Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)
Raspunsuri - Pagina 5
ad_risnov spune:
'Neata!
Suntem si noi in zona, mai mult cu cititul decat cu scrisul
.
Am revenit in Bucuresti dupa inca o minivacanta la bunici, la Campulung unde Rares s-a simtit minunat. Am pus si ceva poze elocvente in ultimul album
...
In rest suntem bine, sanatosi, voiosi, cu chef de joaca. Am reusit si noi sa scapam de pampers, mai putin noaptea.
Monica, felicitari pt. casa!!!
Roxana, spor la amenajari si cumparaturi!!!
Tania, cum a fost la nunta? Asteptam pozeeeeeeee!
Ramona, ai nascut??? Poate ne dai un semn de viata...
O zi buna tuturor
!
onix spune:
Salut si multa sanatate tuturor.
Sunt o mamica care scrie foarte rar pe aici dar va citest destul de des.
De data aceasta vreau sa va spun ce am patit in urma vaccinului de la 2,5 ani DTP si sa fiti cu ochii pe asistente. Joi (24.08) seara am fost la vaccin, Andrei (14.02.2004) a stat nespus de cuminte, nu a plans si i-a facut vaccinul in coapsa. Vineri a facut febra 38 si pe picior a aparut o zona rosie dimineata cca 2 cm diametru iar spre seara cca 4 cm diametru, si am banuit ca e vorba de o reactie mai puternica la vaccin. Sambata dimineata a inceput cosmarul piciorul lui Andrei era umflat, rosu si foarte tare pe toata jumatatea exterioara a coapsei de la genunchi pana la incheietura soldului si dureros (o data si jumatate cat piciorul normal).
Am mers la urgenta copii, de acolo la chirurgie unde s-a pus diagnosticul celulita si ni s-a spus "NICIODATA SA NU MAI LASATI PE NIMENI SA FACA VREUN VACCIN IN COAPSA" doar in fundulet sau mana. Explicatia a fost ca vaccinul nu a fost facut suficient de adanc si in loc sa se ajunga in muschi s-a facut in tesutul gras care nu absoarbe decat foarte greu si are tendinta de infectare.
Ne-au internat de urgenta, l-au trecut pe antibiotic pe vena si acum dupa o saptamana de chin in spital suntem acasa cu un nodul de toata frumusetea pe picior, dar cu bucuria ca nu s-a adunat puroi si nu a trebuit incizat si nu a facut alte complicatii de care nici nu vreau sa mai amintesc.
anda141 spune:
Ramona,imi pare tare, tare rau...uite ce se poate intampla din inconstienta unor asistente,, offf...imi imaginez prin ce ati trecut , mititelul de el....Nu i-ai facut nici o reclamatie la respectiva asistenta??? Ar cam trebui, macar sa nu mai chinuie si alti copilasi. Iar diagnosticul cu celulita, chiar nu il inteleg...adica tot copilul e de vina, nu asistenta? Ce celulita are un copil de 2 ani?? mai bine spus d-na nu a stiut sa faca un vaccin .
Nu pot sa cred....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
onix spune:
N-am fost destul de clara.
Chirurgul a fost singurul care mi-a spus clar ce s-a intamplat. Fara legatura cu celulita de care ne plangem noi adultii, exista reactia tesutului gras de sub piele care se numeste celulita. Deci zona exitinsa tare, durerosa, rosie, inflamata se numeste tot celulita.
In privinta asistentei inca n-am avut puterea sa fac nimic mi-am dorit doar sa fie piciul OK
firutza spune:
Da,Ramona,ar trebui sa-i spui asistentei de reactia lui Andrei,si chiar de sfatul chirurgului poate se conformeaza si ea si nu mai chinuie si alti copiluti...Bine ca a trecut totul,cred c a v-a fost tare greu sa-l vedeti astfel...Lui Edi i l-a facut in fundulet si chiar ne-a precizat ca in picior e mai dureros si cu reactii...
amipreda spune:
Ramona (Onix), ne pare rau ca ati avut asa probleme cu vaccinul. Bine ca ati trecut peste si ca acum Andrei este bine. Un de la Maria.
Si noi am facut acum doua saptamani vaccinul, si din fericire Maria nu a facut nici o reactie urata.I-am pus seara un supozitor cu novocalmin si nu a facut nici febra. A durut-o piciorusul (mai bine zis "floricica") vreo 2 zile, dar asta nu a impiedicat-o sa alerge, sa sara, sa se catere peste tot.
Pentru fetele care s-au intors din concediu: BINE ATI REVENIT!
Pupici tuturor poznasilor,
Amalia &
Maria
Lavv spune:
Buna !
Chiar m-ati speriat cu vaccinul...mie de fiecare data mi-a facut temperatura si l-a durut piciorusul..acum ce scandal o sa mai faca..si-asa cand e obosit zice ca-l doare "pocioul" si vrea in brate :-) iar eu ii zic "nu ma mintzi" - ceea ce a bagat ff repede la cutiuta si repeta si el atunci cand e cazul - spre hazul nostru !
Chiar am vrut zilele astea sa-l duc sa scapam de vaccin dar incepuse sa-i curga nasul si am considerat ca nu e apt . Vom vedea zilele astea.
Pupici,
ad_risnov spune:
Ramona, imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva
. Noua ne-a facut vaccinul de la 2,5 ani in fundulet. Ca reactie adversa a fost o usoara inrosire a zonei, pe suprafata unei monede de 5000 de care s-a vaitat vreo 2 zile. Si cand statea pe olita il durea. Febra nu a facut deloc, iar durerea i-a trecut in 2 zile. In rest nimic.
Eu am fost mirata cand pediatra i-a facut injectia in fundulet, dar mi-a zis ca cel mai bine face in fundulet. Si uite ca a avut dreptate!
Sanatate multa tuturor!!!
Emilly spune:
Adriana frumoase poze!!ce-a crescut si Rares?!!un flacau pe cinste!si mamica lui parca a intinerit.
noi pina la 4 ani nu mai facem nici un vaccin asa ca ma declar multumita ca am scapat de asa probleme...Ramona bine ca s-a terminat cu bine si zau ca eu i-as face o vizita asistentei respective.
Cum stati cu pregatirile de toamna?eu am fost o harnicuta azi si am facut a doua portie de zacusca si mi-a iesit si buna![]()
seara buna!
Emilly cu gaza ei
anda141 spune:
Am vazut si eu pozele cu Rares!! Super baietel , la fel si parintii lui!! ![]()
Albert este inca la tara, il va aduce mama duminica cand ne vom intalni cu toti la nunta unei verisoare aici in Buc. Abia astept sa il vad. E foarte bine acolo, e vesel, nu plange dupa noi, alearga toata ziua, mananca si doarme bine, ceeace ma bucura.
Va pup!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert