. Le luase de pe noptiera (nu stiu cum s-a intins) si una cazuse cu zgomot. Mi-a fost groaza, pentru ca unele le avea deja in gura. Din fericire, pana seara nu am mai avut parte de alte sporturi extreme, decat de raliul Romaniacs, la care ne-am dus dupa-amiaza.
Moamaaaaaaaaaa, ce-am mai scris! Scuze, se vede ca intru rar!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)