Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Lavinia, ma bucur ca sunteti toti bine!
Despre masini: trebuia sa va interesati de la cumparare, fiindca noi nu sunten in UE, drept urmare exista restrictii de poluare la inmatricularea masinilor aduse de afara! peste 6 luni cand noi probabil vom intra in UE, puteti aduce orice masina.
e adevarat ca la inmatricularea vehiculelor care deja sunt inmatriculate in RO nu exista restrictii, adica poti cumpara un trabant poluant care e deja inmatriculat in RO fara probleme, dar asta e alta discutie.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Kris, costa in jur de 110.000 un flacon, si te tine vreo 4-5 cure, ca se da putin la copii. De 3 ori cate 10 picuri pe zi, timp de 10 zile. pauza 10 zile, si repeti. Dar scrie si pe flacon. La farma nu cred ca gasesti, doar la plafaruri.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, . Asa urat m-am purtat in vis? Tare nepoliticoasa am fost! Dar sa stii ca in realitate nu sunt, o sa vezi prima data cand veniti pe la noi.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Coraly, si eu o sa-i iau. M-a socat ce ai povestit, cred ca te-ai speriat!!! Oricum spectaculos efect, si eu care nu prea credeam in chestiile astea naturiste, ca sunt o groaza pe piata, giardinofug, giardinofit, etc, ca nici nu le mai stiu. Multumim frumos de informatie!
Kris, eu cred ca o sa uite de dulciuri, cu multa rabdare. Teoretic tu stii ca se zice sa nu ii dai mancare si de-astea de rontait intre mese....ca teorie e greu de pus in practica de cele mai multe ori, si asta e adevarat. Eu stiu pe pielea mea ca atunci cand nu-ti mananca bine copilul ii dai orice numai sa stii ca are ceva in burta si toate principiile sanatoase palesc.
Crinuta, merci. Asa ma gandeam si eu, ca e devreme la varsta asta ca sa-ti dai seama de talentul muzical. Nu stiam ca pleci, drum bun! Sa ajungeti cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Daniela abia acum am vazut invitatia la album pe care ai trimis-o si am vazut pozele, cred ca a fost nemaipomenit pe acolo pe unde ati fost.

Tomasa am vazut pozele voastre de la mare. Eu cred ca sinteti foarte bine cu totii

Lavinia ma bucur ca sinteti bine. Eu am stat 1 an la Bruxelles, mi-a placut foarte mult acolo. Si de belgieni mi-a placut mult.

Anda nu mai tin minte daca ti-am urat sau nu mult succes la noul job (aveam de gind). Si concediu placut!

Kris eu zic sa ii faci Biancai prajituri de casa si sa i le dai in loc de bomboane, daca vrea ea. Nu prea sint bune bomboanele de cumparat.

Si Vladut a avut o perioada in care a mincat putin (mai ales cind am fost eu plecata) dar am hotarit sa schimbam foaia si nu ii mai dau deloc biscuiti sau altele intre mese, nu ii mai dau nici prea mult suc, si am observat ca ii plac fructele intregi - sa le mestece el, si mincare la de care poate minca singur. Daca nu maninca la prinz ii mai dau peste putin timp tot mincarea aia, a mincat o data. Sper sa isi fi revenit.

Dar bineinteles ca e bine daca poti sa ii faci analize de viermisori. Si eu ma gindesc sa ii fac (numai ca nu am ajuns inca).

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi am fost simbata la tara, am condus eu (pentru ca tati are piciorul in ghips), socrii au o casa intr-un sat la 50 km de Bucuresti. Nu am mai condus niciodata asa mult, dar e bun exercitiul . Si ieri seara am fost in Cismigiu.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Simona, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Pe fuga si eu ca nu pot sta pe scaun, ma doare mijlocul de nu mai pot. Vroiam sa ii zic lui Kris ca am vazut pozele, frumoase tare, iar printesa e o dulce!

Crinuta, il asociez pe Mozart mereu "copilului Mozart", de aia.

Va pup pe toate si astept poze din vacanta si de la restul, cat pot sta pe scaun, macar poze sa vad.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Kris, am uitat sa iti zic, ca m-ati omorat cu somnii aia.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor merci de gandurile voastre bune.

Florina,bona nu am putut-o lua cu mine dar cand ajung in Ro o sa-i fac chemare.Maine dimineata zburam,la 14.30 aterizam in Buc.Problema e ca nu gasim masina de inchiriat si nu stiu ce ne facem cu atatea bagaje,cum ajungem la Mangalia cu ele.Natalia e fata buna,ii place la plimbare,nu am avut mai deloc probleme cu ea,in masina si in avion se simte bine,a avut cateva zile la inceput aici in Brussels cand n-a mancat decat lapte dar acum si-a revenit si basculeaza la greu.

Shobo astia nu au auzit de euro 3 sau 4,ma intrebau pe mine ce-i aia si habar nu au ce si cum.Iar eu cum sunt foarte priceputa la masini....asta e,ne-am plimbat pe autostrada din Belgia pana in Ro,am stat o noapte in Germania si o noapte in Budapesta unde nu mi-a placut deloc,jeg ca la noi sau si mai rau,doar ca au podurile alea frumoase si ceva palate.Dar foarte nepoliticosi si neprimitori.

Anda e la englezi?Magga te pup!

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput