Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
oana cretu spune:
Ma bucur ca sunteti bine Lavinia, drum bun spre casa. Nu gasesti masina de inchiriat la aeroport la noi?
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
kris spune:
OanaC, pt poze!
Coraly, , deja i-am luat, am gasit chiar la farmacie, cu 100.000. Dar are un gust..amar rau..mi-a cerut imediat un sirop agreat de ea. Sper din prima cura sa scapam de paraziti, daca avem...
Tomasa, Simona, va multumesc
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lavinia345 spune:
Oana nu prea cred ca gasesc.Sau daca gasesc cine stie la ce pret.L-am rugat pe frate-meu sa-mi caute masina de inchiriat,cica a sunat la 6 firme si nu au nici de samanta.E plin sezon si la noi....
Lavinia
poze Natalia
kris spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE FECIOAREI MARIA!
SA FIE SANATOSI, VOINICI, FRUMOSI, DESTEPTI!
SI SCUMPEI MELE FETITE II DORESC TOT BINELE DIN LUME, SA CREASCA SANATOASA, INTELEAPTA, FRUMOASA SI DESTEAPTA!
PUPICI LA TOATE!
SA NE AUZIM CU BINE DUPA 20 AUG..
albume foto
oana cretu spune:
Lavinia, intrebati totusi si in aeroport, ca acolo este normal sa aiba. Si va orientati si voi la pret, vedeti daca e scump sau nu. Dar nu are cine sa vina sa va ia de la aeroport daca nu gasiti?
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
kris spune:
OANAC, SEB E UN DULCE! IAR TU ARATI F BINE, PARCA ESTI O ADOLESCENTA..NU PARI A FI MAMICA!
DE ACTE CE MAI STII? MA ROG CELUI DE SUS SA FIE BINE!
albume foto
oana cretu spune:
Mie mi se pare ca arat a mai mult decat o mamica de copil asa mic de cand m-am ingrasat.:( Merci oricum!
De acte nu stim nimic inca, acum adunam atestatii de la cunostinte in care scriu despre noi si mai ales de relatia noastra cu Seb. Arata in fiecare zi la tv cum se refuza din dosare, asteptam sa fim chemati si noi. Au zis ca din 25000 de dosare depuse doar maxim 6000 vor fi acceptate. Acum, numai D-zeu ne poate ajuta! Merci scumpa!
Zic si eu "La multi ani" celor care poarta numele Sfintei Maria, le doresc o zi minunata, ca-s mamici, tatici sau bebelusi! Si multi pupici de la noi trei!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
bubu05 spune:
Fetelor, azi e ziua meaaaaaaaaaa!
Am pregatit n-spe feluri de bunatati si dulciuri, ma doare spatele de la statul in picioare si voi avea musafiri toata ziua!!! Daca am timp intru pe seara!
Urez si eu LMA celor ce poarta numele fecioarei Sf. Maria, sa fie sanatosi!
Vacanta placuta celor ce pleaca in concediu!
Crinuta, chiar ai plecat???
Si iertare, dar n-am apucat sa citesc din urma si sa va raspund si eu...dar am o scuza!
Va pup!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
oana cretu spune:
La multi ani, Bubu, iti doresc tot binele din lume din toate punctele de vedere! Te-ai nascut intr-o zi mare, frumos.:)
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST