Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani Mariilor!

Bubu, La Multi Ani! Si petrecere frumoasa toata ziua de azi!

Daniela La Multi Ani Mariei voastre! Si sa sarbatoriti bine!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Acuma pt copii se dubleaza si la TV si pe DVD. Cat sunt f mici e ok, dar eu sunt pentru subtitrari in general.

Mergi la inceput

Simona, multumim. Pupici lui Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, La multi ani! Sa fii sanatoasa, frumoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii.

Deasemenea La multi ani! tuturor care poarta numele Maicii Domnului. Sa va dea Dumnezeu numai bine.

Acum vin si io cu o veste. Astazi am fost la ecografie la Iosup si ne-a spus, fara dar si poate, ca vom avea o FETITA. Suntem foarte fericiti si suntem in cautare de nume.

Oana 14+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Amaya, felicitari!!!! Avand in vedere ziua, eu propun Maria!!
Si cumnata mea a fost tot azi la Iosup, ce coincidenta. Dar nu a putut sa-i spuna sexul, desi are 13 sapt (mie la 12 mi-a zis). Dar probabil n-a avut pozitie buna. Tu in cate sapt esti?

Mergi la inceput

acuma am vazut la semnatura ... 14, deci ai sanse sa se nasca in aceeasi zi cu Andrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am pus poze din Bogota aici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/album?.dir=a751re2

Amaya Felicitari pentru fetita!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Daniela, multumesc mult.
Nu vreau sa-i spun Maria (cu toate ca m-am gandit si imi place numele) deoarece asa o cheama pe soacra mea si mai degraba i-as da numele mamei mele (Ecaterina) decat al soacrei insa nu merge cu Cristina.

Referitor la data probabila a nasterii, este intre 14-17 februarie insa doctorul mi-a spus ca imi va face cezariana cu 2 saptamani inainte de termen ca sa eliminam orice risc, asa ca se va naste la sf. lui ianuarie-inceputul lui februarie.

Simona, multumesc mult.

Mergi la inceput

Simona, am vizionat. Dupa poze mi-am adus aminte ce i-a povestit socru-meu, ca orasul este inconjurat de munti si se aterizeaza si decoleaza cam abrupt. Ai simtit ceva?
Amaya, dar pe nasa? Oricum inteleg ca tie iti place mult Cristiana, deci asa o s-o cheme de fapt. Celelalte sunt mai mult de fun si back-up

Mergi la inceput

Daniela, pai Cristina e sigur fiindca asa o cheama pe nasa (dar si pe mine ). Cand eram insarcinata cu Andrei, la inceput ma gandeam (eram sigura) ca este fetita si Amaya era numele ales pentru ea, dar parca nici asta nu merge cu Cristina...oricum o sa fie un nume deosebit si inca unul de sfant (tot 3 ca sa nu fie geloasa pe Andrei ca ea nu are de unde alege).

Mergi la inceput