Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Ramona, pupici la puterea a treia, pt. tine, maysa si alen! Sa fiti sanatosi, ca norocosi si fericiti se vede ca sunteti!
Mav, niciodata nu-i tarziu. D-zeu stie cum sa le oranduiasca pe toate. Vine si vremea lui BB mic .. atunci cand TREBUIE!
Hello, Emilly! Ce vesti despre printesa ne mai dai? dar tu? esti bine?
Monica,Roxana, spor la reamenajari si cumparaturi! Acusi bate la usa Mos Craciun......
Andra, pupici lui Alex. Sanatate multa!
Andra-mare, )hihi..esti marica la propriu ca dupa varsta nu stiu care sunteti mai mare)-cum te simti? Copii cum percep venirea unei /unui fratioare?

Un we placut tuturor!

Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am gasit un articol care mi-a placut si vi-l scriu si viua!!

SECRETUL DE A FI FERICIT!!!

Orice fiinta de pe pamantul acesta doreste sa fie fericita.
De aceea fiecare cauta fericirea si se lupta sa o gaseasca. Dar cum?...
In cele ce urmeaza vom putea descoperi cateva lucruri simple dar eficiente!!!
Consider ca merita sa le acordam maxima atentie.

Un intelept, vazand simplitatea si puritatea unui copil, ́i spuse:
TE VOI INVATA SECRETUL DE A FI FERICIT.
Vino cu mine si acorda multa atentie la tot ceea ce vei auzi:
Sunt doua cufere (valize) unde pastrez secretul de a fi fericit si acestea sunt:
mintea mea si inima mea!
Marele secret nu este altceva decat o serie de pasi ce trebuie urmati de-a lungul vietii:

PRIMUL PAS – a fi constient de prezenta lui Dumnezeu in toate lucrurile vietii si, de aceea, trebuie sa-L iubesti si sa-I multumesti pentru tot ceea ce ai.

AL DOILEA PAS - trebuie sa te respecti pe tine insuti si in fiecare zi la sculare si la culcare, trebuie sa iti zici: sunt important, valoros, capabil, inteligent, amabil… astept mult de la mine, nu exista obstacol pe care sa nu-l pot invinge. Acest pas se numeste autoestimare.

AL TREILEA PAS – trebuie sa pui in practica tot ceea ce zici ca esti, adica, daca gandesti ca esti inteligent sa actionezi ca atare; daca gandesti ca esti capabil, fa tot ceea ce ti-ai propus; daca gandesti ca esti amabil arata-ti amabilitatea; daca gandesti ca nu exista obstacole de neinvins, atunci propune-ti tinte in viata si lupta-te ca sa le atingi.
Acest pas se numeste motivare.

AL PATRULEA PAS – nu trebuie sa invidiezi pe nimeni pentru ceea ce are sau ceea ce este; ei ating tintele lor, iar tu pe ale tale.

AL CINCILEA PAS – nu trebuie sa nutresti in inima ta ranchiuna sau pica pe cineva; acest sentiment nu te lasa sa fii fericit; lasa ca legile lui Dumnezeu sa faca dreptate, tu mai bine iarta si uita!!!

AL SASELEA PAS – nu trebuie sa-ti insusesti lucrurile care nu-ti apartin; aminteste-ti ca maine ti se va putea lua ceva de mai mare valoare.

AL SAPTELEA PAS
– nu trebuie sa maltratezi pe nimeni; toate fiintele din lume au dreptul la respect si iubire.

AL OPTULEA PAS – scoala-te intotdeauna cu un zambet pe buze, priveste in jurul tau si descopera in toate lucrurile partea buna si frumoasa; gandeste-te ce fericit poti fi prin faptul ca ai tot ceea ce ai; ajuta pe toti ceilalti, fara sa gandesti ca vei primi ceva in schimb; privaste la oameni si descopera in ei calitatile lor; da-le secretul de a fi triumfatori si ca, in felul acesta, pot sa fie fericiti.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

LA NOI NINGEEEEE !!!!!!!! ( ASA MAI SLAB..DAR SUNT FULGI DE ZAPADA )

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Vai ce frumos ninge!!! Sau mai bine zis "linge", ca sa-l citez pe Alexandru. Pacat ca pe jos e...urat.

Am terminat si noi cu racelile, speram sa nu o mai luam de la capat. In sfarsit au dat drumul la caldura si la mama mea, ca pana acum Alexandru cam facea frigul pe acolo in timpul zilei si cred ca din cauza asta s-a prelungit raceala.
In rest, ne cam razboim cu el ptr ca s-a facut mai obraznicut si plange din orice, dar o scoatem noi la capat.

Week-end placut si pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Salutare si de la noi!

