Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)
Raspunsuri - Pagina 3
Andra28 spune:
Hello, hello!
Iata ca am revenit din concediul de doar doua saptamani. A fost cam scurt, dar m-am relaxat destul si acum am ramas cu nostalgia plajei si a marii si a clipelor minunate petrecute in trei la malul marii.
Alexandru s-a comportat foarte bine la mare, aproape ca am fost surprinsa sa vad ca totul este asa de lejer. Copilul a fost intelegator chiar si la restaurant. Pe plaje s-a jucat in nisip, a intrat in apa, dar nu si in cele 2-3 zile in care au fost valuri ptr ca ii era frica de ele.
Am stat la mare 11 zile si cred ca as fi mai stat inca pe atat, dar a trebui sa mai ajungem si la socrii, asa ca dupa zilele la mare au urmat inca cateva zile frumoase in zona subcarpatica.
Oh....ce bine a fost si ce rwepede s-a scurs timpul!!
alexandru este inca la tara cu parintii mei si probabil ca va mai sta aproape o luna pe acolo. Noi ne topim de dorul lui dupa concediul in care am fost nedespartiti, iar el ne spune la telefon ca vrea sa vina la noi.
Mai revin cu noi povesti, dar acum chiar am de lucru.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru 927 ianuarie 2004)
anda141 spune:
Ieri l-am lasat si eu pe Albert la tara, a fost neasteptat de intelegator, ne-a facut cu mana cand am plecat, ne-am pupat. Nu ma asteptam sa reactioneze asa de bine, la cat era de nedespartit de noi si tot timpul cat am stat la tara spunea sa mergem acasa. Mi-a spus mama ca a dormit bine, nu a plans, a mancat bine. Sper sa fie bine pentru ele acolo si sa nu ii fie foarte dor de noi, mai bine spus sa nu sufere dupa noi.
Va pupa, revenim cu vesti.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Emilly spune:
Buna si de la noi
Tania
La multi ani !!!! cu multa intirziere, dar mai bine mai tirziu decit niciodata
Suntem si noi prin zona, va citim destul de des dar nu prea am mereu timpul sa si postez.Spuneai mai demult ca mi-ai trimis un email...n-am primit nimic...
Eu am terminat cele 3 stagii, nici nu-mi vine a crede ca am facut-o si pe asta si acum ma pregatesc pentru examenul la Ordinul nurselor.Mi-am scos metru de carti si m-am gindit eu cu ce ar fi bine de inceput si de miine atac din plin ca odata trec saptaminile si ma trezesc la examen.
Ilinca mea e o dulceata mare, ca toti copilasii din trupa, de desteapta nu mai zic.Ai vostri fac puzzelle-uri?Fata mea le-a "fumat' pe cele de 15 piese, apoi i-am luat de 24 si constat cu uimire ca tre sa-i iau fetei de 40 piese, ma uimeste tare!!! sa nu va mai zic ca cele de 24 piese erau pentru 3-7 ani...
In rest numai nazbitii, daca m-as putea juca continuu cu ea ar fi cel mai fericit copil, din pacate mai trebuie si sa gatim.
O trimit in continuare la gradi ca, cu mine doar acasa s-ar plictisi atatea zile, are nevoie de copilasi.De regula vinerea o tin acasa si lunea e mare bucurie pe ea cind ajunge la gradi.
Am scris o gramada, pupicei si numai bine!
Emilly cu gaza ei
Lavv spune:

Bine v-am regasit, mamici dragi!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte si de mine - o craioveanca ceva cam lenesa la scris dar care va urmareste din umbra :-)
Felicitari pentru poznasi - unii mai cuminti ..altii mai vorbareti..copiii nostri!
Baiatul meu - Alexandru Ioan - nascut pe 7 ian 2004 - e nazdravan in toata regula, stilceste cuvintele, stie albosut tot, da comenzi, are preferinte, dar nu vorbeste ff bine. Am auzit ca nu ar fi singurul...dar si cand va vorbi..direct in fraze ![]()
Cu olitza si colacelul ne impacam ff bine, doar noapte ii mai pun pampers caci mananca 300 ml lapte seara si face pe el pana dimineata..mai avem putin de lucrat.
Cam asta e pe scurt cu noi.
As vrea sa va intreb referitor la vaccinuri - le-ati facut vaccinul - s-au comportat bine? Am inteles ca in piciorul se face, doctora ne-a zis ca putem veni oricand intre 2 ani jumate si 3 ani!
Altele suplimentare le faceti? La patuturi ati renuntat?
Va pupam 
Andra28 spune:
Buna Lavv!! Da, da ne mai aducem aminte de tine, asa ca iti spunem bine ai revenit!!
Se pare ca toti copilasii pe care ii cheama Alexandru sunt neastamparati foc!!!
Oricum, maine e ziua lor, asa ca .....sa ne traiasca, sa fie sanatosi, destepti si sa aiba noroc in viata!!!!
In cea ce priveste patutul, eu inca nu am renuntat la el, chiar zilele astea ma gandeam la acest aspect si am ajuns la concluzia ca inca este devreme. amanam pentru la anul pe vremea asta. La 3 ani jumate va fi mai simplu sa se adapteze intr-un pat de copil, sa nu cada din el si daca totusi cade, sa nu se sperie foarte tare incat sa nu mai vrea in patul cu pricina.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Andra28 spune:
P.S. : Lavv, sa-ti traiasca feciorul ca tare frumuse mai este!!!
am vazut pozele si este un dulce!!!
Si stii ceva? Baieteii nostri au casute identice. noi o avem de anul trecut si am avut mare succes cu ea. Se joaca in ea de cand am luat-o si nu s-a plictisit nici acum.
Emilly spune:
Buna fetelor,
si noi tot in patut si inca nu ma gindesc sa renunt la el.E un soi de patut care se poate face pat de copil dar inca nu ma gindesc sa-l modific, cu siguranta ar fi jos din pat in prima noapte.
Noi pina la 4 ani nu mai avem nici un vaccin, voi ce vaccin le faceti acum?
Am o mare intrebare si rugaminte:
fiica-mea se uita zilnic la "Veronica" e tare incintata si o vad uneori cum incearca sa cinte cu fetitele din film.Stiu ca mai era un film cu Mirabela Dauer(am scris bine?) tot pentru copii, nu-mi vine acum titlul in minte, mi-ar place mult sa-l am, il aveti cumva?sau stiti de unde as putea sa-l iau?mercic mult!
zi frumoasa tuturor!
Emilly cu gaza ei
anda141 spune:
Fetelor,va dau o veste mare pentru mine : astazi mi-am cumparat casa mea , de fapt, azi am incheiat contractul de vanzare-cumparare si sunt foarte fericita. Ne vom muta in maxim o luna intr-un cartier nou, bloc nou ,aparatament cu 3 camere 112 mp.Multumesc lui Dumnezeu ca ,in sfarsit mi s-a implinit un mare vis, acela de a avea propria mea casa . Am vrut sa impratasesc si cu voi bucuria mea.
Va pup.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
layla spune:
La Multi Ani pentru toti copilasii cu numele Alexandru si Alexandra!
Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si norocosi!
Revin un pic mai tarziu!
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)