Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)
Raspunsuri - Pagina 16
mav spune:
Salut!
Ramona, felicitari si muuuulta sanatate!!!!!!!!!! Cum a fost nasterea? Sa va traiasca Alen si Maysa! Copilarie fericita si sa va aduca numai bucurii!!!!!!
Monica, ati fost la dr in legatura cu durerile de cap? Ce v-a zis?
Ioana, inteleg f bine ce vrei sa zici cu "hyper, mega, ultra activi"!![]()
Am pus si eu cateva poze de la munte (am fost acum 2 saptamani).
Sebi are amigdalele inflamate, face febra, tuseste, ia antibiotic........ Saptamana asta nu-l duc la gradi (din pacate, saptamana trecuta, am vazut parinti care au adus la gradi copilul febril+antibioticul
)... Sper ca Sebi sa-si revina in cateva zile. Va imaginati ce bucuros este el ca sta acasa si ce bine lucrez eu, cu el in spinare (la propriu).....
....Dintre toate melodiile Cleopatrei Stratan (pe care o iubim toti!), cel mai tare l-a impresionat "Mama"!
Vine la mine, se agata de gatul meu, ma mangaie pe fata si-mi canta: "Maaaamiiiii, nu mai plange! Sterge-ti lacrima! Cate nopti nu ai dormit, sa ma fac eu maaaare....."
Si a inceput sa ne spuna ca ne iubeste!!!!!!
....Si mie imi vine sa plang de emotie..... e un pui dulce-dulce!
Vic &
Sebi (04.02.2004)
ramonaa spune:
Ramona felicitari! Sa-ti traiasca puisorul!
Buna la toata lumea! Pe scurt, noi suntem ok, si Robert face parte din grupa copiilor super activi. E un dulce.
Nu sunt la curent cu toate noutatile pentru ca nu am avut cum sa mai citesc, dar intru in concediu si voi avea timp berechet, sper. Am intrat sa stiti ca nu v-am uitat. 

Scuzati stilul telegrama dar momentan nu am cum sa scriu mai mult. Revin.
Pa! O saptamana usoara in continuare!
poze 1
poze 2
Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)
buli spune:
Alen, bine ai venit pe lume!
sa fii sanatos si plin de noroc!
Monica, pe doctorita lui Albert ai intrebat-o ce parere are? eu as risca o intrebare la un doc in care am incredere.
la toti
frateee e.... ma doare capul, Matei ma pune sa-i citesc facturile
v-am zis ca acu e la faza cu "citeste, mami, citeste"
Alina, am vazut pozele :)
superb cimpul cu brinduse, iar Sebi a crescut mult mi se pare
vad ca are si el pasiunea cirligelor :))
sanatate 
gabiarama spune:

Ne mai tineti minte ?
ALEN bine ai venit pe lume !Sa fii sanatoasa, cuminte si sa auyim cit mai des de tine !
Salutam si noi pe toti poznasii dragalasi 
Mihnea merge la gradinita si, desi plinge dimineata cind il lasam ,s-a adaptat destul de bine.Maninca singur , adoarme singur ,lucruri pe care acasa refuza sa le faca .Cel mic ,Tudor , alearga toata ziua si daca s-ar putea ar sta numai linga mine .Uneori nu pot sa fac nimic din cauza lui .Nu mai spun ca jucariile lui preferate sunt cele cu care se joaca Mihnea ,asa ca de aici incepe show-ul
.Nu de putine ori s-a ajuns chiar si la ![]()
Anda , si Mihnea ar sta toata ziua la calculator,numai ca el nu e chiar atit de avansat ca Albert .El nu a invatat inca sa deschida Pc-ul .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Andra28 spune:
Wow, vad ca de cateva zile n-a mai intrat nimeni pe aici.
Am lipsit si eu, dar motivat. Alexandru a facut (din senin, zic eu) febra 40!!! A facut febra in timpul somnului, catre dimineata, apoi cand s-a trezit a mancat ceva si a vomitat tot. I-am dat un antitermic si i-a scazut febra, a redevenit vesel, dar pe la ora 14 s-a molesit de tot si a facut 40. Diagnosticul este faringo-amigdalita, iar tratamentul contine Panadol si Klacid. Se pare ca este o infectie destul de puternica.
Acum a redevenit vesel, dar ieri cand avea 40 mai aveam putin si lesinam pe langa el. Adevarul este ca nu l-am vazut niciodata asa ptr ca febra mai mare de 38 cu 6 sau 7 nu a avut niciodata si m-am speriat rau de tot de data asta.
O alta problema care se dezvolta din ce in ce mai mult este legata de spalatul pe cap. Fetelor, urla cand il spal pe cap de zici ca-l taie cineva. Si numai cand aude de spalatul pe cap il apuca tremuratul si tipa: "Nu ma spal pe cap!!!,Nu ma spal pe cap!!!" Am ajuns sa fiu stresata si eu de fiecare data, mai ales ca stam la bloc si cred ca aude tot blocul tipetele lui, cine stie ce-or crede...ca-lchinuim, ca-l torturam...!!!!
Voi cum procedati cu treaba asta? Ai vostri plang?
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
layla spune:
Salutare,
Si noi suntem mai lenesi la scris. Ne-am delectat cu pozele Arturicilor, ale Ioanei Co si Mav-Sebi. Doamne ce frumosi sunt copilasii nostri!
Andra si noi avem aceeasi problema cu spalatul pe cap.Nu stiu de ce, dar urla de ne stie tot blocul.
Ca ati pomenit de somn avem si noi o problemuta pe care nu stiu cum sa o rezolv (fara urlete si istericale): de cand am renuntat la patut, trebuie sa stau eu cu el pana adoarme. Lucru care poate sa dureze si cate 1 ora, iar de cele mai multe ori adorm eu inaintea lui. Daca nu dorm cu el se trezeste peste noapte si vine la noi in camera sa ma caute, uneori si de 2 ori pe noapte.
La voi cum este? Cum adorm copilasii?
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
mav spune:
Salut!
Andra, si noi avem acelesi probleme cand vine vorba de spalatul pe cap. Dar nu renuntam.
Bine ca nu dureaza mult operatiunea!
Anca, Layla, multumim pt aprecieri! Am adaugat poze: SEBI
Sebi inca are "depozite" pe amigdale, dupa 5 zile de Zinnat. Cred ca o sa ne bage pe injectii...
Partea buna este ca starea generala este ok si cupilu e vesel, nazdravan si fericit ca nu merge la gradi si sta acasa cu mami.
Layla, asa am patit si noi, cand am incercat sa renuntam la patut si sa-l culcam pe Sebi pe canapea. Am montat iar patutul (oricum Sebi inca mai are loc in el si acolo doarme cel mai bine). Acum adoarme iar singur, insa s-a invatat sa vina la noi in pat, noaptea, mai spre dimineata, motivand: "Imi era dor de voi!
Vau si eu dorm aici!".
Ramona!!!!!!!!!
Vic &
Sebi (04.02.2004)
anda141 spune:
Si Albert urla la spalatul pe cap, dar eu nu renunt, sa urle ,d aca vrea, nici nu ma apuc de spalat si prima grija e sa ma imi spuna ca nu pe cap.Trebuie sa-l tin bine ca altfel fuge din baie cand ajung la cap. De ce..nu stiu. Astept sa ii treaca.
Dupa ce termin cu capul e cel mai fericit si abia il scot din baie, cand i se incretesc mainile de tot.
Legat de dormi..Albert doarme cu mine. Asteptam sa ne mutam si vreau s aincerc s ail culc singur in camera...problema mare, sa vedem ce-om reusi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Crisnemes spune:
Alen - bine ai venit pe lume. Aramona refacere rapida si felicitari.Te astept cu povesti despre reactiile Maysei la venirea acasa cu Alen.
Si noi avem probleme cu spalatul pe cap.El spune din start ca nu vrea sa se spele pe cap. Il tot pacalesc iar in ultimul timp il pun pe el sa se spele si sa-si toarne apa in cap si vad ca do roade. Eu mai fac din spuma de pe cap "broscute" si abia asteapta. Cateodata mai urla dar in cea mai mare parte il pacalesc. Am cumparat de la firma CLAPOL o aparatoare care se pune pe cap sa nu-i intre apa in ochi. O mai folosim si pe aceea din cand in cand.
Si Dragos se dezveleste noaptea si il culc cu sosete tocmai ca il gasesc vesnic rece la picioare.Cand vine in patul meu atunci imi spune ca e asa de bine cu mine in pat. Tati deocamdata doarme in alta camera ca eu stau cu Victor.
M-am uitat su eu la pozele voastre sunt superbi copilasii, Sebi, Artiricii, Robert.
Am pus si eu poze cu Victor si dragos in albumul de pe yahoo.
Pupici si sa auzim de bine.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Babee spune:
Noi avem doua variante de spalat parul
.
1.imi spal eu parul, i-l spal si lui, demonstrandu-i ca nu ma doare si nu plang...sau..
2.il pun sa lase capul pe spate si nu udam ochisorii si gata parul este curat.Si sa nu uit:ii place mult sa il usuc cu foeun-ul![]()
La nani noi nu avem probleme, de 1 an doarme singur in patul lui de baiat mare(o masinuta).Il pun, se joaca putin si apoi adoarme.
La 2 ani si 8 luni Phillip are 17.400 kg si 104 cm
.Dupa cate se pare si Rebecca ii va calca pe urme, va fi inalta..cuminte e ca si Phillip![]()
Felicitari burticilor si proaspetelor mamici
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip