Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 27
Muuh spune:
Kehlyer tocmai am supus la vot subiectul cu scutecele. Parerile sunt impartite asa ca tot eu vin cu o propunere sa impacam pe toata lumea. La sfarsitul acestui capitol trecem la scutece intrucat de vreo doua zile nu mai apare nici o proaspata mamica. Lasam vorba la mamicile de septembrie - octombrie ca ne-am mutat in caz ca mai apare cineva intarziat.
Miruna +
Alexei
Poze
Cristina_Ioana spune:
Muuh, sunt pentru. Ne mutam si lasam vorba. 
Eu alerg de nebuna sa pun la pct diverse cu botezul. Il avem pe 24 sept. la La Provence
Am comandat invitatiile la Picasso si sunt tare dragute. Tot de la ei am luat si marturii si carduri pt pus pe masa cu numele.
Cu biserica nu sunt eu foarte lamurita, ce face nasa si ce facem noi, dar mai sap.
Voi gagici ce ati mai pus la cale? Ce pregatiri de botez mai faceti?
Noi marti facem vaccinul si sper sa nu faca febra sau ceva urat.
In rest, avem in fiecare dimi program de dragaleala si rasete si gangureli, ma topesc toata dupa copchilu' asta 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
codritu spune:
Muuh, mercic ca m-ai trecut si pe mine pe listuta. Iti mai dau datele care lipsesc, Petra s-a nascut in Montreal la 38 de saptamani, ora 16 la Montreal si a avut 54cm.
Fetelor care ati scapat de colici cat a durat la voi ca eu nu stiu cat mai rezist?
Tudorel
chiara.2005 spune:
Mai intai felicitari proaspetelor mamici !
Nu stiu daca s-a mai discutat ca in ultima vreme nu am mai avut vreme sa citesc din urma despre sughit. Micutul meu trage cate o repriza de sughit in fiecare seara, si parca nu mai termina. Cum l-as putea ajuta? Precizez ca nu are inca nici doua saptamani...
ralu80 spune:
Salutare.
Noi am avut botezul sambata si de atunci Riana e tare cumintica...acum pot sa o las si singura in camera cand am treaba ca nu mai plange...mai nou adoarme si foarte repede...singura problema e ca mi se pare ca mananca mai putin, papa de la un san (dar nu-l goleste)si cand o pun la celalalt incepe sa maraie...trebuie sa o mai las cateva minute si sa o ademenesc si cu celalalt. Acum incerc sa o fac sa manance la 3 ore ca ma disperase cu mancatul din ora in ora, dar mi-e tare mila de ea ca o pacalesc cu ceai si suzeta.
MADYN spune:
chiara pt. sughit poti sa-i dai citeva picaturi de zeama de lamiie cu lingurita sau citeva inghitituri de ceiut sau apa plata. La noi functioneaza mai bine lamiia, desi ne strimbam mama-mama ....
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by codritu
Oare ma citeste si pe mine cineva sa ma adaugati pe listuta, am mai scris, dar nu toate datele probabil(sunt cam zombi):Petra s-a nascut pe 3 iulie cu 3980kg la 38 de saptamani.
Sarilla, la noi baita o face tati repede repede ca tare plange si sarim peste masaj ca e foarte agitata cand e treaza si plange.
Andreea25, daca bb nu are colici poti sa mananci orice si vezi tu ce il deranjeaza. A mea e plangacioasa rau asa ca eu mai multe nu mananc decat mananc.
revin mai tarziu ca iar plange bb, doarme in reprize de 5 minuteTudorel
eu zic ca nu are colici colici adika se mai chirceste asa din cand in cand si trage basinici dar nu mereu si eu ii dau oricum 1.5 ml debridat de 3 ori pe zi ca asa mi a recomandat pediatra.si eu mai nu mananc nu cruditati nu fructe nu sucuri decat apa si ceai.si tot nu am destul laptik cu tot cu vitamine.ideea e ca eu nu apuc sa ma odihnesc bine de ex azi de la 11 pana la 15 nu a vrut sa mi doarma deloc trebuia sa stau cu ea si eu muream de somn.atipea 10 min si dupa iar urla sa o iau in brate.si mie mama mea mi a zis ca ea manca orice si noi nu am avut nimik.nush ce o sa mai fac o sa incep sa incerc cate una alta sa vad reactia asta e!
pupici la mamici si bebici !
andreea25 +ariana-irinahttp://photos.yahoo.com/andreeadm2511
Amabella spune:
Am mai aparut si eu pe aici...
Si eu sunt pentru mutatul la un topic cu scutece.
In legatura cu botezul, noi il avem pe 17 septembrie, dar nu am nici un stres. Poate mi se trage de la inconstienta... Am rezervat restaurantul si biserica, am luat cruciulite de pus in piept si am comandat invitatiile (de care nu sunt extrem de incantata, dar sunt ok - eu nu am putut sa caut, fiind lipita cu piticul, iar sotul abia si-a gasit timp, asa ca am cautat numai in locul unde ne-am facut si invitatiile de nunta). Azi sunt si gata invitatiile, dar cine are timp sa se duca sa le ia? Cam atat am facut, dar mi se pare ca nu mai e mare lucru. Nu cred ca vom lua marturii, pentru ca eu nu le inteleg sensul si mi se par o alta idee copiata de pe catolici sau nu stiu de pe unde, mi se par absolut inutile si nici nu stiu cati dintre invitati le observa. In fine, asta e parerea mea... Asa ca vom organiza la restaurant cu vreo saptamana inainte, vom comanda eventual aranjamente florale pentru mese si cam atat. Mai e ceva??? A, si mai trebuie sa vorbim cu DJ-ul, pentru muzica.
Noi am fost duminica nasi si am observat ca nu e mare lucru de facut pentru botez. Nici nu se compara cu desfasurarea de forte de la o nunta...
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/75/t/60/s/75/k/7c60/weight.png
miti2004 spune:
dragele mele, in legatura cu botezul eu as vrea sa-mi spuneti cam cat costa un meniu la restaurant si daca va lasa sa aduceti bautura voastra ( evident fara apa minerala si cafea, astea de la restaurant ). Ca as vrea sa-mi fac niste calcule si sunt pe dinafara.
M-am uitat pe net si am vazut ca pretul incepe cam de la 1 mil de persoana. Eu as vrea un aperitiv, un mix grill si tort ( sau prajituri )...voi la cate feluri de mancare v-ati gandit ?
miti, mamica de