Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)
Raspunsuri - Pagina 9
ad_risnov spune:
Da, da, da, Carmen si Ramona, v-ati amintit f. bine.
La Tip Top a venit si Alina
. Chiar avea niste probleme destul de grave de sanatate: uter septat si un rinichi deplasat deasupra uterului, plus ca ea era tare slabuta si sensibila. A pierdut o sarcina acum un an, dar uite ca Doamne Doamne i-a ajutat si se bucura si ei acum de o frumusete de fetita, Ana Luiza
.
Multumim pt. urari
!!!
dadi_t spune:
fetelor sunt ffff fericita, nepotica mea (fetita surorii mele) a fost selectata(absolut intamplator) in trupa de dansatoare ale Andreei Marin la Surprize-Surprize!Are numele de scena Tatiana si este cea mai tinerica dintre toate(16 ani), blonda cu parul lung si drept si ....finuta tare( doar e a noastra, nu?!)
Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
ad_risnov spune:
Wow, de trei zile nu s-a mai scris nimik
!
Pe unde ati disparut, fetelor si DARAEL
???
Eu am reinceput serviciul de ieri, si tare greu merge acomodarea la noul program. Rares a inteles ca mami trebuie sa se duca si la servici, asa ca am scapat de plansete si rugaminti de a sta cu el.
Ramona, azi o operati pe Maysa? Sa ne dai vesti despre voi! Sanatate multa!
Ioana, nici un mesaj de pe plaiuri canadiene???
O zi buna va doresc!
TatianaG spune:

Azi la ora 9,30 a nascut Cristina(nemes) un baietel, Victor, de 3600 g.
Bine-ai venit pe lume, Victor! Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si norocos, sa ai parte de multa dragoste! Multi
si
!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
layla spune:
Victor bine ai venit!
Felicitari Cristina, sa va traiasca!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Emilly spune:
Felicitari Cristina!!Victor sa fii sanatos si papacios!
Adriana ce mai face Rares cu degetelul lui in buric?a mai uitat? noi in zicem gizei cind merge tati la servici ca merge sa faca bani sa luam papa si jucarele si sa vezi ce cooperanta devine fetita mea, sau fitza mare cum se lauda singura.![]()
Aseara am pictat de zor si de dimineata vroia la 6.30 sa faca "la peinture"
am convins-o sa o lase pentru dupa amiaza...
Tania ce mai e nou la voi?sunteti ok?ce face Bibi?
Noi nu prea facem crize, ii reamintesc mereu cind o apuca cite ceva ca a zis ca o asculta pe mami, ca asa se lauda mereu.Ii bag si eu replica asta mereu cind am ocazia, cind ii citesc povesti si vad ca functioneaza si striga in gura mare "Ica asculta pe mami"
Tatiana ma bucur sa avem vesti de la tine, cum mai sunt micutii?deja sunt baieti mari...si Clara?
pupicei si numai bine!
Emilly cu gaza ei
DARAEL spune:
Chiar daca pare ciudat, nu am fugit
in lume..... asa ca pot spune si eu alaturi de tot poporul:
La Multi Ani Victor
!
Sa cresti mare si voinic
, sanatos si kuminte
destept si baftos
....
Felicitari Cristina
!
Ce de lume, ce de vesti.... se pare ca s-a terminat vacanta
...
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede ![]()
Andra28 spune:
Buna dimineata si de la noi!!
S-a intors si Alexandru acasa, dupa aproximativ doua luni in care a umblat la mare, la munte, la tara, in care a stat afara cat a fost ziua de lunga si s-a plimbat cu bicicleta, a urcat pe dealuri, a adunat floricele si.....s-a certat aproape zilnic cu mamaia. Asta ptr ca a devenit un nazbatios si jumatate, toata lumea l-a alintat ptr ca noi l-am vazut doua saptamani in concediu si apoi numai in week-end-uri, asa ca ne era tare dor de el si cand ne duceam la el ni se urca si in cap (vorba vine!).
Oricum, a fost foarte bucuros sa se intoarca la jucariile lui de acasa, nu se mai satura jucandu-se cu masinute, cuburi si toate cele.
Acum e foarte incantat ca vom merge la o nunta si este preocupat de toaleta lui. ne-a tot auzit pe noi vorbind de rochii si la un moment dat zice:"Eu am cu ce sa merg la nunta ca mi-a cumparat mami rochie!!!"
Cred ca in octombrie ii voi face si vaccinul, dr ne-a spus ca se poate pana la 35 de luni.
Cristina, sa-ti traiasca puiutul si sa fie mancacios si necolicios!!!
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
anda141 spune:
Apropo de stat la tara si Albert e din nou acolo, l-am lasat plangand, ni s-a rupt inima, dar nu am avut ce sa ii facem. Oricum in 5 minute i-a trecut, e vesel bucuros acolo, ca daca ar suferi dupa noi nu l-am lasa. Mananca foarte bine acolo si doarme bine, i-a prins tare bine. numai ca noua ne este dor de el, iar el cand ne vede nu stie ce sa mai faca de bucurie.
Noi inca nu ne-am mutat in casa noua, mai avem putin de asteptat, sper sa se intample cat mai repede.
Va pup si va doresc numai bine!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ad_risnov spune:
Salutare!!!
Bun venit Victor
!!! Sa fii sanatos, norocos si cu multi prieteni in jur!!!
Felicitari Cristina
si refacere grabnica!!!
Bianca, Rares a mai rarit-o ca mana la buric, dar tot mai are obiceiul asta. Propunerea Monicai cu body-ul nu o pot aplica pt. ca nu mai gasesc asa de mari. Rares are deja 96 cm si 17 kg, asa ca...
Si la noi funtioneaza explicatia cu "mersul dupa bani". Luni chiar m-am intors acasa cu o jucarie si i-am zis ca am fost la servici si mi-au dat bani sa-i cumpar o masinuta
. Este tare incantat de explicatie si coopereaza cu noi si cu bona.
Si Rares e sensibil la replica "i-ai promis lui mami ca esti foarte cuminte!" sau cand face ceva rau ma fac ca nu vad si-i zic "stiu ca Rares este un baietel f. cuminte, nu-i asa?" si imediat se corecteaza ca sa-mi faca pe plac. Sunt tare dragalasi!
Andra, cum nu i-ati luat baiatului rochita
??? Rares isi punea intr-o zi un prosop in jurul taliei si imi zicea ca se face printesa
(vazuse de curand o mireasa si noi i-am zis ca e imbracata in printesa
...).
Monica, spor la cumparaturi pt. casuta cea noua!
La noi vin bunicii in we pt. ca Rares nici nu vrea sa mai auda sa-l ducem la Campulung
. Sper sa-i treaca.
Pupici tuturor!