Pastile de slabit

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Daniella4 cum este cu aceasta cura cu spirulina? As putea sa fac si toamna?
Cate pastile se iau pe zi? Detalii, te rog...

Tks!
Bufi

Mergi la inceput

Fetelor eu de azi iau Lipostop.
2 pastile/ zi si sunt curioasa de rezultate.
Ar trebui sa se intample ceva, aceste pastile sunt pe baza de otet de mere, ca si cura cu otet.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Eu vreau as vrea sa slabesc 2 kg, parca s-a blocat acul cantarului.
M-ar interesa si pe mine aceasta cura cu spirulina. Stie cineva cum se tine?

Mergi la inceput

Si eu vreau sa stiu cum este cura cu spirulina.
Am intrebat-o pe daniella4, dar nu a mai zis nimic.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, pastiloaselor!
intru si eu in club, azi am o saptamana de cand 'ma dopez' cu Heritage ELite..
am inceput cu jumatate de pilula, acu iau cate 2/zi
rezultate: ma simt ceva mai energica, mi-a crescut putin tensiunea cat e bine, ca eu o am miiiica de obicei, mananc mai putin si in paralel execut abdomene
despre kg pot sa va spun peste o saptamana, ca acum sunt in provincie la ai mei si nu am cantar

numai bine!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele,

Eu am inceput de ieri cura cu Regenon. Am citit prospectul, m-am pus la punct dar chiar ce poate sa mi se intample? Nervoasa cat de mult pot sa fiu? Cat am fost si pana acum daca am fost calcata pe "coada", mai mult nu cred ca se poate. O sa-mi creasca tensiunea? Si asa o aveam mica. Ce sa fac?
Ma gandesc ca nu o sa fie ceva grav atata timp cat aceste pastile au fost prescrise unui copil de 13 ani de catre un medic de la Parhon.
Tin si regim alimentar, problema este ca eu oricum mananc foarte putin si light in general.
Oricum 4-5 kg ar fi perfect sa dau jos.
Dar le cam vreau repede duse la plimbare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

si eu am luat regenon cu ceva ani in urma (vreo 4). am slabit vizibil (mai mancam si ceva strudele cu dovleac), si nu au avut niciun efect secundar negativ asupra mea(poate la etajul superior), dar in timpul tratam trebuie sa bei f multa apa(mie asa mi-a spus farmacista). as incerca si acum dupa ce termin cu alaptatul, dar mi-e sa nu cada acoperisul de tot, acum ca am mai imbatranit cu 4 ani.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Incerc si eu sa beau multa apa, cca 2 litri pe zi. Pana mai ieri, cand m-am apucat de acest Regenon nu beam mai mult de un pahar de apa pe zi.(200ml)
Sper sa ma tin tare pe pozitie macar 1 luna de zile. Nu stiu daca dupa o luna sa continui, dar mai vedem. Sa vedem cum am sa ma simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

m-am apucat si eu de regenon...azi noapte am dormit ca naiba...insomnie...bla bla....dar sper sa fie bine...am de slabit vreo 30 de kg...deci...dumnezeu cu mila.lol
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Am luat si eu Regenon. Acest medicament are dupa cum stiti o groaza de atentionari speciale pe prospect deoarece: este un anorexigen, care da efecte nasoale oricui are o oarecare sensibilitate la nivel psihic, atentie la persoanele cu anorexie sau nevroze, psihoze in antecedente, actioneaza la nivelul centrilor responsabili cu senzatia de foame, inhiband-o si practic nu are alt efect decat ca din creieras nu se mai creaza nici un fel de reactii la stimulul numit "papica".
Cunosc insa persoane care nu au slabit, si persoane care au slabit dar au pus urgent la loc, dupa ce au intrerupt sau terminat tratamentul. Si e naspa, ca nu au considerat ca merita. Ba chiar cunosc pe cineva care a luat Regenon probabil intr-o perioada mai delicata si a cazut intr-o depresie crunta, de plangea zilnic fara nici un motiv aparent. Toata familia era panicata si nimeni nu se gandea ca ar fi doar un efect secundar la aceste pastile. Dupa ce a terminat tratamentul, a aparut si veselia.
Sfat: luati cu atentie medicamentul, ganditi-va bine si daca simtiti ceva schimbari de genul celor despre care v-am vorbit, atunci intrerupeti. Pentru ca sunt si persoane care pot pati asa. Succes si va tin pumnii!
Sa-mi spuna si mie cineva cate ceva despre Lipostop si de unde se cumpara. Tks!

Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006

Mergi la inceput