Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 23
adelapop spune:
felicitari noilor mamici!!!! sa va traiasca ingerasii si sa fie mancaciosi si cumintei iar voua multa rabdare si putere....e absolut superb cu bebe desi timp nu ma ieeeeeee
nastere usoara viitoarelor mamici 
am si eu o nelamurire : fetita mea care are 3 saptamani si o zi manaca si la 2 , 3 ore dar cel mai des am observat ca mananca la 4 ore
uneori mananca si la 5 ore iar noaptea s-a intamplat de cateva ori sa manance si la 7 ore
nu doarme in tot restul timpului, sta treaza, se mai trezeste, adoarme la loc
problema este ca dr de familie mi-a zis ca ar trebui trezita din somn sa manance mai des, iar pediatra si dr de la spital ne-au zis ca unii copii mananca la 2, altii la 3 sau 4 sau chiar 6 ore si nu trebuie treziti din somn
pediatra mi-a zis ca atata timp cat e multulita si doarme e ok
voi aveti problema asta???? ce v-au zis dr vostrii???
va pup si astept raspunsurile voastre
la 3 zile cand am iesit din spital avea 3040 g iar la 3 saptamani avea 3690 g
si va rog mult de tot sa imi spuneti parerile voastre
Muuh spune:
anasia refacere rapida. stiu ca recuperarea e mai greuta la cezariana dar o sa vezi ca pe zi ce trece iti va fi mai bine. Incearca sa fi cat mai activa si mobila ca si asta te ajuta foarte mult sa iti revii. Sa iti traiasca printesa si sa te bucuri de ea.
adelapop mie mi-a spus pediatra sa nu scol copilul sub nici o forma. Al meu doarme si sapte ore daca are el chef si nu il trezesc.
Sarilla eu ii dau completare lui Alexei si astfel pot sa reglez cat de cat din cantitate intervalul intre mese. Incerc sa fac in asa fel incat baia sa cada cumva inainte de masa. Nu imi iese chiar tot timpul si daca este tare tare flamand ii dau putin de mancare cam cu o ora inainte.
Astazi m-am intalnit si cu She_wolf. A nascut un baietel, Radu pe 05.08. Nu prea mai are acces la net si va reveni cand ajunge din nou la Dublin.
Miruna +
Alexei
Poze
leistra spune:
Dragi mamici scumpe, nu am mai avut timp sa mai intru ca am vizite cam dese, sambata trecuta am iesit si eu cu sotul am fost la o petrecere si matza noastra mica a dormit la cumnata mea si a fost tare cumintica, a fost foarte bine ca am mai iesit un pic, m-am simtit bine, am dansat, am mai eliminat stresul colicilor din ultimul timp si al noptilor nedormite, si cum va spuneam matza noastra e mai cuminte acum, a inceput sa zambeasca si sa scoata sunete din ce in ce mai nostime de murim cu sotul de ras, duminica facem un an de la casatorie si il vom sarbatori in trei
Ma bucur mult ca au nascut si mamanati, monica si mada, multe felicitari, multa sanatate si un viitor frumos alaturi de scumpii vostrii![]()
![]()
![]()
ralucutza, sa iti dea D-zeu multa sanatate!
adelapop, eu am fost sfatuita sa nu o las in primele saptamani de viata mai mult de cinci ore fara mancarica, daca e greu sa o trezesti o poti lasa mai mult, dar in general e bine sa incerci sa ii dai fie la patru ore, fie la cinci, fie la trei, am inteles ca e bine sa o obisnuiesti cu un program, asa stii exact cat primeste intr-o zi si nu depasesti limita, acum faci si tu cum vrei, eu iti spun ce am fost sfatuita, a mea e acum la patru ore, incet-incet ne indreptam catre cinci ore intre mese
tweety si ira, si din partea mea felicitari si pupici!
eu zic sa asteptam sa nasca toate fetele, apoi sa ne mutam la scutece, asa mi se pare corect
cristina_ioana, bravo ca Luca scump doarme la el in camera! Sper sa pot sa o obisnuiesc si pe a mea, ca doarme in londou in care nu mai are prea mult loc
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
map spune:
Seara buna fetelor,
multi pupicei si multumim pentru galerie si urari
in primul rand felicitari tuturor noilor mamici, se pare ca au cam aparut ma toti bbelusii. Noi am venit de la spital azi,am forte multe de povestit dar sunt terminata. In ultimele zile nu amdormit mai mult de 4 ore pe zi pentru ca atmosfera de la spital a fost foarte agitata, am avut full time job.
Am vrut numai sa va spun ca suntem bine, in ciuda oboslii m-am refacut bine dar stau sa pompez ca nu am avut lapte si trebuia sa stimulez. Bebe cand vedea ca nu vine nu prea avea chef sa traga. Am atatea de multe sava povestesc despre nastere, sper sa si gasesc timpul necesar pentru asta intr-o zi.
Bebele este un dulcel, seamana cu tatal lui dupa parerea mea, daca este satul este un cuminte. Insa nu prea stiu cat inseamna la el satul. Primeste ce pompez eu completare cu lapte praf sitot urla de foame. Acum dupa vrea-o 120 de ml de Milumil s-a linistit. Mi se pare ca mananaca asa de multttt. Dar poate s-o regla el cu timpul.
Noi am primit la Agpar 9, 9, 10, 10.
Au fost 6 zile cat se poae de incarcate si agitate, pline si de bucurii multe si de sters dar acum suntem acasa si sper ca in cateva zile sa-mi revin dupa zapaceala de la spital.
Va pupic ca deja parca nu mai sunt coerenta, am atatea sa va povestesc ca deja incep sa le amestec asa ca ma opresc aici.
O sera faina si sper sa ma pot aseaza odata sa va povestesc.
Monica
PS: semnatura nu am schimbat-o ca ma uitat asa ca la semnatura Monica + bebe Robert ii valabil acum.
Monica si
39 +
SARILLA spune:
Muuh,si eu ii dau completare,dar nu constant,ci doar atunci cand vrea,ca uneori ii ajunge tzitzi.Dar din cat de mancacios era,acum,de vreo 3 zile,de cand au inceput colicii apogeul,ca asa am citi,ca in saptamana 6 e apogeul lor,parca nici nu mai papa asa de mult puiul meu,prefera mai des si cate putin,din cauza ca il doare asa tare burtica,incat nu poate manca,se zvarcoleste de durere.Si am observat ca seara,cand papa,a inceput sa planga si sa se agite destul de tare.Mai are cineva problema asta?
Andreea25,si eu am aceeasi problema cu mancatul.Am auzit ca mai avem voie paste,dar cine naiba are tupeu,cand toata lumea se chinuie sa slabeasca?
SARILLA
leistra spune:
monica, ma bucur ca esti bine si esti acum acasa, iar micutul Robert (vai ce mult imi place numele asta!) e si el bine, abia astept sa revii si sa ne povestesti
bibi, mi-a fost dor de tine, ce bine ca a fost de data aceasta mai usor, deci ati fost si la onomastca deja? bravo! ma bucur ca esti bine, multi pupici pentru Licurici!
avmaria, felicitari, sa aveti parte numai de bine
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
miti2004 spune:
Cristina_Ioana sa stii ca m-ai bagat la idei : tocmai acu' 2 ore ne-am intors de la cantarit si al meu are 4960 grame, adica 5 kg cu alte cuvinte, si s-a nascut cu 2220 grame ( prematur ) pe 20 iunie...si mi-au zis ca e ok si sa-i dau atat cat cere de papa...chiar o fi prea mult ? eu pe de o parte ma bucur ca a ajuns si el "in randul lumii", si ma gandeam ca inca mai are de recuperat, chiar ma intrebam azi cam cat ar trebui sa aiba un bebe nascut la termen la 2 luni...Si eu ma gandeam sa-i elimin masa de la ora 3 noaptea si am inteles ca tot cu ceisor trebuie pacalit. Apropo, al tau cat laptic papa ? eu ii fac cu 150 ml apa, de cele mai multe ori papa tot, doar daca are colici papa cam 120-130 ml.
in rest, parca-parca am mai scapat un piculet de colici, adica noaptea e mai linistit, in timpul zilei tot plangem insa...
acum e la plimbarica cu mamaica, ca trebuie sa profit de ea
ca pleaca acasa pe 19 sept ...iar tati e mai mult pe drumuri aici, asa ca o sa ramanem singuri "pe plantatie"...
zilele astea sper sa-mi gasesc timp sa pun poze sa ne vedeti, mai trebuie sa "descopar" si cum insa...
pupi,
miti, mamica de 
miti2004 spune:
Sarilla sa stii ca si noi cand avem colici rau si al meu plange in timp ce mananca, ii e foame pe de o parte si tipa cu biberonul in gura...asa sunt colicii...incearca si laptele sa nu fie prea cald, al meu face urat daca e lapticul prea cald...Si cu baita si noi tipam de cele mai multe ori, insa la masaj plangem cu siguranta.
miti, mamica de 
mamaluidavid spune:
Si eu sunt PRO mutare la scutece.
Duminica am fost la coafor si m-am facut frumoasa
,tati s-a descurcat foarte bine cu amandoi piticotii,spre surprinderea mea.
Si noi suntem in clubul grasuneilor,avem la 6 saptamani 4,8kg;s-a nascut cu 3306.
Fiindca papam atat de mult de luni am introdus si o masa de formula,dupa baitza,inainte de culcare.Ziua si restul noptii papam doar san,nu stiu insa cat va mai dura pentru ca simt ca incepe sa scada productia![]()
Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze
emiliapop spune:
Bine v-am gasit!!!
Am nascut si eu in sfarsit pe 16 iulie natural (provocat)cu epidurala un bebe strumf pe nume: Paul Alexandru de 3.600 Kg si 53 cm, apgar 9 ca a avut circulara de cordon si care s-a lasat asteptat ca dee..... avea treaba la maicasa in burtica
!
Incerc si eu sa recuperez din odisee si ma intorc.
Emilia si
Paul Alexandru