Ramona ma bucur ca sunteti bine. Refacere rapida si nopti fara colici!
Alex sta de o saptamana in casa, a facut o viroza. S-a facut si el un mare plangacios si incapatanat.
Iar de mine ...... nici nu stiu ce sa mai zic. Am facut iar otita (a 3-a pe anul asta). Deja este prea mult si nu mai rezist, efectiv.
Nu stiu ce sa mai fac sau ce doctor sa mai consult.

In fine, va doresc un weekend minunat!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Layla, Tania, Emilly, va pup!

Sunt cam necajita...ne prins pe toti o viroza adusa de Maysa...

Fug ca plange Allen...stau cu ambii copii acasa, Maysa cu febra, Allen vad ca nu...

Fug, mai vb, Pup

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!
Ramona, cum mai sunteti,sunteti bine??? Multa sanatate va doresc!
Layla, imi pare rau ptr. probleme cu otita. Cunosc si eu un medic orl-ist, are cabinet particular, daca te intereseaza. Am auzit ca este f.bun. Eu nu am fost decat o problema minora, asa ca nu pot sa iti spun mai multe.

Albert este inca la tara, se simte excelent acolo, mananca f.bine si se joaca, e sanatos si ma bucur. Acum ii zice mama, ca daca nu e cunimte il trimite la mami, iar el "nu, nu, sunt cuminte" Si cand era la mine nici sa nu auda de mamaia. Adoarme de pe la 7.30-8 seara si doarme bustean pana a doua zi. Nu suporta caciula in cap nici pe frigul asta, are mama lupte cu el, i-o da si il gaseste cu capul gol , o lasa cine stie pe unde, asta afara ca in casa nu se pune problema.De la prima ora e afara , ar sta toata ziua, mai ales cand a nins nu a fost chip sa-l bage in casa.

Eu va doresc o saptamana usoara si sa auzim de bine!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Cu tot optimismul meu...de 3 zile parca nu mai vad luminitza...

Allen are doar stare subfebrila, muci la greu si tuse productiva...
Maysa o tzine de ieri cu febra mult peste 39...nu am reusit deloc sa i-o scad, mergand pe medicina alopata (antitermice alternate, sirop...supozitoare...) Am recurs la leacuri babesti (impachetari cu apa si otzet, bai mai reci, scurte...)...si abia de-am reusit sa-i scad febra un grad...Acum e sotzul cu ea la medic...sa vedem ce ne spune...

Vineri am chemat medicul acasa...insa atunci starea nu era asha grava...

o solutie in extremis ar fi o internare cu Maysa, insa ma ingrozeste ideea...cine il alapteaza pe Allen??? (formula nu ma incanta, nu stie ce e ala biberon...are doar 3 saptamani, n-a mancat decat san pana acum)) Plus ca si el nu e bine...

Bine ca peste mine viroza a trecut usor(o fi gripa???Maysa s-a plans de dureri de picioare)...am avut doar dureri de cap, fara febra...dureri de gat si nas incarcat...acum ma supara rau secretiile nazale purulente...Macar pot sa ma ocup de copii...

Cam asta este "farmecul" vietii de mama cu doi copii...Viata palpitanta...n-am timp sa ma pliticsesc...Si n-am intrat in detalii...

Dar trecem si peste asta...Sa ma tzina nervii...Doar cine a trecut prin asta stie ce e in sufletul meu...

Pupicei si sper sa revin cu vesti mai bune!

Mergi la inceput

Of, Ramona, iti doresc multa sanatate tie si la copilasi. Curaj, o sa treceti si peste asta. pupici si sanatate!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ramona putere si muuuulta sanatate!Multi Maysei si lui Allen.
Noi suntem bine cu totii,vineri am aflat ca vom mai avea un baietzel,are deja 340 gr si 18,5 cm asa ca e maricel .
Tati e foooooarte fericit ptr ca va mai avea un fecior.Pentru mine vestea a fost ca o promisiune ,fiindca Maria a dovedit ca fetele sunt cu mult mai neastamparate decat baietzii.
Anda multumim ptr reteta fericirii!Eu am gasit-o pe a mea de trei ori ,e inutil sa mai spun cum se cheama.
Tania multumim ptr gandul bun,copiii isi fac de pe acum planuri,care cum sta in ce camera,cum se vor juca si ce povesti si desene vor vedea,sunt fericiti ptr ca amandoi din motive diferite si-au dorit un fratior.Maria ptr ca ea e fetitza asa ca ce-mi mai trebuie una si Robert ptr ca inca o fata in familie l-ar scoate din mintzi,asta mi-au marturisit ei.Ahh era sa uit si tati ptr ca nu are cum sa alerge dupa 2 mandre si ptr ca viatza unei femei e mult mai grea decat a unui barbat.Eiii ce sa mai zic fiecare are un punct de vedere asa ca eu am tacut.
Layla multa sanatate mai ales ca la mine au fost 3 otite in acelasi timp,unu tati,doi Robert si trei Maria asa ca iti dai seama cam cum a fost.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput