Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

LA MULTI ANI BUBU, SA FI SANATOASA, FERICITA SI IUBITA!

ITI DARUIESC TOATE FLORILE DIN LUME!

SA IUBESTI TOT CE E FRUMOS! NU PORTI SI NUMELE SFINTEI MARIA?

PETRECERE FRUMOASA! ASTEPTAM POZE CU TOATE BUCATELE TALE
!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

nu sunt zdravana! hai ca fug la culcare, ca numai dupa 3 ore plecam spre mare..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Lavinia, Anda e la Londonistan.
si eu va pup si ma bucur sa cetesc vesti de la voi.
te tii de aventuri, n-am ce zice.

noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

liviana, nu stiu cit cintareste gabitza ca mi s-a terminat bateria la cintar si tot uit s-o scot si sa ma duc sa cumpar alta la fel, insa intr-adevar s-a rotunjit bine de tot! maninca de n-spe ori pe zi: dimineata la sculare sticla de lapte, mic dejun la gradi cu cereale si piine prajita, la 10 portocale, la 11:30 prinz cu mincare gatita si fructe la desert, la 2 cind se trezeste fruct+ iaurt, la 4:30 sandwich cu brinza, iar seara acasa maninca cu noi apoi lapte la culcare. pai cum sa nu se ingrase ??? si nu sta o clipa locului cind e treaz !!!
pupici tuturor, fug la o plimbare scurta cit mai e pauza de masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

LA MULTI ANI, MARIILOR!

La Multi Ani, BUBU!!! Sa fii fericita!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, La Multi Ani! Sa fii iubita, fericita si sanatoasa!
La Multi Ani tuturor Mariilor! Chiar cine are nume de sfanta azi?
Catiflo, eu ti-as sugera sa nu-i mai dai cereale si sa incerci sa- fixezi orele de masa la 4 ore si acestea sa fie consistente (de ex. mancarica gatita+fructe)... mie mi se pare ca papa cam des!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Florina, si mie mi se pare ca mananca mult Gabita, dar nu e gras. Eu nu mi-as face probleme in situatia lui. Aici francezii sunt foarte stricti la mancare, se mananca foarte rar. Mie mi se pare slab fi-miu, si toti (inclusiv pediatra) zic ca e normal.

In afara de mingii, am uitat sa va zic ca fi-miu e pasionat de desene. um se trezeste, ne arata televizorul. Stie ca dimineata sunt alte desene decat ce vede el in restul zilei pe dvd. Si se uita atat de atent, doar ce clipeste, ca ma intreb cu George uneori ce intelege el, asa mic, din ele? Si asta de cateva luni (se uita atent). Acum sta intins pe patura pe jos si se uita la desene, de aia mi-am adus aminte de asta. Am pus cateva poze cuSeb inainte sa plece la plimbare seara in oras cu sora mea si cateva din dimineata asta, sa il vedeti pe adormit ce atent e el la desene animate. poze

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Simona, multumim de aprecieri, eu n-am citit chiar tot, ai povestit cum a fost la Bogota?

Astazi o sarbam pe Maria in lipsa, caci e la Pucioasa, dar e un bun motiv sa mancam parjituri ...

Oana, La Multi Ani!!! Si sotul meu e nascut de Sf Nicolae si il cheama Emilian, asa ca s-au mai vazut cazuri. Distractie maxima!!!

OanaC - si Maria e cu desenele, in ultimul timp mai ales o poveste de la Barbie cu printese, pisicute, catei, cai si alte minunatii. Ah, si Noody de pe Minimax.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Daniela, Seb pe dvd se uita la Oui-Oui, e preferatul lui, are si postere, il are si ca jucarie...unde vede Oui-Oui, se duce si ia. Si se mai uita pe dvd la un serial cu un ursulet, special pentru bebelusi, la "Petit Poney", ala cu poneii aia roz, mov..., la "Dora" si mai nou il vrea pe "Tweety". La tv se uita la aproape orice dau astia. Dupa cate se vede, nu sunt aceleasi desene la voi ca aici. Dar la voi sunt in engleza, si traduse in romaneste, cu titrare, nu? Ca nu mai tin minte.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetele, am ajuns, dar suntem franti. Nu mai merg pe ruta asta. Am avut ceva aventuri.
Acum abia ma tin pe picioare de oboseala asa ca mi-am facut o cafea mare.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput