Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Noi suntem bine, sanatosi, voiosi, astazi plecam la munte pentru week-end. Sper sa fie vremea frumoasa.
In rest, nimic deosebit, serviciu, munca, rutina.
Va pupam, week-end placut!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Noi suntem prin zona...

Ieri i-am scos branula lui Sebi, nu mai facem injectii. A inceput sa manance iar bine. Nu mai are nici puroi, nici "rosu" in gat, desi amigdalele au ramas cam mari (dupa mine!). (Pt cine se pricepe: astea se mai "retrag" sau raman inflamate?!???)
Pediatra lui Sebi ne-a zis sa nu-i facem vaccinul antigripal nici anul acesta, ci sa-i dam Oscillococcinum (nu stiu daca am scris bine), juma de doza (parca?!), pe saptamana.
In rest, continuam schema de Luivac.
Azi-noapte, atat de mult s-a frichinit Sebi, ca a reusit sa cada din pat, ca o ghilea, drept.... in cap!

Cat a fost bolnavior (doua saptamani), am stat amandoi acasa. Acum nu mai vrea nicicum sa mearga la gradi, ma urmareste peste tot si prefera sa mi se suie in brate:
-Mami, e asa bine la tine!!!
-Sebi daca tot vrei sa fii mereu cu mine, ce-ar fi sa te bag la loc in burta, sa te iau peste tot cu mine?
-Mamiiii, dar eu nu sunt prea mic!!!!!!!! Nu incap la tine in burtica! Nu vezi ce maaare sunt!? Uite, sunt aici!!!!!

Ne alintam inainte de culcare: pupa mami ochisorii, pupa mami obrajorii, ....., pupa mami buricutul, .....

-Mami, nu-mi manca putza!!!! () Putza mea nu e de zacăl (zahar)!!!! Putza mea nu este de mancareeeee!!!! Putza mea nu este delicioasa!!!!

Din seria "Uite ce harnic sunt eu! Stiu sa fac taba (treaba)!":

Strange o punga uitata pe birou si o aseaza intr-un sertar, la bucatarie....
-Mami, aici stau pungile! Aici este locul pun-gi-lor, vezi!? Pungile nu stau pe birou! Pe birou stau tas-ta-tu-ri-le !!!!!!!!!!!!!!!! Asa tebe fie! Am zis eu!

(Cand nu pronunta bine un cuvant, eu i-l repet pe silabe, iar el il silabiseste atunci cand vrea sa fie "auzit si inteles"!)

Va pupam si va uram un weekend placut!!!!!!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si o saptamana usoara si linistita!

Sincera sa fiu si mie imi e dor de vremurile cand aveam timp sa stau toata ziua pe net, ba chiar asta era activitatea principala. Insa acum prinsa intre familie, serviciu si amenajarea casei noi este foarte dificil.

Alexandra are ceva muci, am tinut-o acasa azi. Maine as duce-o la gradi ca are petrecere de Halloween. Dar e bine, nimic grav sper eu. Numai ca miercuri trebuia sa ii fac vaccinul antigripal si cred ca trebuie sa il amanam.

Eu sunt franta de atatea alergaturi si probleme cu amenajarea. Ieri am stat vreo 6 ore in Mobexpert sa comand cateva amarate de perdele si mobila numai pentru 2 camere (a Alexandrei si cea de oaspeti). Aoleu, si birou, pardon! Oricum n-spe stat la cozi, neclaritati, incurcaturi, timp pierdut si birocratii. Si vorba sotului meu am cumparat de vreo 7 mii de euro cu totul si nu am iesit si noi pe usa cu nimic de acolo. Ma rog, as fi putut lua 4 veioze si 2 lampi si un covoras pentru Alex, insa o sa le ridice cineva azi sa le transporte la casa. In rest culmea, nimic!

Cam asta de la mine, de fapt e cea mai mare preocupare a mea in ultima vreme. Sper sa plec un weekend la munte cat de curand, sincer am nevoie de ceva relaxare.

Pupici si inca o data va doresc numai bine.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

am pus poze noi . Am petrecut un week-end super la campulung ,Albert nu a mai vrut sa vina acasa. A alergat pe dealuri, a urcat singur , s-a distrat de minune, mai ales ca am stat la verisoara mea care un copil mai mare si o tona de jucarii. A avut Albert ce intinde prin casa.
Astazi l-am trimis la tara cu tati. Va mai ramane acolo vreo 2 saptamani desi nu vrea deloc sa ramana, si mie mi se rupe inima. Acum s-a facut un scump, vorbeste si intreaba orice , e foarte haios.
Noi inca nu ne-am mutat , nici mobila nu am luat-o inca, am dat comanda, dar mai dureaza.
Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Monica, pt frumuselul si nazdravanul Albert, cocotzat in mar!!!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Mamaaaaaaaa!!! Mi s-au umezit ochii...v-ati amintit mereu de mine si v-ati intrebat dc am nascut si eu...nimic...

Va multumesc din suflet tuturor pentru urari...sunt fericita ca sunteti alaturi de mine, sa va traiasca si voua puiutii si sa va bucurati de ei!!! Nu doresc sa omit pe nimeni, nu va suparati pe mine ca nu va multumesc personal...insa stau cu urechile ciulite...din moment in altul pot trece la "datorie"...

Banuiesc ca toate asteptati detalii tehnice...
Allen-Cristian s-a nascut pe 12 octombrie, la orele 22:07, nastere vaginala cu anestezie epidurala, la maternitatea din Municipal; A avut 4100g si 51cm, scor apgar 10!!!

Ee...si pt. ca am lipsit mult...sa va spun cum a fost!
Pai tot asteptam sa nasc, aveam dilatatie 2 de ceva vreme si nimic...nici tu contractii, nici tu membrane rupte...medicul era convins ca nasc mai repede... Am facut tot ce se putea: plimbat mult, carat diverse greutati...(nu va speriati ca nu am exagerat)...urcat pe scaune si aranjat prin dulapuri...Inclusiv chiar cu trei zile inainte...NIMIC! Allen s-a simtit super la mami in burtica..insa imi era tare greu...el mare...burta jos...deja nu mai aveam rabdare...
Si in saptamana 40 (ca n-am depasit...ar fi fost cred peste 4500g), m-am prezentat pe garda medicului meu (Dr. Mendez Luis) sa incercam o inducere...Asta a fost pe 12!
Am avut emotii, dar in subconstient, ca toata noaptea de dinainte m-am perpelit...iar dimineata cand am pupat-o pe Maysa inainte de plecarea ei la gradi am avut o strangere de inima...MA MAI INTORC OARE ACASA??? Paranoia...ce mai!

Pe scurt: m-am internat pe la orele 15:00, fara contractii, fara nimic, doar cu dilatatie 2...Medicul a fost super: m-a supravegheat atent...mi s-a montat perfuzia cu oxitocin....mi-au mai bagat diverse...din motive tehnice (col dur...etc)...cu greu pe la orele 17 am inceput sa simt contractii, care pana spre orele 19 au devenit ceva mai sacaitoare, cam din 3 in 3 minute, insa suportabile!!!
Deja aveam 4 dilatatie...m-au luat din nou...mi-au fost rupte membranele...mi s-a pus epidurala...deja durerile care oricum nu erau foarte dure se estompasera...insa le-am simtit!!!Asta spre deosebire de prima nastere, cand chiar nu mai stiam cand am contractii!!! Cica urma sa nasc!!! Eu nici nu stiam asta, pt. ca in mom in care m-au luat din salon, credeam ca merg la un control doar... Am stat cu mp3 playerul pe urechi...vreme de 2 ore...muzica de discoteca, super ritmata, antrenanta...Am stat la taclale cu asistenta...lejer...durerile s-au intesificat din nou pe la orele 21 cand mi-au mai pus pe cateter o doza de analgezic...si pe la orele 21:30, la controlul medicului...cica era aproape gata, insa contractiile ineficiente...MAI SA FIE!!! Si mi s-a spus ca dc simt presiune puternica in zona anala...sa anunt...ca urma sa se apropie momentul...in plus, medicul m-a asigurat ca nasc cam pe la orele 23...Nici n-a plecat bine din salon, ca peste 15' in decurs de 5' am numarat 3 "presiuni" puternice rau in zona anala...O FI BINE??? A venit asistenta, am informat-o...a sarit in sus: " Ramona, pui, tu nasti acum...hai repede in sala de nasteri!!!..." S-a creat o mica zarva...asitenta striga dupa infirmiera...Alergau pe hol...ca naste doamna...M-au luat pe picioare...ca mergeam bine, in sala de nastere; HOPA SUS, CA NASC!!!...Medicul nu era prezent...strigau dupa el...nu se asteptau sa se petreaca spre final atat de rapid...Vine medicul fugind...eu impingeam deja...stateau ca la spectacol intre cracii mei, asteptau sa prinda plodul! A iesit super bine, pe 3 contractii...fara ruptura de clavicula, fara cefalohematom (astea s-au intamplat la Maysa!!!)...M-am simtit ushurata...
Greu a fost apoi...cu placenta (super mare - 600g), parca am mai nascut odata...iar cusatura am simtit-o pe creieri!!!

In juma de ora ciripeam vesela la telefon...dadeam raportul...
Greul abia urma...inca o noapte nedormita...in salonul cu fete in travaliu, fete nascute, cu ushi trantite, brancardieri, lumini aprinse in noapte, mamici si soti care se invarteau prin zona, urlete din sala de nasteri...Super!!! Apoi noptile din salonul cu mamici si bebei...cand am cazut lata...insa eram trezita de bb-ii celorlalte mamici...Allen era cuminte...Si apoi acasa...Duminica (peste 3 zile), m-am externat...Deja stateam in fund...in ciuda jenei provocata de epiziotomie...acum aproape ca sunt refacuta!!!
Allen e papacios rau...se pare ca lapticul meu, pe care-l stie deja de la doua ore de cand a venit pe lume, ii este suficient, intre mese rezista si 3 ore, uneori 4...
E adevarat ca beau ceaiuri pt. lactatie, ca golesc sanul...ca incerc sa mentin lactatia...Sunt o mama constiincioasa...zic eu!

Asta a fost nasterea lui Allen, eu zic ca a fost o experienta deosebita, la fel ca si la Maysa, am trecut ushor peste ea...Spun asta pentru ca stiu ca multe mamici si-ar mai dori un bb...poate le mai stimulez eu!!

AAAA, unde mai pun ca mamicile fetelor si fetele cu care am stat in salon, au fost convinse ca sunt mai tanara...(fetele aveau 29, respectiv 32)...si ca de-aia sunt asha optimista si ma refac asha rpd...ALOOOO...fac 35 peste 3 luni...deci se poate!!! Asta ca sa ma laud...Glumesc...insa asha ma simt, tanara!!! Si puternica...
TREBUIE!

Va pup pe toate, poate v-am dat subiect de gandire...si un motiv in plus sa va hotarati!

Voi reveni cu un mesaj cu reactiile Maysei...si poze...si semnatura schimbata!!!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Ramona, bine ai revenit, multumim de vesti !!! Ma bucur ca sunteti bine!!! Asteptam , bineinteles, poze!!!

Vic, pupici si voua!!

Am mai pus niste poze aici , pentru ca ii place sa pozeze.
http://community.webshots.com/album/555224517MwjBOw

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Ramona, FELICITARI PENTRU A DOUA NASTERE, DE NOTA 10!, SI PENTRU CURAJ SI PENTRU MESAJUL OPTIMIST PE CARE NI L-AI TRANSMIS! SA VA TRAIASCA AMBII COPILASI SI VOI SA FITI SANATOSI, SA-I CRESTETI OAMENI MARI!
M-a impresionat tare povestea nasterii lui Allen-Cristian!
Astept cu mare interes pozele si povestea intalnirii fratiorilor!

Noi suntem hotarati pt bb2, dar uite ca trece anul si inca nu e pe drum.... A fost un an greu, cu multa munca, fara concediu, cu realizari materiale si profesionale, insa.... fara bebelusul dorit de toti 3.... Nu renuntam, poate la anul.... vom avea si noi asa vesti bune!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Vic, Monica, si restul mamicutelor, va pup!

Am intrat nitzel, ca doarme Allen, insa voi fugi in curand sa fac nitzel papa pentru noi, astia mari...Maysa e la gradi, e liniste in casa. Momentan!

Ma bucur ca v-am insuflat optimism...eu sunt o optimista de felul meu si asta s-a simtit si in salonul cu mamici, in maternitate...
Eram 3, toate nascute normal...Eu, super nedormita, obosita, insa cu moralul sus, una cu stari de plans, cica se simtea depresivva, iar cealalta se vaita intruna ca nu stie ce sa-i faca fetitzei, care e drept ca plangea intr-una...

Mi-am zis ca dc o tinem asha, ma apuca si pe mine amocul...asha ca m-am "infipt" in ele, sa le ridic moralul...si a fost super OK...Desi am parut dura...in scurt timp in salon se radea, era si pe strada noastra soare!!!

Asta sunt si alta mama nu mai face!

Vic, ma bucur ca va ganditi si la al doilea...Sebi va fi mai mare si poate va fi mai ushor...Mie una acum mi se pare mai greu...nu cu Allen, ci cu Maysa...E greu cu ea...ca dupa mintea ei ar sta cu Allen mereu in brate...

Voi intra mai incolo sa povestesc...

Pupicei si sa aveti o zi superba!!!

E SOARE AFARA!!!URA!!!!!!!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ramona esti nemaipomenita, felicitari!sa va traiasca copilasii, sa va bucure si sa fiti cu totii sanatosi!
Si eu ma gindesc ca o diferenta undeva la 4-5 anisori intre frati e ma bine venita pentru parinti.Si noi speram undeva peste 1-2 ani sa-i facem o fratioara Ilincai noastre care deja cere un bb sa-i faca mami si ei cel de jucarie o plictiseste deja...

Monica sa va traiasca flacaul!

mav bafta si voua sa fie asa cum va doriti!

pupicei mamici si o zi buna in continuare!

Mergi la inceput