Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)
Raspunsuri - Pagina 17
mav spune:
quote:
Originally posted by Babee
La 2 ani si 8 luni Phillip are 17.400 kg si 104 cm.Dupa cate se pare si Rebecca ii va calca pe urme, va fi inalta..cuminte e ca si Phillip
Gabi
felicitari pt nasterea fetitei!!! Scuze, eu am intrat mai rar pe aici, citisem ca esti insarcinata, dar nu stiu exact cand s-a nascut Rebecca!?Mai povesteste-ne despre Rebecca! Voi cum va descurcati cu doi pui mititei? Phillip a "primit-o" bine pe surioara lui? Este gelos? Cum se "inteleg"?
ce "mare" este Phillip!!!!!!!!!!!!!!!!Pe Sebi l-am cantarit chiar dimineata, avea 14 spre 15 kg, imbracat si incaltat.... si sigur nu are 1m inaltime....
Vic &
Sebi (04.02.2004)
buli spune:
hop si noi cu ceva date tehnice, ca sa zic asa
Matei are 100 cm si 16 kg. e varianta slim, nu ca mine :)
dimineata la 7 are deja citeva ture la activ cu tricicleta prin casa, seara are program de sarit in toate directiile cel putin o ora, afara alearga non-stop cind sintem in parc, are numai viteza a 5-a.
doarme singur, dar nu adoarme decit cu mine alaturi cind sint acasa. daca eu nu-s se culca pe-o parte si spune pa, du-te.
mai vine si el noaptea la noi in pat, daca sint la perete si nu ma vede pleaca prin casa si ma cauta, il gasesc in alte parti orbecaind pe intuneric cu leul dupa el.
ieri mi-a spus "mami, ai calcat in noroi! daca mai faci asta intentionat, te duc acasa!!" - ups! :))
va pupam, we placut
dadi_t spune:
Alen, bine ai venit pe lume! Sa cresti mare, sanatos si norocos!Aramona-sa fii sanatoasa, sa te refaci repede si sa ai parte de multa odihna cu un bebe cuminte!
Gabi, sa-ti traiasca minunile.Eu am vazut pozele cu ei(
) si sunt absolut superbi(au cu cine semana doar!)Chiar, nu ne-ai povestit cum a reactionat Philip la aparitia unui ... concurent la iubirea ta!
Anca, pupici frumosului de Matei!Voi? Cum mai merge treaba? Pana la urma s-a contramandat nunta in Iasi(s-au despartit)Bleah...dar gasim noi un motiv sa ajungem pi acolo...ori voi iar la mare!
Salutari lui Ovidiu!
Adriana, tu nu zici nimica??? Am inteles ca te-a gasit Costin....
Baiat descurcaret nu??...Mai, aveti mancare cam prea buna pe acolo...ca au crescut masurile la musiu...si eu speram sa jinduiasca dupa mancarea nevestei...
Rares ce face? La gradinita sau tot cu bona?
Am inceput sa ma relaxez...dupa inceputul tumutos cu serviciu...
Incepusem sa am reclamatii de la Anduta vis-a-vis de venirea mea nocturna de la serviciu...Noroc ca .. Costin e plecat exact in perioada asta de acomodare....
Darael... am fost tare impresionata de ,, fabula,, sau cum sa-i spun...cred ca fiecare din noi la un moment dat, am fost in postura domnisoarei....
Sanatate multa piticilor bolnaviori!
Pupici si un we in continuare placut!
Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
mav spune:
Sebi "profita"
ca este "b(oln)aaaav"....
"Mami, eu de ce nu am tulea (curea)? Vau si eu tulea la pan-ta-lo-nii mei!!!!"
"Loli (sor-mea ii face injectiile), faci tati 'jectie cu joaca! Vau joace tati mine! "
"Dotoiia lupta cu mitobii mei din gat, ca Bambi....."
"Tatiii, arunca durerea mea la dunoi (gunoi)!!!!!!!!" (uneori il zice pe "r"
)
E musai sa mergem azi sa cumparam "joc cu Duby-Du" (desi nu prea se uita la desene animate -prefera Animal Planet-, il indrageste pe Scooby-Doo).... ca am apucat sa i-l promitem, pt sa desi plange mult, mititelul sta nemiscat la injectii....
Anca, arati f bine, nu te mai vaita! Daca Matei e varianta slim, ce varianta ar putea fi Sebi? 
Vic &
Sebi (04.02.2004)
anabordea spune:
Buna si de la noi! Si noi avem mari probleme cu spalatul pe cap...solutia unica fiind ca s-o tina tac-su in pozitie orizontala si eu sa vin cu "coaforul".
In rest, a inceput sa scoata numai perle. Ultima fiind cand am fost in magazin si i-am cumparat o napolitana, pe care mi-a cerut-o, dar pe care ori am ratacit-o pe la casa de marcat ori am bagat-o pe langa punga, iar in masina nu am mai regasit-o sa i-o dau. SI tare suparata imi tot cerea napolitana, iar tac-su incerca sa-i spun aca oprim sa-i luam alta si eu ii ziceam ca ii luam sigur, si nu apuc sa termin propozitia si imi spune "Mami, tu sa nu vorbesti! Ca nu meriti!!" 
De dormit ea doarme in patul de sus supraetajat, iar cea mica in cel de jos, dar ambele dupa adormire prealabila.
Fetelor care aveti doi prichindei...cel mare ii da jucarii celui mic? Pt ca la noi e o intreaga campanie de educare in acest spirit!
Ah, si era sa uit! Ultima pasiune sunt cuburile cu desene din Disney pe care le face singurica. Si ii mai plac si puzzle-urile dar nu le finalizeaza inca fiind de 54 de bucati.
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
ralualexandrei spune:
Buna dragelor si dragilor!
Intru in fiecare zi sa citesc ce ati mai facut.
Alen bine ai venit pe lume sa fii sanatos si fericit si sa aduci numai bucurii!
Aramona multa sanatate si un bb cuminte si mancacios.
Darael multumim ptr povestioare.
La noi spalatul pe cap nu e o problema ,culcatul insa da ,ptr ca Maria ba vrea cu buni ,ba cu mami,si uite asa pana obosim si noi si ea.Adevarul este ca am rasfatat-o.
Tati a adormit fericit aseara ptr ca la simtit pe bb din burtica ptr prima data.
In rest nici la noi nu e pace sub maslin ptr ca Robert si Maria sunt intr-o cearta continua pe diverse subiecte,mai bine spus din orice.Eu sunt impaciuitorul sef,daca nu se inteleg ii trimit pe fiecare in cate o camera,sa vedeti ce repede se inteleg cand aud de pedeapsa.
Cam atat de la noi ,va pup si va doresc o zi minunata.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
17+ album no1 album no2 albumul no3
Babee spune:
Multumim de intrebari noi suntem bine si ne descurcam foarte bine.
Am avut sarcina excelenta, cu mult mai frumoasa decat prima.Mi se umplea sufletul de drag cand il vedeam pe Phillip cum mangaia, pupa si alinta burtica, cum avea "grija" de Becca lui.A inteles atunci cand s-a nascut Rebecca(face curand 3 luni)si se poarta bine cu ea.Nu este gelos, ma ajuta la baita-el ii spala piciorusele, de fapt ii place sa ma ajute , si am grija sa ia parte la toate activitatile noastre.Este atat de frumos cu amandoi de nu puteam crede.Bucuriile sunt si mai mari cand sunt doi si mai ales cand ii iubesti din tot sufletul.Cu timpul stam bine, rezolvam totul cat este Phillip la gradi, apoi activitati in 3 sau in 4 cand se poate:)
Phillip merge la gradinita, vorbeste din ce in ce mai bine-dar mai mult in germana, intelege tot in romana si pricepe destul si in engleza.Curand o sa incepem mai bine si cu engleza si sper sa fie bine sa nu il ametesc cu atatea limbi straine.
Ea este Rebecca iar pe Phillip vi-l mai amintiti.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
anda141 spune:
Superbi copiii tai, Gabriela!! Philip cel putin e un baietel superb!! Multumim de vesti !! Sa iti traisca frumosii si sa va bucurati de ei!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Roxana_G spune:
Felicitari Ramona, sa va traiasca puiul Alen, sa fie sanatos si norocos! Nu am mai scris pe mess, mi-am si schimbat id-ul, poveste lunga.
Babee, ce ma bucur ca ai revenit, m-am mai gandit la tine, si de curand cand am fost la Viena te-am si pomenit. Nu stiam ca ai si o fetita, sa va traiasca, sa fie sanatosi amandoi puii si sa va bucurati de ei!
La noi bine, Alex e la gradi. Bine sanatoasa acum, a stat o saptamana acasa insa cu o enterocolita care circula pe la copiii de gradi. Cu casa facem progrese, insa nu ne-am mutat, sper sa reusim pana de Craciun sa mobilam fie si partial ca sa facem acolo bradutul.
Acum ma tot intreb ce sa facem de Revelion, nu voi avea nici multe zile de concediu, insa nici sa stau acasa nu as vrea.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Andra28 spune:
Wow, iar trebuie resuscitat putin subiectul acesta!!!
Singura care are un moitiv teapan sa nu apara pe aici este Ramona, proaspata mamica. dar noi, restul, oare pe unde umblam?!?!
Alexandru este iar cu nasul infundat si cu o tuse productiva de ti-e mai mare dragul!!! Dr a spus ca este un fel de gripa care umbla printre copilasi si ne-a dat niste Wick-vaporub si Carbocisteina.
Si in zilele astea atat de frumoase el a stat in casa si si-a suflat nasucul si a tusit.
Voi ce mai faceti, pe unde ati disparut?
Pipici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)