Pastile de slabit

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor ii dau in continuare cu Lipostop si sa stiti ca sunt rezultate, am slabit in 2 sapt ~ 2 kg, dar fara a face un efort...am mai scapat la o prajitura, cartofi, paine...
Asa ca sunt multumita.

Am tot intrebat si eu pe ce perioada putem lua pastilele astea de slabit?

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu se poate sa lipseasca marte din post,asa ca iata-ma-s!Am inceput cu herbalife,tinctura de nus ce,regenon,xenical,normoponderol si unul aparut acum de curand,nu stiu sigur cum se cheama,deh neuronu,am dat vreo 800000 de mii pe el,cu M ceva parca...ma rog!In afara faptului ca de la regenon aveam stari de sufocare si de la normopoderol stateam numai la baie,dragutele mele de kile au ramas!Sunt indragostite iremediabil de mine!
De ceva timp iau pastile de ceai verde,dat fiind faptul ca nu pot sa pun gura pe ceai!Am slabit un kil in 2 saptamani,este foarte putin dar este un inceput!Inca mananc cate o inghetata,o prajitura,dar dupa 6 seara mananc numai fructe sau un pic de branza sau un colt de paine gol.Sper sa pot continua!

Edit:mi-am adus aminte,Metabol se cheama ultimele pastile!
Cat costa heritage asta al vostru?

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Tin sa ma laud, mai bine zis sa-l laud pe sotul meu ca a slabit intr-o luna si jumatate (cu o pauza de 2 saptamani) sa slabeasca 7 kg. Multe inainte!

valentina nu stiu sa-ti spun cat e o pastila, pt ca fiecare ia intre 1-4/zi. La sotz, 3 pasile/zi timp de o luna costa in jur de 800.000 rol.

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursei spune:

Buna, fetelor. Sunt si eu in cautarea pastilei minune de slabit, dar nu am gasit-o inca. Am de dat cam 6 kg(nu mult), dar sunt cele mai grele. As dori sa ma lamuriti in legatura cu pastilele Heritage daca ati tinut un regim strict sau putem sa mancam ce vrem (cu exceptia dulciuriolo, painii si fainoaselor)??? Nu inteleg cum se comercializeaza, pt ca am intrat pe site si am vazut ca se gasesc la cutie de 180 de bucati, ce sa fac eu cu atatea?? Plus ca mi se pare enorm 1.800.000!!!! Si cate trebuie sa iau pe zi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursei spune:

Vreau sa stiu unde pot gasi aceste pastile Heritage, am fost la cateva farmacii si plafare si am intrebat si se uitau vanzatoarele la mine de parca cine stie ce le zisesem, nici nu auzisera de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adauca spune:

La magainele cu produsenaturiste , sau in farmacii ati incercat?La noi se gasesc in magazinele cu produse naturiste si se vand si la bucata(cam minimul de fapt am auzit ca ar fi 10 bucati)si sunt cam 1 ron bucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

quote:
Originally posted by ursei

Vreau sa stiu unde pot gasi aceste pastile Heritage, am fost la cateva farmacii si plafare si am intrebat si se uitau vanzatoarele la mine de parca cine stie ce le zisesem, nici nu auzisera de el.

cauta-i pe net, au reprezentanta pe str traian

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Buna ziua fetelor!
Cu Heritage a mai slait careva? Cat a-ti luat si cum va simtiti?
Alte realizari cu ajutorul pastilelor de slabit aveti de raportat? Vreau sa ma apuc si eu, dar in prealabil, ma documentez.....aici!
cu multi pupici,
Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Cit costa LIPOSTOP si unde l-ati gasit caci eu am intrebat la farmacie si nu il are!!!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

googalind, am dat peste cura tropicala sau cura cu fructe tropicale.

a incercat cineva asa ceva? are efect?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput