Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)
Raspunsuri - Pagina 8
ad_risnov spune:
Wow, Ramona, prin cate ai trecut!!! Sanatate multa Maysei si tie putere sa le treci pe toate.
Vei vedea ce fericita vei fi cu doi copilasi frumosi langa tine
!
Noi am inceput toamna cu o viroza usoara pe care cred ca Rares a luat-o de la tati. Acum parca ma incearca si pe mine
. La noi se manifesta doar cu mucisori si tuse, fara febra. Asa ca ne-am tratat cu sirop de patlagina, ambroxol si vit. C. Acum parca e mai bine, dar pt. nasuc nu stiu ce sa mai folosesc ca parca nimic nu-l desfunda
.
Asa cum povesteste Ramona, si Rares a avut la Campulung, in preajma bunicilor, o perioada de crize si purtare nesuferita. Acum e muuuuult mai linistit si intelegator, iar la noi functioneaza f. bine pedepsitul la el in camera, singur, fara jucarii. Se calmeaza in cateva secunde si iese afara cu o fata spasita, cerandu-si iertare.
Noi avem o alta problema: isi baga mereu un deget in buric
. Orice metoda am incercat sa folosim a devenit dependent de gestul asta si este modalitatea prin care efectiv se relaxeaza. Mie imi pare la fel ca suptul degetului, la alti copii. Face mai nou chestia asta si cand doarme. Nu mai stiu cum sa procedez! Voi ce ma sfatuiti???
Pupici si o zi buna tuturor.
anda141 spune:
Adriana si Albert a avut o perioada cu buricul.Pur si simplu statea numai cu mana acolo. Am rezolvat-o dandu-i tot timpul body pe el. Dar absolut tot timpul, cum se vedea fara cum tragea de el. Nu intelgea daca ii spuneam, nu se putea abtine. Acum , de ceva timp, i-a trecut , nu il mai atrage deloc. Incearca si cu Rares, poate nu si-l scoate, totusi ( body-ul).
De duminica est esi Albert la noi, nu va spun ce fericit a fost cand ne-a vazut. Mananca mult mai bine de cand a venit, acolo a mancat si dormit f.f. bine, a fost super ptr. el. Cred ca sapt. viitoare il duc iar ptr. ca ii prieste.![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
arturicii spune:
Bonsoir tuturor!
Incepand de azi eu si Arturicii suntem oficial mutati pe meleaguri Canadiene;
Stressul ultimelor luni ne-au tinut departe de voi.
Ne obisnuim cu noua viata si revenim!
Salutari tuturor!
Crisnemes spune:
Ramona- nici eu nu am rabdare cu Dragos. Noroc ca acum il duc la gradi si nu mai trebuie sa stau cu el si in timpul zilei. E foarte rasfatat si cand sta cu mine din orice se arunca pe jos si incepe criza. Nici nu mai stiu cum sa procedez cu el. Incerc sa fiu foarte calma dar.... Dragos cred ca e la varsta la care crede ca totul i se cuvine. Asa cum ai spus si tu bunicii si-au pus serios amprenta pe rasfatul lui.
Din fericire parintii mei sunt gata oricand sa ma ajute .Am avut si pana acum sprijin din partea lor si sunt dispusi si de acum sa ma ajute. Am noroc ca sunt sanatosi si pensionari .
Eu ieri am implinit 40 de sapt si sper ca Victor sa mai stea un pic in burtica sa ma mai odihnesc un pic.Starile pe care le-ai descris despre sarcina le am si eu . Am impresia ca oasele mele formeaza un puzzle iar daca le atingi se imprastie toate.
Adriana si eu il pedepsesc pe Dragos trimitandu-l la el in camera dar el nu vrea nici cum sa se potoleasca . Daca il las 2 ore , 2 ore urla non stop. Asteapta sa merg eu la el sa-si ceara iertare.
Adriana si Monica- noi avem un alt tic- pune mana pe sanii mei sau la oricine . Are acest tic mai ales cand isi bea sticluta cu lapte sau cand e obosit. Eu una nu mai am rabdare la tzatzaitul lui. Inainte de culcare striga cat il tin puterile- Vreau sa tzatzaiesc pe cineva!!! Va dati seama ca in vacanta nepotica mea de doar 5 ani statea cu drag la tzatzait.
Ioana- acomodare rapida si multa bafta !!!
Ramona- succes la operatie si tin pumnii sa fie totul ok pentru maysa si tu sa treci cu bine .
