Nou stil de viata (111)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Delia, eu citesc periodic stirile, si asa am vazut ca nu mai e ruxij. Detalii picante nu am.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Leeloo, da' clatite maninci? Ca si ele merg in loc de piine....citeodata.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Ehehe...vrabia malai viseaza...pai daca as fi avut voie clatite - ce mai hapaiam eu la ele!! Dar nu poci ca sunt cu faina si ou si zahar si alte bunataturi interzise pe motiv de fund cit casa...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Bonjour, bonjour!
M-am chinuit de nu stiu cate ori sa scriu dar tot timpul abia reuseam sa citesc ...
Delidana sa stii ca esti tare. Ai rezistat mai mult decat eroic pana acum. Chiar ma gandeam ca esti 'a machine' cat priveste dieta si sportul. Eu am avut frustrari si iesiri de genul asta de 1000 de ori pana acum, asa ca ai toata admiratia mea, daca ti-au trebuit aproape 2 ani (daca nu ma insel) ca sa rabufnesti. Raportul o sa-l dau maine precis ca azi noi avem long weekend si am uitat sa ma cantaresc.
Tzuni bine-ai revenit si-asteptam poze. N-ao zis nimic de-un fat-frumos, nu l-ai gasit inca?
Mephala ai grija de tine si sa fie bine asta-ti doresc. Nu-mi dai si mie un PM cu detaliile despre reteta miraculoasa? Poate reusesc sa mai dau si eu jos ceva pana plec in tara.
Doina La Multi Ani! sanatosi si ferciti alaturi de familie.
Leeloo spor la slabit in continuare. Abia astept sa vad cat ai dat jos intr-o saptamana.
Crystina felicitari pentru Kg. pierdute. Merge bicla bine nu?
Daria si nu te mai ascunde c-a trecut vara. Pana de revelion trebuie sa tragem tare.
Sigrid situ ne-ai parasit? N-ai mai dat nici un semn de viata! Ce mai stii de Anca (mamicadulce)??
Fetelor eu cu Isabella ma descurc mai stangaci ca deh! era bine cand era maman, dar asta este. Am inceput sa-i dau cereale cu lapticul meu si chiar piure de fructe. Ii place la nebunie pepenele galben dar nu zice nu, nici celorlalte fructe.
V-am pupat acum si va urez o saptamana foarte buna.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/83.5/t/60/s/84/k/d30e/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dragele mele, sorry de intarziere cu raportul, dar eu am inceput serviciul...
"Tare mi-i de greu" dupa o pauza de doi ani, da' n-am ce face...imi pare rau ca nu mai apuc sa deschid calculatorul, ca dimineata tre' sa-mi pregatesc fata de plecare la buni si s-o tai la munca
Pentru raport: no change...Sa vad eu cum m-oi descurca cu mancarea la serviciu, ca acolo regimul de baza consta in covrigi
Fac totusi eforturi sa merg la sala, mi-am schimbat abonamentul, acum am din ala de doua sedinte pe saptamana in loc de trei...asta e, gata cu huzureala!!!
la fete si spor la scapat de kilele nesuferite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Zuzilici, sunt convinsa ca vei gasi rezervele necesare in cresterea Isabellei. Plus instinctul matern, caree nu da gres, in general....
Despre 'reteta miraculoasa'...am scris-o la subiect:
e voie carne de pui, peste, legume si fructe. Atat!

Revin...am concurent care vrea sa se uite la poze...

Carmen(38 fix) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Neata!
Raportul meu arata in felul urmator: 78.8kg - asta inseamna ca intr-o saptamina am dat jos 1100g (pentru ca in ziua cind am inceput dieta aveam 79.9kg...) eu zic ca nu e rau si sper sa fie o pierdere de kg in ritm mai usor, dar sigur. Nutritionista mi-a spus ca, in cazul in care voi urma dieta strict, la anul prin februarie imi voi putea atinge tinta si respectiv putem incepe lucrul la 2! Sper sa am taria si motivatia!
Aseara am fost si la sala, am incercat sa nu fac excese pentru ca a trecut ceva timp de cind nu m-am mai dus la sala, insa am stat 40 minute plus 10 de sauna si acum ma simt ok.

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Felicitari fetelor care au slabit saptamana ce-a trecut: Leeloo si Crystina!

Carmen(38 fix) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, frumoaselor!

Azi am treaba muuuulta in oras. Daca treceti pe la Biserica Stavropoleos, ma puteti vedea in "chinurile creatiei" . De fapt, pana vineri sunt prinsa cu munca asta, asa ca o sa dau mai rar pe la voi.

Aveti grija de voi!

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Carmen - !

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Zuzulici nu am disparut, dar mie rusine sa mai scriu , am zis ca ma apuc de treaba si am facut rahatul praf, offf rau e sa nu mai ai ambitie!

Carmen succes maine la analize!

pup toate fetele

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput