Nou stil de viata (111)
Raspunsuri - Pagina 27
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Astazi m-a lovit asa o lehamite de tot si de toate. N-am mai mers la sala. Ar fi fost a 3-a oara pe saptamina asta. Pur si simplu n-am mai avut nici o tragere de inima. M-am saturat. M-am saturat sa nu pot minca o inghetata fara sa am remuscari dupa aceea. M-am saturat sa nu fac mai mult decit sa ma uit la o ciocolata si imediat sa ma gindesc la consecinte. Am inceput sa masor in dulciuri orele petrecute la sala, sa ma gindesc de cite ore voi avea nevoie ca sa "neutralizez" ceva dulce. Asa ca mi-am comandat niste aripioare picante si niste piine cu usturoi de la Pizza Hut si ca sa fie tacimul complet am mai mincat si juma' de ciocolata (78% cacao - de parca asta e o consolare, tot ciocolata se cheama). Si nu, nu ma simt mai bine, dimpotriva, am nervi. Sint suparata pe mine insami, sint nervoasa ca nu mai gasesc motivatia, ca nu mai pot sa ma adun, ca de fiecare data cind cintarul imi arata ceva in plus imi vine sa
. Cred ca am nevoie de o pauza, trebuie sa-mi mai ocup mintea si cu altceva in afara de calorii si sport si calorii si kg in plus si tot asa. Sper sa-mi revin curind.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
poate mai trece supararea.Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
crystina spune:
Delia si eu zic ca esti om pana la urma urmei. Toate mai avem cate o perioada din asta. Eu zic sa nu disperi..Ai sa-ti revii, ai sa vezi.Te pup si ai grija de tine!
Carmen,ce putin mai ai! Ai grija de tine si sa ne tii la curent! 
IOana, tu ce mai zici?
Astazi am program de pedalat..mi-am luat bicicleta (inspiratie de la Zuzi), i-am si lui Lilly una noua cu doua roti (plus rotile ajutatoare) si astazi mergem toti trei in parc pe biciclete.
Am pupat pe toata lumea! O zi buna!
mephala30 spune:
Salut!
Crys, sa stapaniti sanatoase bicicletele si la cat mai multe plimbari! 
Fetele, sa-mi tineti pumnii, merg maine la control!
Tzuni, te-ai intors din Malta? Maine incepi munca, asa-i?
Carmen
(38 fix) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
Fetelor, I'm back in town! 

Va pup pe toate! Sa stiti ca mi-a fost sincer tare dor de voi si abia am asteptat sa ma intorc sa stam la taclale 
Vacanta mea a fost MINUNATA ! Am vazut o multime de locuri (Malta, Gozo, Sicilia), am intalnit oameni frumosi, am dansat, am cantat, am ras, si....am mancat! asa ca, pt raport: 64,6 kg.
Dar nu regret. Cand am plecat in vacanta mi-am spus ca vreau sa ma simt bine, sa nu traiesc zilele astea frumoase in frustrari de natura culinara. Asa ca daca am poftit ceva, am mancat. Cand am ancorat in Sicilia, de exemplu, primul lucru a fost sa intru intr-un McShit si sa pap un File-o-fish pt ca...pofteam!
Am citit ce-ati scris in urma. Discutiile despre listele cu codase si fruntase... Si cred ca e nevoie de masuri drastice ca sa reusim sa ne mobilizam. Altfel ne culcam pe-o ureche si azi 500 gr, saptamana vitoare 2 kile si tot asa....se aduna! 
Nastad, la multi ani, sa fii fericita si iubita!
Crystina, spor la condus mai departe!
Nora, de maine sunt pe baricade iar! Pana la Rev trag tare!
An-k bine ai revenit! Sa stii ca in meniul meu a intrat de ceva vreme "supa an-k". Si e bunaaaaaaaaa
(chiar in seara asta pregatesc una)
Delidana, nu fi trista!
Se mai intampla sa cazi cand frustrarile se aduna! Ma gandeam ca noi, de fapt, nu trebuie sa gasim motivatii, ci trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca asta e noul nostru stil de viata. Dar mai cred ca e bine ca din cand in cand, cand ai o pofta anume, sa ti-o satisfaci. Cu masura, dar sa papi ce-ti doreste sufletelul! Sa simti din plin ca te bucuri de o ciocolata, un cico sau ce-o mai fi! Tu esti sportiva si ambitioasa! O sa-ti revii, o sa vezi! Noi suntem aici si te sptijinim 
Nu uita ca mereu ne-ai fost un exemplu! Si asta ar trebui sa te motiveze!
mephala draga
, azi-maine esti mamica la puterea a doua. Ce sa-ti urez? Nastere usoara si rapida si un bb norocos in viata! Iti tin pumnii de-acum! ...si pt maine la control!
Zuzilici, te descurci?
Cred ca e mai greu fara mama, dar ai in sot un ajutor de nadejde...
De maine trec iar la stilul de viata sanatos. Azi imi mai permit un mic rasfat culinar!
Va imbratisez.
PS. Cat de curand pun si poze!
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Salut!
Crys, sa stapaniti sanatoase bicicletele si la cat mai multe plimbari!
Fetele, sa-mi tineti pumnii, merg maine la control!
Tzuni, te-ai intors din Malta? Maine incepi munca, asa-i?
Carmen(38 fix) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Itzi tzin pumnii!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
nastad spune:
quote:
Originally posted by crystina
Delia si eu zic ca esti om pana la urma urmei. Toate mai avem cate o perioada din asta. Eu zic sa nu disperi..Ai sa-ti revii, ai sa vezi.Te pup si ai grija de tine!
Carmen,ce putin mai ai! Ai grija de tine si sa ne tii la curent!
IOana, tu ce mai zici?
Astazi am program de pedalat..mi-am luat bicicleta (inspiratie de la Zuzi), i-am si lui Lilly una noua cu doua roti (plus rotile ajutatoare) si astazi mergem toti trei in parc pe biciclete.
Am pupat pe toata lumea! O zi buna!
Spor la pedalat!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Fetelor, I'm back in town!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Bine ai revenit,ma bucur ca te-ai simtit bine!
Multzumesc pentru urari!
Astept poze!

Spor la slabit!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
mephala30 spune:
Tzuni, bine-ai revenit!
Te asteptam cu poze, cand vei avea timp.
Si...musai....parerea ta referitoare la discutiile despre care ai pomenit.
Carmen
(38 fix) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
Neata, natiune!
Raportez: 64,4 kg (-200gr de ieri pana azi
)
Meniul de azi:
D: cafea cu zaharina si un mar maaaare
P: 3 felii graham cu branza si ardei + castraveti
S: un kefir + supa an-k la discretie
2 l de apa + ceai verde
Revin.
Neata, mephala!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Ioana75 spune:
Neata fetelor!
Raportez o stagnare; cred ca daca nu mincam atita ciocolata mai dadeam jos juma' de kil, dar a venit o prietena din Elvetia
. Sper ca saptamina asta sa dau macar 0,5 kg. Succes tuturor la slabit!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

). Si nu, nu ma simt mai bine, dimpotriva, am nervi. Sint suparata pe mine insami, sint nervoasa ca nu mai gasesc motivatia, ca nu mai pot sa ma adun, ca de fiecare data cind cintarul imi arata ceva in plus imi vine sa