Nastere usoara!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
anda141 spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
[ Adriana si Monica- noi avem un alt tic- pune mana pe sanii mei sau la oricine . Are acest tic mai ales cand isi bea sticluta cu lapte sau cand e obosit. Eu una nu mai am rabdare la tzatzaitul lui. Inainte de culcare striga cat il tin puterile- Vreau sa tzatzaiesc pe cineva!!! Va dati seama ca in vacanta nepotica mea de doar 5 ani statea cu drag la tzatzait.
[
hai ca asta e tare!!! Albert are si el un obicei acum, seara vrea sa ii fac masaj inainte sa adoarma , sa-i faca asa un pic pe spate sau prin par, si o perioada (mai scurta de timp) ii placea sa imi puna mana pe fata si ma ciupea cu degetele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ad_risnov spune:
Ioana
!!! Mult succes si acomodare grabnica. Asteptam vesti
!
Cristiana, mortala
faza cu
. Vezi, de asta le place barbatilor asa de mult sa pipaie pe acolo... De la mame li se trage
.
Nastere usoara!!!
Monica, si Rares are faza cu "mangaie-ma"
. Asa ca si noi prestam masaje la greu.
Nu stiu cate dintre voi o mai stiu pe Alina, nasica lui Rares, dar nu ma pot abtine sa nu va spun ca azi a devenit mamica si a nascut la Giulesti, cu dr. Ion Ionut, o frumusete de fetita strigacioasa si sanatoasa de 2,5 kg. Abia astept sa o si vedem
.
Maine fug la cumparaturi pt. bblina
.
Ramona, ce mai faci?
Emilly spune:
Buna fetelor,
Ioana unde esti?esti pe linga Montreal?
Integrare usoara!
Adriana si noi la fel procedam, la ea in camera sa se calmeze, plinge 1 minut,apoi vine la mine si o intreb daca s-a calmat si-mi raspunde ca da, e dulce tare.
Habar n-am ce sa-ti zic despre ticul cu mina la buric, dar ma intereseaza si pe mine ca nu se stie cind, ce o apuca si pe fii-mea.
zi buna!
Emilly cu gaza ei
aramona spune:
Stau destul de incomod in fata PC-ului, imi explodeaza burta, asha ca voi fi "scurta"!
In primul rand, draga Ioana, felicitari pentru alegerea ta si te admir pentru curaj! Iti doresc tot binele din lume si sunt convinsa ca impreuna cu cei doi Arturici va veti descurca foarte bine!!!
Adriana, sunt aici, dar "lucrez" sub acoperire!
Sunt bine cat poate fi un elefant care se cazneste sa stea intr-o piele de hipopotam...PEr ansamblu lumea spune ca nu m-am ingrasat mult (desi cantarul nu minte), insa fiind inalta...se pierd kilele pe mine...Mai greu e cu burta care e zici ca am inghitit o minge...Pe bune!!! Din spate nu realizezi ca sunt gravida...DEcat daca-mi stii dimeniunile de dinainte si realizezi ca m-am "implinit"!...
PE Alina mi-o amintesc...cred ca a fost cu noi la Tip-top, cand inca eram gravidutze...in 2003, eu asha retzin!!! Felicitari pentru bb!!! Ma bucur cand aud vesti bune! DE Andra mai stii ceva??? Ca n-o prea vad pe forum!
Cristina, iti tin si tie pumnii, tu nasti sigur inaintea mea...Sa ai parte de nastere ushoara! Iar in cei priveste pe rasfatzatii nostrii, rabdare si tutun...
Ai mei socri stau la 10 minute distanta...mi-au facut capul mare ca la cresa e asha si pe dincolo....nu le-a convenit ca am dus-o...de parca e treaba lor...Nu spun ce "picatura chinezeasca" in creierii mei si ai sotzului au fost cu lamentarile...Acum insa la indicatiile ORL-istului si spre binele Maysei, stau cu ea acasa pana la operatie si putin dupa, n-am de ales...Si de bine ce tb s-o tin acasa, si cat a fost bolnava, a stat socra cu ea...de aici si rasfatzul maxim...Cum insa sunt eu acasa...nici macar nu ma intreaba dc. am nevoie de ajutor...doar ma "imbarbateaza" ca mai am putin...si ca tb sa am rabdare...nimic legat de ajutor!!! DE fapt ce ma mir...la Maysa m-am descurcat singura pana la 1 an...in conditiile in care imi spuneau la telefon cat de mult isi adora nepoata!!! (chipurile nu veneau sa nu ma incomodeze....dar nasul si-l baga cand e vorba de decizii pe care le luam singuri...de fapt pe toate le luam singuri, ar fi culmea sa-i intreb...)...Nu spun ce discutii am avut...aprinse...in care i-am spus ca pe copilul lor l-au crescut cum au vrut...MAYSA E COPILUL NOSTRU si noi hotaram ce e mai bine pt. ea...
Cat despre ai mei parinti...ei nu s-au implicat prea mult...mamam mea a venit la Bucuresti sa ma ajute la inceputul sarcinii, cand am avut pb. cu iminenta de avort...si a stat doua luni...si acum s-a oferit sa vina, cand nasc!!! Insa cum ei stau la Tg. Mures, e mai greu (eu de acolo sunt!)..tatal meu ramane singur...e si el in varsta...obisnuit o viata sa-i faca mama mancare, etc...Asta e...
Vom vedea ce fac...dc. simt nevoia de ajutor, o chem...insa e mai dura si voi avea nevoie de liniste...si cum Maysa e rasfatzata...stiu ce face maica-mea cu ea...militarie...si nu-mi vine sa aud plansete si racnete prin casa (in 2 camere...macar de-ar fi mai multe...sa inchid ushile si gata!) Vazand si facand!
Sper doar sa trecem cu bine de operatie...s-o duc din nou la cresa...ca eu i-am platit in continuare si am tinut "aproape" de educatoare...sa pot si eu macar o saptamana sa stau singura...cu picioarele in tavan...pana nasc!Asta daca Allen vrea sa vina la termen...ca la cat de zbuciumata sunt...nu prea vad cum...presimt ca va fi mai rpd!
Cam asta despre mine...maine merg cu Maysa la ORL...luni sper sa ajung si eu la ginecolog...ca azi n-am avut cum...Am de stat cu fata acasa...trebuie sa iesim afara...iar pe socrii nu-i chem...stiu ca mi-e greu, insa dc nu se ofera, eu nu-i deranjez! Acum ei sunt fericiti ca eu chinuita cum sunt...stau cu Maysa acasa...si Maysei chipurile ii este mai bine decat la cresa unde nu e ingrijita cum trebuie...Of...ma apuca amocul cand ma gandesc la situatie si la fatzarnicie...eu nu contez...nepoata sa traiasca...de parca in burta nu e to un viitor nepot...mi-e lehamite!
Va pupic, scuze pt. ton...uneori simt nevoia sa ma descarc!
ma mai suportati nitzel...
Ramona (sapt. 36, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
layla spune:
Salutare,
Cristina si Ramona nastere usoara!
Adriana felicitari pentru "nasica-mica"! Ma bucur pentru Alina (ai dreptate Ramona -intalnire 2003 de la Tip-Top -nu ne-a lasat inca neuronul)ca a reusit sa aiba un BB, ca imi amintesc ca avea unele problemute.
Cat priveste crizele lui Alex, acum suntem inr-o faza mai buna.
Mi-a cam pus rabdarea la incercare si cu greu m-am stapanit sa nu-i articulez vreo 2.Ignorarea functioneaza de cele mai multe ori, dar pana nu-si face numarul de plans si dat din picioare nu se lasa.
Weekend placut,
Layla si Daniel Alexandru(29.12.2003)
DARAEL spune:
Cata lume, cata lume
!
Intre atatea vesti, doresc si eu sa anunt o mare bucurie – astazi s-a nascut ingerasul unor prieteni...... o scumpete de fetita
de 3100 g si 49 cm
!
Bine ai venit in Lume, IOANA SILVIANA
!
Fie ca Viata ta sa fie Binecuvantata cu Lumina, Iubire si Pace si Armonie.... ca Sanatatea, Fericirea si Bucuria sa fie cu tine in toate clipele Vietii.....
Sa cresti mare ingerasule !
pentru Diana si
pentru Silvius....
Inainte de a pleca, vreau sa urez succes la gradinita tuturor poznasilor – stiu ca aveti ghiozdanelele pregatite si sunteti nerabdatori sa va jucati non stop
..... succes ingerasilor !
Succes Maria Daria
! Sa ai grija de tine si de mami.....
Pupici la burtici
si numai bine la mamici
si la pitici
!
Fug
acum sa sarbatoresc...... tai tai
!
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic