Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 26
motzata spune:
mada mamanati si map welcome back felicitari pt puiutii vostrii si sa va bucurati de ei.

Noi suntem bine deocamdata asteptam sa mergem luni sa ne vada pediatru.
Fug ca a inceput sa maraie.
Sunt de acord sa trecem la scutece!!
miti2004 spune:
Sarilla sa stii ca la mine deocamdata mama mea ii face baita si masaj, profit de ea ca pleaca inapoi in cateva saptamani:))
, dar din ce vad eu ii face doar cu fata in sus masaj, dupa ce o sa preiau eu stafeta o sa-l pun si pe burtica.
Cristina_Ioana noi facem botezul ori intre Craciun si Anul Nou ori de Sfantul Ion, pt ca venim putin inainte de Craciun in tara si plecam la mijlocul lui ianuarie...asa ca inca nu am pregatit nimic...astept sfaturi si pareri de la voi. Oricum la mine va fi ceva de genul pana in 30 de persoane la un restaurant ( bineinteles ca si biserica ). Asa ca o sa adun informatii de la voi ![]()
miti, mamica de 
mamaluidavid spune:
Felicitari proaspetelor mamici!
Sarilla distractie placuta si sa iesi frumoasa de la coafor.Sunt sigura ca tati se va descurca foarte bine cu piticul.
Cosmmyr biberoanele e recomandat a fi sterilizate dupa fiecare folosire,cel putin in primele luni cand ei sunt atat de sensibili.
Suzeta nici Patricia nu o place,o scuipa afara,initial am crezut ca nu ii place siliconul asa ca am cumparat si una din latex dar la fel face.
In schimb pe mine...ehe ce ii place sa molfaie tzatzica.Fara nu poate adormi seara.Asa ca dupa ce isi bea bibe cu laptic ii dau sanul pentru adormire.
Botezul
noi o sa fim ultimii
doar la anul prin vara am curajul sa vin in tzara,sotul nu poate veni asa ca o sa fiu singura cu amandoi, zbor de 14 + ore...nu ma incumet decat cand vor fi putin mai mari sa ma pot intelege cat de cat cu ei.
Irinuca v-am vazut pozele,sunteti foarte frumosi,ai o pereche reusita,sa iti traiasca.
Pup toate mamicile si burticile care au mai ramas 
Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze
codritu spune:
Oare ma citeste si pe mine cineva sa ma adaugati pe listuta, am mai scris, dar nu toate datele probabil(sunt cam zombi):Petra s-a nascut pe 3 iulie cu 3980kg la 38 de saptamani.
Sarilla, la noi baita o face tati repede repede ca tare plange si sarim peste masaj ca e foarte agitata cand e treaza si plange.
Andreea25, daca bb nu are colici poti sa mananci orice si vezi tu ce il deranjeaza. A mea e plangacioasa rau asa ca eu mai multe nu mananc decat mananc.
revin mai tarziu ca iar plange bb, doarme in reprize de 5 minute
Tudorel
mikiion spune:
Am si eu o intrebare. Pentru mamicile cu copii de cam 2 luni. La mine face doar caca moale, si uneori exploziv ca se scurge din pempers( destul de lichid) galben sau verzui cu zone mai groase ca niste bilute. [b]Este normal sau nu?[/b]
Am uitat eu il alaptez doar. Mai ii dau baby drink mai rar.
Va intreb ca ma duc la pediatru pe 31 si sa stiu daca ma leg si de asta.
Acum am emotii, luni, ca se pare ca glicemia mea nu a scazut cum ma astptam si trebuie sa vorbesc cu dieteticianul. Alt drum la spital. Se pare ca e putin cam mare dar nu mult si trebuie sa fiu verificata periodic. Iar la al doilea copil trebuie sa fiu si mai mult sub supraveghere ca poate debuta diabetul mai de timpuriu....
Mihaela si Marc basketbalistul
codritu spune:
mikiion, da e normal scaunul daa e alaptat exclusiv, e mai apos cu mici graunte prin el, galben mustariu.Poti intreba si pediatrul ca sa te linistesti. Vad ca esti in Montreal, unde ti-ai gasit pediatru?
Tudorel
geliza spune:
am mai aparut si noi...suntem bine, avem 2 sapt si 3 zile, papam san...adormim cu tzatza in gura...dar ne descurcam...datele pentru actualizarea listei: Ilinca s-a nascut la ora 9.10, 50 cm, prin cezariana cu rahi-anestezie
Felicitari tuturor mamicilor care au mai nascut intre timp...refacere rapida si laptic mult
sarilla si cristina_Ioana, la discutii despre botez ma bag si eu ca il vom avea aprox in 15 oct
revin ca s-a trezit picea
Eliza cu Oana Ilinca (7 aug 2006) si Mara Cristiana (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Sabana spune:
mamanati, mao si mada sa va traiasca minunile. Refacere rapida.
La botez ma bag si eu. Noi il avem pe 9 septembrie. Mai am atatea de facut.
Bebita e bine. Luni facem vaccin. Am schimbat marimea la pampersi. Nu imi vine sa cred ce mare este. La noi e un pic cam agitatie, am bagat casa la vanzare. Speram sa ne mutam curand singuri curte intr-o zona mai buna.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
irinuca spune:
Gagicutze, noi am facut botezul asa ca va stam la dispozitie cu orice informatii.
Fimea a inceput sa zambeasca foarte des si tare mai e dragutza cu gingiile alea stirbe.Partea proasta e ca la mare am pierdut aparatul foto si nu am cu ce poza frumusica
.
Prin Herastrau nu facem o mica intalneala?Ca noi pana ajungem in IOR trece ziua.Sau Cismigiu....
Irinuca,Raducu si Raluca
http://community.webshots.com/user/broscutza
Kehleyr spune:
Fetele eu apar dupa cam mult timp cu o intrebare asa din senin: noi nu avem subiect de bebei?
Majoritatea am nascut deja, eu cred ca ar trebui sa ne mutam la clubul scutecelor. Ce ziceti?
Mikiion si Sofia face kk foarte moale, dar destul de uniform ca si consistenta, nu cu guguloaie. Eu zic sa intrebi pediatrul neaparat, poate ma lamuresti si pe mine. La mine prima fetita facea asa, nelegat, si am terminat prin a trece pe lapte praf...