Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)
Raspunsuri - Pagina 7
Crisnemes spune:
Salutare tuturor!
Nu am mai scri cam de multisor dar am citit ce ati scris.
In primul rand vreau sa urez "LA MULTI ANI!" tuturor copilasilor, si parintilor care-si serbeaza azi onomastica.MARIA, MARA, MARIN, etc
Noi suntem bine,Dragos nu a facut inca vaccinul de la 2.5 ani, dr de fam a zis ca o sa-l facem probabil luna viitoare.
De saptamana asta mergem la gradi si sunt tare mandra de Dragos. Se trezeste dimineata intr-un suflet sa nu plece tati fara el. S-a acomodat tare bine, nu a plans mananca cat mananca dar e incantat si eu ma bucur mult.
Inainte de a merge la gradi am facut si analizele din scaun si au iesit paraziti .Acum am facut tratament cu Zentel 5 zile si sper sa fiew totul ok.
Facem kaka si pipi la olita.Vorbim tot timpul si ma distrez copios cand mai stalceste cate un cuv.ex la masina decapotabila spune - decopitabila. Il las si nu-l corectez pt ca tare putine cuv le stalceste.
Astept cu nerabdare sa vad cum v-a reactiona cand il voi aduce acasa pe fratiorul lui. El e constient de asta si povesteste cu el in burtica dar ...intr-o seara tot povestind de fratiorul lui a spus ceva de genul- bine, vine cand vine da seara pleaca la mama lui?
Pupici la toata lumea si voi reveni cu vesti!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
buli spune:
hello!!!
La multi ani, fetitelor cu numele de Maria
si baietior cu numele Marian (avem?)!!!!
La multi ani si tuturor celor pe care ii iubiti si care isi sarbatoresc azi onomastica!!! 

noi am trecut printr-o perioada cu muuulte probleme, unele mai mici, altele mai maricele, unele s-au rezolvat, altele nu, cu altele ne-am obisnuit ![]()
am vazut pozele cu Tania, nasica, sint suuuper, ai fost tare dragutza, de fete ce sa mai zic 
bine ai revenit, Emilly, chiar ma intrebam ce mai faci. si Matei e bun prieten cu puzzle-uri, de un an si ceva chiar. i-am luat intii mai simple, acum pe cele de 12 piese le face tzac-pac, tre sa cautam mai mari ca astea-l plictisesc.
<<<<<<..intr-o seara tot povestind de fratiorul lui a spus ceva de genul- bine, vine cand vine da seara pleaca la mama lui?>>>>>> - suuuuupertare, ce poate sa le mai treaca prin cap
Matei a inceput sa vorbeasca, nu spune cuvintele clar, dar eu pricep :)) tot - nah, ce-o sa fac, trebuie sa invat si chinezo-mateiasca, nu?. bodogane de toate, repeta cuvintele mai "interesante" de 10 ori, se distreaza grozav. face la oala, in 2-3 zile s-a invatat, mai greu a fost pina ne-am hotarit noi, ca lenea era maaare, stie toate literele alfabetului, si mari si mici si toate cifrele, numara inapoi, dar numai de la 6 :).
uau, ce l-am mai laudat.
mai aveam de spus, ca am tot citi ce-ati scris, dar nu mai stiu
va dorim we superfain
aramona spune:
DRagele mele,
In ultima vreme am intrat destul de rar...la serviciu a stat pana ieri, cand le-am spsu PA, nu vreau sa-l nasc pe Allen in vreo sala de sedinte, sa-l fac direct cu carte de munca...
Eu una acum am intrat in concediu de odihna, sunt super obosita, de anul trecut nu am plecat pe nicaieri...Si probabil in prenatal voi intra cand nasc...
Am avut si probleme mari cu Maysa, DIN NOU...
A facut o otita acum 3 saptamani (de fapt era veche) dar am schimbat ORL-istul care a curatat-o cu aspiratorul si a vazut ce avea acolo...
A stat o saptamana pe Amoksiclav...apoi a dat intr-o enterocolita urata cu varsaturi, febra, diaree, a slabit mult...nu mai vroia sa manance/bea NIMIC...Urat...Eu cu burta mare, cat de tare ma consider, tot am dat apa la soareci gandindu-ma cum ar fi sa ma internez ca acum un an la Matei Bals...in mizeria de acolo, inghesuita cu copilul pe perfuzii...eu care sunt deja destul de "volumiinoasa"...
I-am dat tratament prescris de medic pentru diaree, ca de regim nu se punea problema, ca nu inghitea nimic, nici cu forta...I-am bagat de la mine putere si Biotics Baby (lactobacili vii)...saruri de rehidratare orala bagate cu seringa...ca debaut nu se punea problema...Am revenit la control, cu Maysa mult slabita...Si surpriza...BRONSIOLITA...haraieli pe piept, tuse urata...Am inceput cu Zinnat, Ventolin si Eurespal...
DE miercuri a inviat (am stat cu ea si am fortzat-o/convins-o/pacalit-o) sa manance), ca cu Buna facea ce vroia ea, adik nu manca nimic...
I-am facut si analizele complete (exudate, coprocultura, coproparazitologic, hemoleucograma, fier, calciu, etc...imunograma, Antigen Giardia)...am disperat-o pe pediatra...m-a vazut si in cestare sunt si m-a trimis sa-i facem cat mai multe...)
Ieri i-am scos rezultatele, surprinzator de bune, chiar si fierul care era de un an la 34 (cand normal e 37-120 parca)...iar acum dupa 4 luni de Fe Haussman il are 79...(imunitatea scazuta se datora in parte si anemiei severe)/ Per total si-a revenit...mananca de sparge (recupereaza, bag seama...o ajut si cu sirop de B complex)
Saptamana asta stau cu ea acasa (n-o duc la cresa) sa nu mai ia vreo minunatie...ca de marti intr-o saptamana s-o operez de polipi...Poate scapam si noi de problemele legate de nas...care treneaza...Pentru ca deja 4 ORL-isti mi-au confirmat ca are polipi...CAT CASA...si e musai s-o operam!
Mi-e greu...speram sa ma pot odihni putin...pana nasc...insa asta e...Maysa e sufletul meu...vreau sa-i fie bine!
Acum sa va spun si despre mine...Am fost ieri la echo la Iosup...Allen e pozitionat corect pentru nastere vaginala...are 3300g...la 36 saptamani, daca ajungem la termen sare de 4 kile!
Placenta e OK, nu e imbatranita, asta si explica cresterea atat de buna a bb-ului...Nu are circulara de cordon...si nici sanse sa aiba...ca de invartit nu mai are unde!
Eu sunt terminata de mijloc...de articulatiile din sold...de suturile din splina si fundurile din ficat...Am senzatia ca-mi explodeaza burta! Allen e ca o caracatita...si misca int-una...asta ma bucura...insa uneori ma trezesc tzipand de durere...
Acasa mi-e greu...Maysa e mica si nu intzelee...plus ca in scurt timp o vom opera...sper sa nu nasc pana atunci...de stres si de neodihna...si de umblat dupa copil...etc, etc...
Per total sunt optimista...insa astept sa nasc odata!!!
DAca la Maysa m-am putut odihni si stateam in pat cand voiam, cum voiam, acum nu e asha...Macar sa apuc 38 sapatamni...ca oricum Allen va fi mare la nastere si dc pot, voi naste tot normal, cu epidurala!
Cam asta despre mine...stau destul de greu in fatza calculatorului, nu am timp si nu-mi arde...poate ma intzelegeti!!!
In plus de vreo 3 saptamani am mereu gretzuri...Se pare ca sunt gravida...
De mancat mananc mult mai putin decat cand eram gravi cu Maysa, acum mananc doar cand imi chiooraie matzele si atunci in sila...Si de luat in greutate tot am luat...Dar imi revin eu...
Si inca ceva...nu sunt doua sarcini la fel...desi la Maysa lumea-mi spunea ca fac baiat...ca nu sunt umflata/patata si am burta tzuguiata...
Acum sunt si mai tzuguiata (deci se poate si asha...), sunt mai trasa la fatza...nu sunt deloc patata...nu sunt umflata....Pt. o gravida arat bine...Doar ca e burta tare jos si trec prin cele spuse mai devreme...
Promit sa va tzin la curent, abia astept sa-mi vad baietzelul in brate...cu Maysa alaturi, si cu tati fericit langa noi...Sunt de pe acum fericita...sper sa ajungem cu bine la final si sa nasc ushor!!!
VA pup cu drag pe toate...voi intra cand mai pot, sunt convinsa ca ma intzelegeti!
Ramona (sapt. 36, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
DARAEL spune:
aramona – sanatate multa lui Maysa - "Duracell" si tie liniste cat mai multa si o gramada de
de la noi, plus pupici la burtica
(asta ca bonus
)
Sa ai grija de tine !
Si, chiar daca nu mai scrii pana atunci, noi iti tinem pumnii sa fie nasterea cat mai usoara
.....
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
layla spune:
Off Ramona prin cate ati trecut! Nici nu vreau sa ma gandesc cum a suportat Maysa aspiratul in ureche (eu care am trecut prin atatea cu urechea, aspiratul mi se pare oribil).Multa sanatate in continuare! Unde o operezi la Panduri?
O saptamana excelenta!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Diana_b spune:
Ramona, multa sanatate Maysei si tie. Si nastere usoara!
Diana si
Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
amipreda spune:
Multa sanatate, Ramona, si pupici Maysei si lui Allen (asa prin burtica)!
Va tinem pumnii sa treceti cu bine peste toate!
Asteptam vesti bune de la voi!

Amalia &
Maria
Crisnemes spune:
Aramona- m-am gandit mult la tine zilele astea. Sanatate multa Maysei si tie putere de a trece peste toate.
Nastere usoara !
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
aramona spune:
Va multumesc din suflet pentru gandurile frumoase!!!

Maysa e mult mai bine, si-a revenit cu mancarea...vineri merg cu ea la ORL sa o vada medicul din nou sa vedem dc marti o operam!
Eu inca n-am ajuns la ginecolog...maine sper s-o fac!!! Bagajul pt. spital l-am pregatit ieri, sunt ceva mai linistita...
Crisnemes, tu ai DPN inaintea mea!!!Cum iti este???
Eu am dureri rele de spate, nu pot sta deloc in picioare...Ma dor rau articulatiile din shold...am senzatia ca ma desfac!!! Mi se strange si burta...insa nu regulat...Allen misca de am senzatia ca-mi sfarteca burta...Peste asta se adauga reprize urate de stari de voma/greata...plus faptul ca stau singura cu Maysa si trage de mine, arunca tot pe jos (doua saptamani de stat cu bunica au readus-o la stadiu de copil super rasfatzat), are accese de personalitate, cu plansete, cu dat din picioare...IAR EU ACUM NU AM RABDARE SI simt ca-mi vine sa ma urc pe pereti! Vorbeste foarte mult si foarte coerent, peste varsta ei (i se da mult peste 3 ani ca dezvoltare), insa tot degeaba, oricat i-as explica, ma intzelege, insa este de o incapatzanare feroce...cred ca e perioada NU-urilor!...si a VREAU-urilor...Sper sa trecem cu bine si perioada asta...ma simt epuizata psihic...si fizic...
CAm atat, stau cat pot de cumintica pentru ca nu vreau sa nasc acum...poate reusesc sa-mi pun cate ceva pe iarna...ushor, ushor...plus ca dupa operatia Maysei as vrea sa fiu acasa eu, nu soacra-mea...si apoi s-o duc la cresa!!!
La tine, Crisnemes, cum e??? Ai ajutor???
CA eu am parte de MULTA INTZELEGERE...si cam atat...
Pupici, e frumos afara...e si sufletul meu mai vesel...
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
aramona spune:
Scuze, Layla, m-ai intrebat ceva: n-o operez la Panduri, am renuntat sa merg acolo...M-am simtit prea mult plimbata si fara folos...in loc sa o aspire sa vada ce e inauntru...mi-a recomandat sa-i fac spalaturi cu seringa cu apa oxigenata...
Vorba ORL-istului la care mergem acum: cu apa oxigenata puteam sa-i dau pe cap...s-o fac blonda sa se marite mai rpd! La ea trebuia aspirat...la cata ceara era...Plus ca la Panduri se fac doar anestezii locale...
O voi opera la Budimex...Acolo au protocoale spitalicesti speciale pt. copii mici...cu anestezie generala!
MEdicul se numeste Manole Laurentiu...Sper sa fie totul OK!
Pupicei!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"