Nou stil de viata (111)
Raspunsuri - Pagina 30
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Zuzulici nu am disparut, dar mie rusine sa mai scriu , am zis ca ma apuc de treaba si am facut rahatul praf, offf rau e sa nu mai ai ambitie!
Carmen succes maine la analize!
pup toate fetele
Mamica de printesade 4 anisori
Ia-te de mana cu mine ca parca-am fi gemene. Nu conteaza unde stam dar ne comportam cam la fel. Si eu am zis c-o sa fac marea cu sarea si cand colo am dat-o-n bara. Pentru raport 85 kg.
Nu stiu daca si tu ai la fel, dar mie asta-mi arata cantarul. De azi am inceput sa mananc fructe la mic dejun si cereale de ovaz si orz neprocesate. Sper sa devin o "ponee" pe cinste. Delidana da mama cu
in mine ca n-am ascultat de tine. Mephala eu am citit postarea ta dar am crezut ca ne dai si ceva cantitati. Deci sa inteleg ca poti manca la discretie carne de pui (fiarta) si peste? Dar daca o bag la cuptor doar cu condimente si apa? Merge?
Fetelor va pup acum ca ma striga datoria!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/83.5/t/60/s/84/k/d30e/weight.png
mephala30 spune:
Zuzilici, desigur, cantitatea nu conteaza! Sa nu abuzezi de banane, struguri, in rest....pana la saturare. Carnitza poti s-o pregatesti cu condimente la punga, la cuptor, pe grill. Fara ulei!
Sigrid, multumesc! 
Fetelor, eu bag de seama ca ma asteptati pe mine. Sa vedeti atunci mobilizare: daca eu voi putea (si sper....trebuie sa pot...), atunci va trebui si voi sa luati masuri. Nu se mai poate asa....![]()
Tzuni, spor la munci. Ce faci tu la biserica? Vreun reportaj?
Carmen
(38 fix) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Dragelor, va scriu pe fuga, nu am timp sa deschid subiect nou azi si sa modific lista, de aceea va rog sa asteptati pina miine, sper sa nu se supere nimeni si sa nu fie vreo problema ca subiectul depaseste 20 pagini. Azi am fost la sala si am fost intr-o forma de zile mari....incet-incet imi revin. M-a intristat vestea mortii lui Steve Irwin, nebunaticul de la "Animal Planet", pacat de el, era atit de plin de viata.....![]()
Va pup pe toate.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Ei bun asa Sigridutzo si ce faci ca sa scapi de surplus? Eu asa cum ti-am zis am dat-o pe cereale de ovaz si orz, organice si neprocesate. Adica ce papa calul pap si eu.
Nu-ti spun ca au un gust de-mi vine sa dau cu ele de pamant.
In orice caz faza spectaculoasa a fost cand am vazut cum lucreaza. Adica dupa ce le-am mancat nu mi-a mai fost foame absolut deloc de la stomac, doar ca ma durea capul si aveam o senzatie de rau exact cum am cand sar peste mese. Asa c-am bagat o nactarina dupa vreo 4 ore de cand l-am mancat si mi-a fost mai bine.
Astept sa vad cum te lupti tu cu kg. in plus.
Mephala intrebare de baraj: Carnea de pui pot s-o fac cu pielita pe ea dar s-o dau cainilor cand e gata? Sau e musai s-o gatesc fara pielita?
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/83.5/t/60/s/84/k/d30e/weight.png
khristin spune:
Saliu fetele
... pt. raport zic eu ca ma prezint bine...am vreo 69,800...si de azi am inceput serviciul...imi luasem mancare la mine si pt. ca am plecat cu o mie de chestii la mine, mi-am dat seama ulterior ca am uitat-o acasa
...Ieri am iesit in famelie la restaurant sa sarbatorim 10 ani de casnicie
, si am intrat in chocolate fudge cu furie
de credeam ca am dat cantarul peste cap
...cand colo nu s-a intamplat nimic, asa ca tind sa-i dau dreptate Crystinei.
Prima zi de scoala a fost ok si a trecut foarte repede, am fost parca-n priza... ne-am placut reciproc, eu am lipici la copilasi si am noroc de elevi cuminti si tare dornici sa invete (rara avis nu alta)
, abia acum incep sa resimt un pic oboseala....ma duc sa citesc La sud de granita, la vest de soare
...ce-o sa-i mai duc dorul vacantei, nici nu mai e mult pana la urmatoarea, doar vreo 3 luni jumate 
Tzuni, bine ai revenit, sa ne-ncanti cu niste poze
Delidana, prin ce ai trecut tu mi se pare absolut normal, nu te simti prea vinovata ![]()
Zuzilici, nu fi suparata de kile....eu pana ce nu ajung sa-mi conving cerebelul ca se impune o schimbare de metabolism, n-am reusit niciodata sa slabesc
, si uite ca pana la urma am reusit. Cum te descurci singura cu Isabella, si cand pleci in RO? ![]()
Mephala, nastere usoara
, ca doar maine nu-i poimaine, nu? ![]()
Cristina
noi si poze mai noi
Delidana spune:
Continuati aici.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Bonjour, bonjour!
M-am chinuit de nu stiu cate ori sa scriu dar tot timpul abia reuseam sa citesc ...
Delidana sa stii ca esti tare.Ai rezistat mai mult decat eroic pana acum.
Chiar ma gandeam ca esti 'a machine' cat priveste dieta si sportul. Eu am avut frustrari si iesiri de genul asta de 1000 de ori pana acum, asa ca ai toata admiratia mea, daca ti-au trebuit aproape 2 ani (daca nu ma insel) ca sa rabufnesti.
Raportul o sa-l dau maine precis ca azi noi avem long weekend si am uitat sa ma cantaresc.
Tzuni bine-ai revenit si-asteptam poze. N-ao zis nimic de-un fat-frumos, nu l-ai gasit inca?
Mephala ai grija de tine si sa fie bine asta-ti doresc. Nu-mi dai si mie un PM cu detaliile despre reteta miraculoasa? Poate reusesc sa mai dau si eu jos ceva pana plec in tara.
Doina La Multi Ani! sanatosi si ferciti alaturi de familie.
Leeloo spor la slabit in continuare. Abia astept sa vad cat ai dat jos intr-o saptamana.
Crystina felicitari pentru Kg. pierdute. Merge bicla bine nu?
Dariasi nu te mai ascunde c-a trecut vara. Pana de revelion trebuie sa tragem tare.
Sigrid situ ne-ai parasit? N-ai mai dat nici un semn de viata! Ce mai stii de Anca (mamicadulce)??
Fetelor eu cu Isabella ma descurc mai stangaci ca deh! era bine cand era maman, dar asta este. Am inceput sa-i dau cereale cu lapticul meu si chiar piure de fructe. Ii place la nebunie pepenele galben dar nu zice nu, nici celorlalte fructe.
V-am pupat acum si va urez o saptamana foarte buna.
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/83.5/t/60/s/84/k/d30e/weight.png
Multumesc mult!
Si noi am inceput cu suculet de morcov,mar si banana.Nu prea ii place dar am ajuns la 8 lingurite pe zi de suc.

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Neata!
Raportul meu arata in felul urmator: 78.8kg - asta inseamna ca intr-o saptamina am dat jos 1100g (pentru ca in ziua cind am inceput dieta aveam 79.9kg...) eu zic ca nu e rau si sper sa fie o pierdere de kg in ritm mai usor, dar sigur. Nutritionista mi-a spus ca, in cazul in care voi urma dieta strict, la anul prin februarie imi voi putea atinge tinta si respectiv putem incepe lucrul la2! Sper sa am taria si motivatia!
Aseara am fost si la sala, am incercat sa nu fac excese pentru ca a trecut ceva timp de cind nu m-am mai dus la sala, insa am stat 40 minute plus 10 de sauna si acum ma simt ok.
Gabriela siStefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Felicitari si tine-o tot asa!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
mephala30 spune:
hi to all...
sunt Lucian, sotul lui Carmen...
azi 06.09.2006 ora 20.25 s-a nascut al doilea flacau al nostru...3.4kg, sanatos,voinic...Carmen si bebe sunt super OK
Carmen
(38 si 3 zile) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin

Ai rezistat mai mult decat eroic pana acum.
Raportul o sa-l dau maine precis ca azi noi avem long weekend si am uitat sa ma cantaresc.
Stefan David (8 Iulie 2004)