Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 28
map spune:
salutic fetele, apar si eu un pic va la 18 incep mulsul si am prins cateva minute libere. Doamne bine ca-i mama aici ca nu stiu ce ma faceam. Bebele meu nu stie sa suga la san, ii repezit ca mama lui
, si ieri l-am tinut la san doua ore si mi se parea ca ce trage si apoi urla de foame. M-am ingrozit de cat papa bebele meu. Apoi m-am hotarart a mulg iar si am avut numai 100 de ml
Asa ca am realizat ca-mi chinuiam copilul sa suga si el saracul cred ca mai mult aer inchitea desi parea ca suge foarte bine.
Asa ca acum mulg ca bebele sa pape de la san, pana acum ce mulg ii ajunge si eu is tare fericita ca am descoperit secretul bebelui care urla de foame si eu ma intrebam de ce. Mama denaturata si eu
Azi a papat bebele la ore destul de regulate, 3-4 ore.
Oricum eu am ajuns la 68.4 kg si plecasem in sarcina de la 66.4 asa ca as mai avea doua kg sa ajung de unde am plecat dar eu sper sa se duca mai multe. M-am invatat deja cu programul asta de mamica, tati este si el foarte activ si atent cand bebele are nevoie de ceva. Ne ingramadim toti pe el, si eu si mama si taticul lui, o sa iasa un alintat ![]()
Merg ca s-a facut ora de adunat roadele sanilor mei! Pupic la toate si sper ca poate intr-o zi o sa am ceva maimult timp.
Monica si bebe Robert
leistra spune:
chiara, si a mea sughita foarte mult de mai multe ori pe zi si ii dau putina apa plata in sticluta sau cu lingurita, vezi apa sa nu fie rece ca nu prea le place...a mea cam stramba, dar ii trece repede daca incerci cu apa plata
fetelor, mai spuneti despre botez ca uite asa aflu si eu ce trebuie sa fac
map, ma bucur ca Robert e bine, bravo ca papa la 3-4 ore, la faza cu ingramaditu', asa s-=a intamplat si la noi, doar ca mama se repezea prima si noi nu mai aveam loc, dar am lasat-o si noi ca doar e prima nepoata si o vede mai rarut!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Sabana spune:
Amabella eu sunt pe dinafara rau. Intreb si eu ca proasta ce fel de cruciulite si de unde le-ai luat? Eu invitatii nu mai fac. Nu am decat 20 de persoane, asa ca pun mana pe tel. In ceea ce priveste meniul la mine a fost un bulion, am 5 feluri de mancare. Tortul si bautura le aduc eu. Am gasit la green forum in primaverii. Au un restaurant mic si cochetut. Mai era o varianta la snagov, dar totusi era cam departe.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Amabella spune:
Sabana, cruciulitele sunt... cum sa iti zic... mici si argintii si mi le-a luat fina mea, asa ca nu stiu de unde. Stiu numai ca a gasit unele cu 45 000, care erau de argint si FOARTE scumpe si a mai gasit si unele de tinichea cu 35 000, de asemenea FOARTE scumpe. Astea pe care le-a luat costau 7000 bucata si sunt dragute. Trebuie sa le pui o fundita roz (parca tie nu iti placea rozul).
Meniul costa la noi 950 000, negociat de sotul meu de la 1 100 000 si parca sunt 4 feluri plus tort, apa si jumate de litru de vin. Noi aducem doar bauturile tari. E la un restaurant pe Banu Manta, "Irisa" ii zice.
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/75/t/60/s/75/k/7c60/weight.png
Sabana spune:
Fac o incercare. cateva poze cu alexandra si cu casuta noastra. sper sa se vada.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/album?.dir=cde1re2
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Sabana spune:
printre poze este si santierul, cum a fost si cum arata
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Tinasv1 spune:
Buna fetelor,
Iaca am mai aparut si eu pe aici, nu prea apuc deloc, bebe imi ocupa timpul. Doarme el ceva, dar atunci nu stiu ce sa fac mai repede.
Nu am apucat sa citesc din urma prea mult, dar si eu sunt interesata de subiectul botez. Ar fi util cred chiar un subiect separat, cred ca ar ajuta multa lume, il deschide cineva?
In rest, noua abia ieri ne-a cazut buricutul (la 12 zile), stiu ca maximum era de 14, asa ca ne-am incadrat.
a venit asistenta si ne-a dat o misiune grea pentru 3 zile. Voi cum i-ati curatat buricul dupa cadere? Pe mine m-a pus sa sterg bine cu spirt, pana iese totul dinauntru de acolo, azi a facut ea, dar mie imi e sa nu il doara iar mie sa imi fie mila si sa nu il fac corect.
