Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bine v-am regasit!
Va citesc mereu si imi pare rau ca scriem din ce in ce mai putin.
Noi suntem bine toti.
Maria a avut 2 zile de agitatie dupa vaccin,a facut si febra ,insa piciorul nu i s-a umflat si nici nu s-a rosit.
Robert se pregateste de scoala,e tare nerabdator,s-a plictisit fara colegii lui.
Eu ma simt bine,asta seara merg la ecograf sa-l vad pe bb.
Darael oare de ce toti barbatii spera la un baiat si toate femeile la o fata?
Eu zic ca e fata totusi.
Va doresc o zi minunata!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 12+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Emilly, ! Ce mai face Ilincutza deshteapta?

Multumim mult pt. laude. A crescut pipota in mine de bucurie. Toti copilasii sunt scumpi si frumosi foc, ca doar sunt ai nostri.

Andra, ma bucur ca esti mai bine. Sa ne spui cum a fost la ecograf.

Monica, ce bine ca Albert sta la tara. Rares, mai nou, nu prea mai vrea sa stea fara mine. Aseara le zicea alor mei : Vin la voi mai tarziu. Acum stau cu mami si cu tati. Na, poftim! Si eu care ma laudam ca am baiat independent. Sper sa fie doar o pasa trecatoare.

Tania, nu ne zici nimic de cum a fost ca nasa???

Fetelor, ce o fi cu Aramona de nu mai da nici un semn??? La fel ma intrebam de Anita, de Saphir, de Lia, Diana_b...

Pupici si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

ralualexandrei - Hm, ce intrebare grea.....

E foarte greu sa generalizam, dar cred ca in 60 % din cazuri este o dorinta – constienta sa nu – ca viitorul copil sa implineasca visurile parintelui respectiv........ cum sa explic.... ceva de genul “sa aibe viata mea fara greutatile mele”.....
Restul de 40 % sunt mai mult tendinte sociale, culturale sau chiar religioase pe care parintele respectiv le preia mai mult sau mai putin automat......

Mai exista si cei “anormali” ca mine care am dorit doar sa fie... si care m-am bucurat afland ca este bine gaza mica..... si asta a fost tot ce a contat. Acum e doar istorie.... un vis mult prea frumos..... din care au ramas postarile de pe aici, trei poze si amintiri - Doamne ajuta ca am memorie buna !

Revenind la ingerasul tau, eu tot baietel zic ca este hotompelul...... dar, indiferent ce este, sa fie sanatos, cuminte, sa creasca mare si sa iti pape urechile ......

Ziceati de absente la strigatul catalogului ?
Pai sunt o gramada de absenti “nemotivati” : arturicii (Ioana 77), Mircea (Diana_b), Laura (CataD) sau Dan Cosmin (Helen) care s-a ascuns pe undeva , Alma (Amuleta), Darius (IoanaCo), Amos-Daniel (Saphir) pe care l-am incercuit deja cu rosu , Olivia Karla (Adina Iulia) sau „ginerica” Philip cu a lui mamica Babee...... si lista poate continua......

Cine stie, poate s-au adunat undeva la o bucata de tort cu piersici si muuulta frisca !

O saptamana minunata tuturor !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

gata am ... gatat si noi nunta!

Nunta a fost super reusita ....asa spun ...gurile rele(de data asta bune). Eu m-am simtit cum nu se poate mai bine, desi ziua a inceput deplorabil. Coafura nu mi-a reusit decat la spate, buchetul meu am vrut sa-l refuz, dar nu mai aveam timp sa-mi faca altul ....si am intrat intr-o criza de timp fantastica...M-am imbracat efectiv la nimereala....la salon m-am uitat si eu cum imi sta rochia....
Muzica a fost buna, mancarea prea multa(dupa barfe), dar de calitate....Am primit multe felicitari de la nuntasi cum ca.... n-au mai intalnit asa nasica vesela si atenta cu toata lumea!S-a umflat pipota in mine....Mirii au fost frumosi tare, dar ...pluteau... cred ca nici nu realizau ce li se intampla.....
revin cu detalii , daca e nevoie...

poze am pus doar cateva... dar revin in forta dupa ce le primim pe cele profesioniste....

Poze nasi 2006 !

Off, Ramona, nici noi n-am facut vaccinul....mi-e cam teama.....

Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Waw, Tania dar chiar ai fost super frumoasa !!!! Felicitari, vezi ca totul a fost bine?? Si mirii sunt frumosi, am vazut toate pozele, se vede ca a fost o nunta frumoasa si de bun gust. Inca o data iti spun ca ai fost f. .frumoasa, nici nu te mai recunosteam si miresicile alea mici la fel.
Si eu ma pregatesc de o nunta ( o alta nunta, ca am avut deja 4 anul asta ) , duminica , la o verisoara foarte buna.
In rest eu noutati nu prea mai am , as aca va pup si va doresc o zi frumoasa.

ps. Am tinut sa o felicit pe nasica!1

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Monica,mersi frumos!

Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna ziua dragilor!
Aseara am fost la ecograf si bb e bine sanatos,facea nani.E un pic mai maricel dupa masuratori.Inca nu stim ce vom avea fetita sau baietel,important e sa fie sanatos in rest nu conteaza.
Tania am vazut pozele si sunt foarte frumoase iar tu esti o femeie fina si eleganta.
Samabata viitoare voi fi si eu la nunta dar pana atunci trebuie sa am rochitza gata,ca de cand cu dezvoltarea asta multilaterala am ajuns sa-mi fac rochii la croitoreasa.Am sa pun si eu poze atunci.
Maria mea vrea si ea "bebeluci in burtica" si "tate" ca ale mele,e asa scumpa sa o mananci nu alta.
la toata lumea.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 12+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Tania superba nasica!! si ce eleganta! sa va traiasca finii! mai dar tare tinerica miresica ca si mirele de fapt, citi anisori au? eu m-am maritat mai la "batrinete" poate de aia mi se par tinerei rau...
Printesele tale sunt superbe si ce blonda reusita e Bibi!! Sala a aratat super si ea, cred ca a costat o avere toata nunta.

Andra sa va traiasca bebelul si sa fie ce iti doresti tu!

eu zunt racita cobza, am inceput din toamna ce sa mai astept pina la iarna ...

Adriana mercic de intrebare Ilinca e bine, sanatoasa.Normal, e o desteapta si o frumusete rara sa mai spun...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Astazi, de Ziua Sfintei Maria, vreau sa spun celor ce poarta acest nume:

La Multi Ani Maria !

Si, special delivery pentru cineva drag sufletului meu:

La Multi Ani Maria Daria !
La Multi Ani Maria Cristina !

De la Darael, un gand bun, o imbratisare, un zambet si o floare....

Copii frumosi , mai sunteti aici ? La tort, sampanie si confetti cu voi – e Sarbatoare !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

La Multi Ani de Sfanta Marie!

pentru toti copilasii si parintii ce poarta acest nume.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput