Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si la noi e infern de cald, de la 9 dimineata dogoraste soarele, am iesit doar putin in curte.
Ana e tot timpul transpirata, desi e doar in scutecel, eu simt ca n-am aer.... sa vina mai repede toamna ca vara asta m-a doborat efectiv!
Vara trecuta nu a fost atat de cald, sigur. Mai ales ca eram burticoasa si m-as fi simtit rau, dar sincer nu imi aduc aminte sa fi suferit ca anul asta. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Si la noi este ingrozitr de cald, am aceeasi senzatie de sufocare de care zice Riply, o apasare in piept si simt ca-mi plesneste capul de cald... Si am tot alergat zilele astea. Doar ieri mi-am permis sa ma tund si n-am iesit nici macar la plimbarea de seara!
Azi noapte a fost un chin pentru Bogdan si imiplicit pentru noi, ca a plans din cauza ca nu putea sa doarma. Cu toate astea, la 6 ne dadea scularea, era in picioare si explora si tipa de fericire ca si-a gasit aparatoarea de pat pe jos... In disperare de cauza i-am demontat-o in timpul noptii, ca impiedica aerul sa circule la el in patut si cred ca era sufocant...

Intarcatul merge binisor, nu grozav in sensul ca aseara a trebuit sa-i dau iar san, ca ma umplusem si nu stiu ce am de nu ma pot pompa, niciodata n-am putut! Azi mi-am cumparat tinctura de salvie, sa opresc lactatia, voi vedea rezultatele maine.

Incolo, toate bune. Si Bogdan a avut ieri un scaun diareic, probabil de la caldura, insa dupa aceea n-a mai avut nimic.

Azi este foarte mica activitate pe forum, asa ca m-am gandit ca nu strica sa scriu eu! Ca in zilele din restul saptamanii, nu prea am timp!

Pupici!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua si de la noi!

Avem vesti: am reusit sa invingem "kk", am terminat si amenajarile cu casa, mai am doar de facut curat si este ok.
Ne inscriem pe lista cu bb-lusi cazuti din pat, suntem la a doua cazatura( de cald nu mai stiu unde sa mai stau in casa, si am culcat-o pe canapea.....si am auzit doar un mare tipattttt, trecu slava domnului cu bine!).

Realizari: Alexia merge tinuta de manute, ma striga toata ziua.
E sinucigasa fii-mea, numai in cap s-ar duce...

madutza , Alexia a avut o colita sau cea pe acolo, acum e bine.

fug sa citesc din urma si sper sa revin( sa nu se trezeasca intre timp).

O duminica racoroasa!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ne-am intors si noi de la mare, n-am avut probleme nici cu iris, nici cu statul la cort. daca in prima zi a jelit iris cum a auzit valurile, din urmatoarea n-o mai scoteam din apa. voia tot timpul sa mearga cu piciarele prin valurile sparte la mal.
mai greu e acum acasa, ca am trecut de la o temperatura normala, direct la canicula si nu poate sa doarma.
asa ca ne gandim serios s-o stergem din bucuresti, ca nu prea e de trait pe-aici. inca nu ma apuc de lucru, cu date, poze. asa ca va rog sa mai asteptati olecuta! mult a fost, putin a ramas... acusica vine tabloul de septembrie.

sper ca toata lumea e bine pe-aici, ca n-am apucat sa citesc decat pg 14 la subiectul e azi .

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Asa... sa continui...(de ieri..)
Anamari, mai fata ce bine ca te-ai mai aratat pe-aici ca te dadusem disparuta de tot. Sper ca sinteti bine cu totii!

Cristina, bine-ati venit din concediu.

Cit despre somn, eu acum lucrez intens la crearea unui program de somn. Eu nu mi-am luat "No cry sleep solution", ca voiam ceva mai radical si am ajuns la "Healthy Sleep Habits, Happy Baby." nu stiu daca a aparut la voi. Oricum, ideea e ca nenea asta sustine ca bebelusilor le merge bine cu un program riguros si ca e musai sa doarma bine si la ore fixe in timpul zilei ca sa doarma bine noaptea. Sa bat in lemn, noi dormim toata noaptea de foarte multa vreme, dar aveam probleme cu dormitul singuri in timpul zilei. Pot sa va spun ca de cind am inceput sa aplic ce spune in cartea asta, imi doarme copila destul de bine. N-as putea spune chiar ceas, chiar fara chiraieli, dar in majoritatea timpului, daca o pun la timp in patut, chiraie un pic, apoi se joaca singura si apoi adoarme. Acum trebuie sa impun o ora de culcare muult mai devreme. Acum se culca la 9 seara si nu e ok. Contrar evidentului, nenea asta spune ca cu cit se culca mai tirziu, cu atit bebelusii se vor scula mai devreme, pentru ca nu se odihnesc. Asa ca pentru cazuei extreme el recomanda sa-i culci pe la 6.-6.30 pm. si sa nu ii bagi in seama pina la 6 a.m., chiar daca ei se trezesc mai devreme.
Sma s-a culat aseara neobisnuit de tirziu, cred ca a adormit pe la 10 si in consecinta s-a trezit la 5.30 ai a trebuit sa o legan sa se linisteasca. TOTUSI, marele progres este ca nu a mai plins cind am pus-o in pat, chiar daca nu era adormita. Alt progres este ca de citeva zile nu mai adoarme le sin, dar eu o pun totusi in pat, ea se mai joaca mx. 20 min. dupa care o gasesc dormind.
Dar pentru o persoana activa e tare greu programul asta pentru ca esti prizoniera in casa, nu prea mai poti face nimic pentru ca fie e ora de somn, fie ora de mincare. Dar cred ca pare greu la inceput, pentru ca apoi, daca copilu' e predictibil, e mai usor sa fii tu insati predictibile si sa-ti faci treburile in functie de programul bebelusului.

Ei, si acum sa ma laud si eu, ce numai voi?
Azi am ramas masca pentru ca a fost prima oara cind fii-mea s-a cerut la olita la pipi. De doua ori! Ziceam eu ca degeaba o tot pun pe olita de doua luni si ceva ca tot nu pricepe nimic si uite ca saraca a inceput sa inteleaga. Se pare ca ea toate le face de-andoasalea; cartile scriu ca prima oara se obisnuiesc sa anunte kk si apoi pp. Ei bine, ea azi a anuntat de doua ori pp, dar pe domnu' kk l-a ratat. (a mai facut ea una de-andaratelea: a mers mai intii in patru lapte inainte si apoi a inceput sa stea confortabil in popou!)
Prima oara eram acasa si a inceput sa bata din palme. Mi-am adus aminte ca de cite ori facea un pipi in lotia ii spuneam "bravooo" si bateam din palme.
Dupa aceea, au urmat, in mod ciudat, vreo trei pipiuri maaari pe terasa. Statea dezbracata si ma bucur ca le-a facut, ca sa vada si ea ca iese ceva pe partea aia.
Apoi a doua oara ne-a lasat masca pe amindoi. Eram la plimbare pe dealuri si o cara ta-su cu rucsacul in spinare cind eu o observ ca bate din palme si ride. O mai observasem odata dar nu am bagat-o in seama, numai ca sa observ cind i-am scos scutecul ca facuse pipi. De data asta, de curiozitate, o dam jos din rucsac, ii scotem scutectul si se pune ta-su cu ea intre picioare pe margine drumului. Am ramas interzisi cind a inceput sa siroie.

Asa, asa... hai sa va mai ziiic. Ieri a fost prima oara cind a stat pur si simplu singura in picioare fara sprijin pentru citeva secunde! Nu-s de ce m-oi bucura atita ca o sa fie si mai greu decit acum (cind mi se pare imposibil) cind o incepe sa mearga!

Ei, cam atit cu laudatul...
Va urez sa supravietuiti caldurilor!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Am luat si de dimineata tinctura aia, asa ca acum sunt cam ametita de la alcool. Se pare ca are efect. Asa ca voi continua sa ma betivesc! Nu stiu ce se va intampla cand o voi opri. Sau cat timp trebuie s-o iau pentru un efect definitiv! Am decis s-o iau trei zile.

Pentru ca eram mai multe care parca-parca ne-am fi aventurat intr-un concurs care dintre noi ramane gravida prima, trebuie sa va spun sa nu va mai inscrieti in concurs, ca rezultatele au fost masluite: se stie deja castigatorul!

Ieri mi-am luat inima in dinti si mi-am facut un test de sarcina. Pentru cine nu stie deja, desi nu intarziasera "musafirii", aveam eu senzatia (intuitiva) ca am ramas insarcinata! Asa ca ieri daca tot se faceau 32 de zile si aproape 3 saptamani de la momentul la care ma gandeam eu ca puteam sa raman, am facut un test! Si a fost pozitiv...

M-a luat kk.. de emotie, barbatul mi-a cazut pe spate... in fine, am decis ca nu vom zice la nimeni cunoscut pana nu stim exact daca este la locul ei, sa nu fie vreo extrauterina si ca operatia mea s-a vindecat bine. Ca poate ne trezim ca trebuie sa renuntam la bebe2. Voua v-am zis ca poate imi tineti pumnii, sa fie bine. Va fi extrem de dificil si in timpul sarcinii, dar mai ales dupa!

Asa ca incepanad de astazi, il iau pe sus pe Bogdan si il giugiulesc cat mai pot, ca pe urma nu se stie! Partea proasta e ca n-am apucat sa ma ocup nici de dinti, nici de spate, nici de incheieturi. In fine, ma interesez daca nu cumva unele se pot rezolva, macar partial. Colul, la fel, poate merge o colposcopie acum, repejor. Ce sa mai, am intrat in focuri. De data asta, obligatoriu caut bona!

Gata, ajunge, daca tot am lansat bomba, sa vedem acum pana unde ajunge "suflul"!

Pupici, iar celor care va doriti sa o luati pe urmele mele: succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

GANDACEL!!!!!!!!!!!!!!!

Bravo, sa ai o sarcina usoara si un copil la fel de superb ca Bogdanel!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

GANDACEL, FELICITARI!iti doresc sa fie totul ok si sa te descurci usor cu Bogdanel si de acum inainte!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Saru' mana! Deja imi vine sa plang... Oboseala!

Sper din suflet sa fie bine, desi mor de frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Gandacel,, felicitari ,

Sa fie intr-un ceas bun.
Fetelor care vreti un bb 2 sau 3 va admir. Noi ne oprim la unul singur.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput