Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Monica sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de casa!
La multi ani feriociti tuturor celor care azi isi aniverseaza ziua numelui!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 11+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine v-am regasit! Eu am fost cam chiulagioaica, desi m-am intors din concediu de vreo 2 saptamani, insa la birou a fost ceva infernal. Nici cu casa nu am mai facut nimic, zace goala si nu am timp sa caut mobile sau lampi.

Oricum azi am intrat sa urez toate cele bune sfintisorilor sarbatoriti azi si parintilor lor.

La multi ani de Sf Alexandru, sa fiti sanatosi si norocosi si sa aveti numai bucurii!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Monica, s-o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea!

La multi ani Alexandrelor si Alexandrilor!Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Multumesc Bianca! Ti-am trimis un mail chiar la penultima postare a ta. Cu cateva ore inainte de a posta tu, m-am gandit la tine...cum iti merge cu scoala, ce face Ilinca si chiar ii spuneam sotului meu ca vreau sa-ti las un mesaj off-line....si surpriza... exact in acea zi ai postat tu si .... MI TE-AI ADRESAT CHIAR MIE.....m-a surprins puterea telepatica dintre noi...!!!!! Felicitari pentru absolvire si mult succes in viitor in ceea ce intreprinzi! filmul cred ca se numeste Maria-Mirabela!da o cautare poate gasesti ceva...

Lavv, bine ati revenit sanatosi! Si Bibica mea bea 300ml la culcare, motiv pentru care ii mai pun pampersul noaptea. Intr-o noapte am avut surpriza sa se trezeasca pentru a cere olita....era asa scumpica cu ochii lipiti cum statea pe olita.....

Azi ma duc sa-mi iau rochita de la modificat...
sa-mi tineti pumnii sambata sa fac fata.....o sa fiu o mica vedeta nu?????!!!! dar o sa mi se taxeze orice greseala....am asa emotii.....

Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Salutare si de la noi ,

Ne-am intors de la mare de o saptamana , nu prea bine: eu cu Otita- AGAIN, iar Alex cu conjunctivita. Daca conjunctivita lui Alex s-a rezolvat repede, pentru mine lucrurile nu sunt asa de simple. Am aceleasi probleme cu urechea, va trebui sa ma internez iar in spital, sa descoperim cauza (adica nasul -probabil).Imi vine sa

Lavv bine ai revenit! Normal ca ne amintim de tine!
Monica felicitari pentru casa! Este o mare realizare!
Tania tinem pumnii! O sa fi o nasa super!
Ramona?

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Tania

Layla sanatate maxima!!

Andra atat?zi-ne ce mai face burtica?

zi faina!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai sa ma plang atunci.Mi-e greatza mereu,mai si vars din cand in cand,mi-e lene,dar am o gramada de treaba si sunt cam nervoasa, cred ca de la hormoni.
In rest mi s-a ingrosat talia asa ca mi-am luat cate ceva de imbracat mai adecvat si mi-am facut si o rochie pt ca peste doua saptamani merg la o nunta si nu vreau sa arat ca un greiere.
Bebelina(eu sper sa fie tot fata)o sa o vad saptamana viitoare si abia astept,in rest analizele au iesit bine,ceea ce ma bucura,copiii sunt nazdravani,mai ales Maria care non stop pune cate ceva la cale asa ca trebuie sa o am in campul vizual in permanentza.
Robert ma ajuta mereu cu treaba in casa ,ca de acum e flacau,sotul se ocupa mai mult el de magazin si pe mine m-a cam lasat pe tusa,adevarul e ca nici nu prea am avut chef sa merg in perioada asta,dar lasa ca mai am putin si imi trec toate starile astea.O sa mai facem poze sa vedeti ce mari ne-am facut cu totii .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 11+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Alexadra si Alexandru!!!

sa fiti sanatosi, voiosi, cuminti si voinici
va pupam cu drag

noi .... tot asa, cu mare nebunie si bune si mai mult mai putin bune, dar ne revenim si apoi revenim ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La multi ani, tuturor celor ce poarta acest frumos nume, Alexandra sau Alexandru !!!

Am si eu un nepot Alexandru, la Valcea, dar nu l-am vazut de mult..... si nici invitatie la petrecere nu am primit, si nici nu cred ca voi primi in curand, asta e. Asa ca petrec cu voi copii frumosi.....

ralualexandrei – sa-ti traiasca flacaul din burtica, sa creasca mare, sanatos, cuminte si destept si sa se nasca usor...... ups, doreai o fata ? Pai aici merge dupa dorinta ? Daca esti kuminte, poate data viitoare .....

Unde ziceati ca se tine keful pentru cei cu numele de Alex ?

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

La multi ani sa ne traiasca Alexandrele si Alexandrutzii!

.... Si multumim frumos de urari!

Alex pentru ca a fost cuminte a primit aseara o masina "MAAAAEEE!" (gesticuleaza si ingroasa vocea - e un scump) asa cum voia el...e drept ca o sa ii placa 2-3 zile dupa care o sa vrea alta si mai mare :-)
Asa e cu baietii..deja i s-a parut ca e Toyota - asa zice..deci maine o sa vrea un "Mecedes", ca pe mine ma trimite la serviciu sa ii aduc "FOD = FORD

Cu vremea asta i-am pus iar pempi caci se scapa..e si frig dintr-odata..parca vine iarna :-(

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna!Tatiana,ai avut dreptate cu statiunea!A fost chiar un concediu reusit:peisaje superbe,oameni tare draguti,liniste,aer curat,a fost o adevarata oaza de relaxare...Intr-o zi am fost in Valea Ierii,la pensiunea Lara...am crezut ca visam:atat de multa liniste...asa de mult bun gust(dupa mine),desi ploua,era acolo atata lumina,si parca iti curgea linistea prin vene...Pacat ca suntem asa de departe,am fi mers mai des!...Cat despre Cluj,ce sa spun, mi-a patruns la suflet,vorba oamenilor de acolo la fel...ce mai?!!m-am indragostit!...
Tania,petrecere frumoasa si sa va traiasca finii!
Monica,sa stapaniti sanatosi si fericiti casuta!

va pup,servici usor tuturor celor ce s-au intors la lucru si vacanta placuta intarziatilor,daca mai sunt...eu ma retrag sa mai visez putin la ce-am vazut prin Apuseni!

Mergi la inceput