Am inceput si noi cu colicii. Of si ce ne mai chinuie. Voi ce secrete aveti sa ii linistiti, mie una mi se rupe inima.
Hai ca inchei acum. Poate reusesc vreodata sa intru mai des.![]()
mikiion spune:
Mersi pt. raspunsuri. Problema e ca al meu e cel mai mare de pe aici si uneori nu stiu pe cine sa intreb. Ca va auzeam pe voi ca are caca gros, constipat.......... Mie mi se pare ca al meu are un fel de diaree prelungita. Adica e f. moale..... Si e asa de 1 luna jumate. Dar poate faptul ca nu ii dau decat laptele meu........ Ca vad ca in Romania e obiceiul sa se dea completare. Eu am atata lapte ca nu poate el manca... Mai ales la un san. Care e de 2 ori mai mare decat celalalt...........
Asa ca am rezerve in frigider, cred, ca vreo 3 kg. Am strans ceva in aproape 3 luni...
Astept sa aiba varsta de cereale ca sa i-l dau amestecat cu ele. Adica pe la 5 luni sau 6.
codritunu stiam ca esti din Montreal. Am crezut ca esti de prin vest. E bine ca sa mai putem si noi sa schimbam informatii «specifice zonei ». Ca doar de asta m-am inscris la lista asta si nu in iunie( eu aveam un DPN teoretic pe 29 iunie). Ca am vazut ca sunt mai multe fete din Montreal. Lucrurile sunt uneori asa diferite pe aici ca ma simt pe alta planeta....Si fetelor ma simt asa de singura pe aici
...Noroc de voi ca mai aflu si eu informatiii....
La ce spital ai nascut ca nu ai spus? Eu am fost la Royal Victoria. Si de acolo mi-au dat o lista de pediatrii care iau noi nascuti. Si am sunat. Eu am ales unul in Rosemont ca m-am mutat in Anjou si aici nu e decat unul disponibil si prost. Dar in vestul insulei si centru aveam mai multe posibilitati. Si in Cote de Neige stiu ca e unul de origine romana . Care am inteles ca e bun( nu mai stie romaneste bine ca e nascut aici).Daca te intereseaza sper ca nu am aruncat hartia....Cred ca am primit una si de la CSLC cu medicii disponibili( de la infiermiera). Tie nu ti-au dat?
Noi nu avem inca doctor de familie dar trebuie urgent sa gasesc, ca daca am problema asta cu glicemia...trebuie sa fiu trimisa periodic la control.
Cu botezul acum. Eu nu prea le am cu subiectul...Nici nu cred ca am vazut un botez in ultimii 15 ani, asa ca nu stiu nimic despre asta. Si m-am programat pe 3 septembrie..... Vom fi doar noi si nasii, fara nimic altceva si cam atat. Mi-a trimis mama o paturica cu caciulita si o batista.... Uitati-o aici. Dar nu stiu la ce o sa o folosesc. Cred ca la sf. cand sa iesim...Iar nasa a zis ca ii cumpara ea ceva frumos pt. schimbat. Biserica e frumoasa( e catolica in stil gotic, inchiriata de comunitatea romaneasca si amenajata ca sa para ortodoxa).
M-a trimis preotul la un magazin sa iau o lumanare , nu stiu daca e deja ornata.....Dar nu trebuiau doua? Ca eu asa imi aduceam aminte de cand eram copil( ca am locuit langa o biserica, in Bacau, si vedeam multe botezuri). Sper sa ne descurcam, ca ce e important e sa fie Crestin , restul sunt doar amanunte. Mi-ar fi placut sa ma duc acasa la Bacau si sa-l botez la biserica de langa noi, ca acolo am fost si eu botezata..... dar ......Nu ai mereu totul in viata...
Mihaela si Marc-Adrian( 4 iunie 2006)
25miky spune:
Buna ,si bebe al meu are 2 luni , am fost la doctor si mi s-a spus ca pot sa incep cu mancare la bebe de la 3-4luni ,asa ca nu trebuie sa astepti pana la 5-6 luni ,Michael a crescut frumos ,vrea sa manance la o ora jumate ,si ii dau suzeta macar sa duc vreo 2 ore fara supt-cam greu. Si eu la fel cu rezervele in figider si la congelator ,in caz ca am programare peundeva si nu vreau sa imi expun sanii in public ii dau laptic cu sticluta si e super ca pot sa merg si la sala si peste tot,ni s-a spus ieri ca re 13 pounds ,asta inseamna ca Michael e mai mare decat 75%din copii de aici din USA, nu apare grasunel dar si tati e mare si il copie. Am facut vaccinurile si am plans cu el ,noroc cu sotul ca s-a tinut tare ,eu as fi vrut sa opresc asistenta. In seara asta il ducem la piscina ,cu alti bebei de 6 luni sa se balaceasca.Vrea numai in brate ,noroc cu leganutul electric caci altfel nici nu mananc ,nici vase nu spal , in rest totul e bine ,KK e tot asa cum ai spus ca un fel de diaree ,dar e normal ,nu iti face probleme . Cam atat despre noi ,a inceput sa tipe dolofanelul meu a pierdut suzeta. MIKY SI BEBE MICHAEL 2 LUNI 2ZILE.
quote:
Originally posted by mikiion
Mersi pt. raspunsuri. Problema e ca al meu e cel mai mare de pe aici si uneori nu stiu pe cine sa intreb. Ca va auzeam pe voi ca are caca gros, constipat.......... Mie mi se pare ca al meu are un fel de diaree prelungita. Adica e f. moale..... Si e asa de 1 luna jumate. Dar poate faptul ca nu ii dau decat laptele meu........ Ca vad ca in Romania e obiceiul sa se dea completare. Eu am atata lapte ca nu poate el manca... Mai ales la un san. Care e de 2 ori mai mare decat celalalt...........Asa ca am rezerve in frigider, cred, ca vreo 3 kg. Am strans ceva in aproape 3 luni...
Astept sa aiba varsta de cereale ca sa i-l dau amestecat cu ele. Adica pe la 5 luni sau 6.
codritunu stiam ca esti din Montreal. Am crezut ca esti de prin vest. E bine ca sa mai putem si noi sa schimbam informatii «specifice zonei ». Ca doar de asta m-am inscris la lista asta si nu in iunie( eu aveam un DPN teoretic pe 29 iunie). Ca am vazut ca sunt mai multe fete din Montreal. Lucrurile sunt uneori asa diferite pe aici ca ma simt pe alta planeta....Si fetelor ma simt asa de singura pe aici...Noroc de voi ca mai aflu si eu informatiii....
La ce spital ai nascut ca nu ai spus? Eu am fost la Royal Victoria. Si de acolo mi-au dat o lista de pediatrii care iau noi nascuti. Si am sunat. Eu am ales unul in Rosemont ca m-am mutat in Anjou si aici nu e decat unul disponibil si prost. Dar in vestul insulei si centru aveam mai multe posibilitati. Si in Cote de Neige stiu ca e unul de origine romana . Care am inteles ca e bun( nu mai stie romaneste bine ca e nascut aici).Daca te intereseaza sper ca nu am aruncat hartia....Cred ca am primit una si de la CSLC cu medicii disponibili( de la infiermiera). Tie nu ti-au dat?
Noi nu avem inca doctor de familie dar trebuie urgent sa gasesc, ca daca am problema asta cu glicemia...trebuie sa fiu trimisa periodic la control.
Cu botezul acum. Eu nu prea le am cu subiectul...Nici nu cred ca am vazut un botez in ultimii 15 ani, asa ca nu stiu nimic despre asta. Si m-am programat pe 3 septembrie..... Vom fi doar noi si nasii, fara nimic altceva si cam atat. Mi-a trimis mama o paturica cu caciulita si o batista.... Uitati-o aici. Dar nu stiu la ce o sa o folosesc. Cred ca la sf. cand sa iesim...Iar nasa a zis ca ii cumpara ea ceva frumos pt. schimbat. Biserica e frumoasa( e catolica in stil gotic, inchiriata de comunitatea romaneasca si amenajata ca sa para ortodoxa).
M-a trimis preotul la un magazin sa iau o lumanare , nu stiu daca e deja ornata.....Dar nu trebuiau doua? Ca eu asa imi aduceam aminte de cand eram copil( ca am locuit langa o biserica, in Bacau, si vedeam multe botezuri). Sper sa ne descurcam, ca ce e important e sa fie Crestin , restul sunt doar amanunte. Mi-ar fi placut sa ma duc acasa la Bacau si sa-l botez la biserica de langa noi, ca acolo am fost si eu botezata..... dar ......Nu ai mereu totul in viata...
Mihaela si Marc-Adrian( 4 iunie 2006)
miky
Sabana spune:
Neata fetele. Ce zi naspa. Azi mi-a venit bucuria. Nici nu mai stiu cum e.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu