Nou stil de viata (111)
Raspunsuri - Pagina 28
leeloo2004 spune:
Neata!
Cu voia voastra eu am sa dau raportul miine, pentru ca miine fac 7 zile de dieta si trebuie sa ma cintaresc.
Peste weekend mi-am respectat meniul, cu o singura exceptie - nu am mincat 4 mese ci doar 3 ca am avut diferite treburi de rezolvat si nu am putut sa ma tin strict de ore...puiul meu in schimb face greva foamei - ieri nu a vrut sa manince absolut nimic la prinz, spre marea disperare...
Delia, iti inteleg frustrarea pentru ca din pacate si eu trec prin asa ceva...am ajuns sa imi masor respectul de sine dupa ce vad in oglinda...si asta, dupa mine, nu e bine deloc!
Tzuni - bine ai revenit! Dupa ce ne spui ai avut o vacanta super - asteptam pozele!
Meniul meu de azi:
MD: 3 crenvusti, 1 cana ceai
Prinz: pulpe pui la gratar, o salata
Gustare: cascaval, jamon serrano, o rosie si 2 castraveti
Cina: friptura gratar cu conopida la abur.
O zi buna sa avem!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mephala30 spune:
Neatza!
La mine totul e bine, miercuri merg iar la spital pentru ecografie si analize.
Pupici si o zi buna tuturor!
Carmen
(38 fix) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
crystina spune:
Neata fetelor!
Pentru raport: -1,200.
Carmen bafta multa, ma bucur ca esti bine!Sa ne tii la curent!
Pup pe toata lumea!
O zi buna!
Delidana spune:
Buna, dragelor
Carmen, Tzuni,Crystina, Doina, Leeloo, va multumesc pentru incurajare si intelegere. Asta e viata, unele nu tin o dieta cit traiesc si maninca pina nu mai pot si tot arata bine, altele (asa ca mine
) trebuie sa lupte din rasputeri ca sa poata minca o inghetata la sfirsit de saptamina fara consecinte nefaste asupra siluetei.
Tzuni, bine ai revenit! M-am prapadit de ris cind am citit ca te-ai dus la McShit, auzi tu, ma asteptam si eu sa pui kg din cauza mincarii delicioase de acolo, dar vad ca tot la hamburgeri tragi. ![]()
Iti recomand sa citesti cartea "Fast Food Nation" de Eric Schlosser, eu am citit-o de curind si chiar daca inainte nu eram fan hamburger, acum nici sa nu-i vad. Uite aici un extract in limba engleza: www.mcspotlight.org/media/press/mcds/theguardian0704011.html" target="_blank">Fast Food Nation.
Carmen, bafta miercuri la analize, sper sa fie totul bine.
Leeloo, nasoala faza, intr-adevar. Cum rezisti fara piine? Mie mi-ar fi foarte greu....
Ioana75, asa e cu ispitele astea, ce sa-i faci....bine macar ca nu s-a pus nimic. ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Deliutza ai mare dreptate dar nu e cazul sa te necajesti! Io zic ca stilul tau de viatza cu sport si cu mancare sanatoasa si echilibrata a fost un exemplu pentru noi toate, cel putin pentru mine personal. Uite, de exemplu, eu nu privesc stilul tau de viatza ca pe o dieta ..asa am trebui toate sa mancam, dar nu neaparat pentru slabit ci si pentru sanatate. Nu lasa perioada asta "neagra" sa te necajeasca asa..o inghetata, floricele, o pizza eu zic sa le mananci din cand in cand fara sa te simti vinovata. Nu uita ca multi slabesc si asa..mancand rational si fara excese. Intr-adevar sunt multi care mananca orice si nu pun nici un gram..sora mea este asa si sotul meu este o slabatura..amandoi au un metabolism de nota 10. Inchipuie-ti cum e a traesti cu astfel de persoane.
Hai capul sus! Pup!
Tzuni, bine ai revenit si asteptam poze! te-ai relaxat sau ai si muncit?
Pup toata lumea!
Delidana spune:
Crystina, eu nu privesc stilul meu de viata ca pe o dieta, asa m-am obisnuit sa maninc si sper sa reusesc sa ma tin de el in continuare pentru ca mi se pare bun. Citeodata insa am tendinta de a merge la extreme si de aceea de foarte multe ori ma abtin de la dulciuri si fast-food, chiar daca mor de pofta. Probabil ca acum s-au acumulat prea multe "abtineri" si am rabufnit, dar imi trece, sint convinsa de asta. Stiu cum e sa traiesti cu 2 slabanogi pentru ca si sotul si sora mea sint exact la fel cum i-ai descris tu pe ai tai.
Sora-mea cel putin maninca la dulciuri....
...si cind eram in tara si o vedeam cum baga fara retinere, imi mai dadea si mie si o refuzam, la care ea zicea: "nu-i nimic, mai mult pentru mine". E aproape cit mine de inalta si cu vreo 12 kg mai usoara.![]()
Multumesc pentru incurajare. 
Edit (am uitat): felicitari pentru scaderea in greutate. Se vede ca iti prieste plimbarea cu bicicleta.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Deliutza sora mea e si mai inalta decat mine si e cu 20 de kilograme mai slaba!Nu mananca mult..insa mananca ce vrea: multa paine, prajeli, cu dulciurile nu se omoara. ![]()
Io zic asa..in fiecare saptamana calca cel putin o data pe "alaturi",adica mananca putzina pizza, o inghetzata sau o praji. Nu ai cum sa te ingrashi daca nu faci execse.In acest fel,zic io, ca-ti faci si pofta. Eu samabata si duminica mananc ceva din mancarea care mi-a facut cu ochiul in timpul saptamanii..altfel, frustarea asta ma omoara si nivelul irascibilitatii mele atinge cote impresionante.
leeloo2004 spune:
Delia, nu sufar dupa piine, eu am scos-o demulta vreme din regimul meu alimentar. Singura problema e ca unele aimente nu le pot minca fara piina ca de exemplu salata de vinete sau icrele, dar momentan nu am voie nici din astea! Astept cu nerabdare sa vad ce schimbari intervin in meniu de la ziua 15 incolo...pina atunci, stau pe baricade!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Ioana75 spune:
Delia, da, e greu cu ispitele pentru toata lumea. Eu am fost o mare slabanoaga, pina pe la 25-26 de ani, din alea care maninca orice, incontinuu, si ramine scindura. Dar cu trecerea timpului m-am rotunjit
.
Ruxij a plecat de pe forum, si-a inchis contul, deci cred ca o puteti sterge de pe listuta.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Delidana spune:
"....frustarea asta ma omoara si nivelul irascibilitatii mele atinge cote impresionante." Mi-a placut formularea, nici eu n-as fi putut s-o zic mai bine. ![]()
Leeloo, da' clatite maninci? Ca si ele merg in loc de piine....citeodata.![]()
Ioana75, stii mai multe despre Ruxij?
Fetelor, va astept in continuare la raport! Haideti, curaj! ![]()