Pastile de slabit
Raspunsuri - Pagina 5

bufi spune:
Despre Lipostop pot sa-ti spun si eu una, alta: se iau 2 pastile pe zi, de principiu inainte de masa, intr-adevar iti taie pofta de dulce si de foame, eu ma simt bine de cand le iau.
Ce este important este sa nu facem o obsesie din a slabi, incet si cu rabdare.
De mancat incerc sa nu mai mananc dupa ora 18-19, chiar ora 18 este si mai indicat si MULTA APA!!!
Daca imi este mai mananc si fructe.
Se gaseste la orice farmacie si eventual te intreaba daca stai bine cu stomacul, avand in vedere faptul ca este pe baza de otet.
Riscul asumat!!!
Bufi

bufi spune:
Si eu sunt multumita de Lipostop.
Intrebarea mea este alta, cat timp putem lua? Cate luni? Dupa ce perioada sa face o pauza? Dauneaza un consum exagerat?
Am tot cautat sa aflu cele scrise mai sus, dar nu am gasit nimic.
Poate ma ajutati voi.
Bufi

Kariris spune:
Salut pastiloaselor! ce mi-a placut expresia asta!!!!
Lipostopul asta ce substanta activa are? stiti cumva? ca m-am saturat sa merg prin farmacii, sa cer prospectul si sa-l citesc mai intai. Odata mi-a spus o farmacista ca la ea nu-i biblioteca. cititsem deja 3 prospecte si nu am luat nimic...

akella spune:
Lipostop
Indicatii:
Supliment nutritiv pentru slabit. Indicat in cura de slabire.
Administrare:
De ori cate o capsula pe zi, cu cel putin jumatate de ora inainte de mese, cu mult lichid (de preferinta apa, suc de fructe sau ceai).
Continut:
60 capsule
Compozitie:
Extract uscat din otet de mere 246mg (corespunde la 50 ml otet de mere), Vitamina C (10mg), Mangan (1mg), Crom (0.15mg).
Caracteristici:
Este un preparat modern, care actioneaza prin reducerea cantitatii de tesut adipos, fara sa afecteze starea de sanatate, continand substante naturale. Otetul de mere prin folosirea regulata impiedica depunerea grasimilor. Sub forma de concentrat (extract uscat), paote fi utilizat fara contraindicatii. Prin actiunea sinergica a cromului si a manganului, care participa la metabolismul glucozei, scade apetitul pentru dulciuri, creste capacitatea de munca si de regenerare a organismului. Folosirea regulata a produsului asigura prin stimularea proceselor metabolice, transformarea depunerilor adipoase in energie ceea ce contribuie la atingerea greutatii ideale si pastrarea acesteia, pe fondul unui regim hipocaloric moderat si putina miscare.
Se poate asocia cu:
Orthosiphon, Spirulina, Energie Activa

Kariris spune:
multumesc... ma gandeam eu ca, contine si crom daca taie pofta de dulciuri... o sa-i iau si eu sotului meu care mai are de dat jos 10 kg, dupa ce a dat deja 20...

miris_ spune:
eu sunt la a doua cura cu e-lite la prima cura, de la 80 kg am ajuns la 73, am facut pauza 1 luna si am reluat de 2 zile. telul meu e sa ajung inapoi la 65 kg.
deci se poate slabi si cu pastile. ce bine!
hai, fetelor, la cat mai multe kg in minus!
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

elenus22 spune:
Buna!Eu nu as recomanda exclusiv pastile ca sa slabiti. Rezultatele pot fi pe termen scurt dar dupa aceea exista riscul sa va ingrasati.Eu folosesc acum un produs pe baza de substante naturale Crom sau Crom picolinat. Cromul e cel care duce la scaderea poftei de mancare si in special de dulciuri. Acesta trebuie combinat cu regimul alimentar si mult mult sport.

gabi_j spune:
Am vrut sa va avertizez sa nu luati normoponderol! La inceputul verii, fiind foarte dornica sa dau jos niste kile, am zis ca incerc. Am slabit vreo 3kg in 2 saptamani, dar m-am trezit cu niste dureri groaznice de stomac in fiecare zi. Inainte nu am avut absolut nici o problema cu stomacul. Cum am intrerupt cura, au disparut imediat durerile, si au aparut ... kilogramele pierdute.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

adauca spune:
Miris, as dori sa imi spui tu dupa cat timp de la luatul pastilelor ai vazut rezultate, ca am inceput si eu o cura de heritage e lite de 4 zile, dar oricum e prea devreme pentru ceva, unica chestie ce a dat rezultate e ultima masa pe care o iau acum e la ora 18(inainte de heritage nu puteam chestia asta)?

miris_ spune:
quote:
Originally posted by adauca
Miris, as dori sa imi spui tu dupa cat timp de la luatul pastilelor ai vazut rezultate, ca am inceput si eu o cura de heritage e lite de 4 zile, dar oricum e prea devreme pentru ceva, unica chestie ce a dat rezultate e ultima masa pe care o iau acum e la ora 18(inainte de heritage nu puteam chestia asta)?
dupa 2 saptamani am vazut primele rezultate, dat m-am cantarit dupa 1 luna si dadusem 4 kg jos. si eu constat ca pot sta si cu o singura masa/zi, insa stiind ca nu e sanatos, mananc, chiar daca nu am pofta, si mananc putin.
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...