Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ralu, tie ce-ti spune inima ca ai? Fetita sau baiat? Ei bine, in acel sentiment sa te increzi 100%. Acum m-am convins si eu ca inima unei mame nu se poate insela!! Bate si 100 de aparate de ecografie!

35+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ileana, mai imi zici si mie o data te rog ce tratament iei tu pt hta? mie mi-a marit doza de dopegyt la 5/zi! ca tot mai frecvent am avut 14,15 cu 8,9! ai mai auzit de 5 dopegyt/zi? mi se pare asa de mult....si tu cum iei dopegytul: la intervale egale in 24h, sau doar ziua? ca mie mi-a zis dr sa-l iau numai ziua ca noaptea n-am nevoie!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

hai ma Raluca mai termina si tu cu stresurile astea, auzi tu ce probleme mai ai si tu....te stresezi mult prea repede din orice.
Eu am pus la spalat lucrurile lui junior, abia astept sa le vad pe sarma intinse

Floricika 36+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

asa e lexi, sunt de acord 100% cu tine cu simtitul!

Floricika 36+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

aaaa, pai daca e asa, lexi, e sigur ca am fetitza! nu ma pot imagina cu baietzel nicicum....si toata lumea care ne vede si ne stie zice: aaaa, eram sigur(a) ca fetitza aveti! chiar azi s-a intalnit marius cu fosta lui diriga din generala si i-a zis : "a, eram sigura ca tu fata o sa faci marius!".
plus ca am luat toate alea roz. mie imi place tare rozul! mor de drag cand vad fetitze "roz"!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

pai flory, eu cred ca ma hranesc cu stres! daca nu e una, e cealalta! eeee, da-ti dai seama ca am spus-o mai mult sub forma de gluma! am eu probleme mai serioase de stres decat sexul lui bb!

sa vezi ce dragute sunt hainutele pe sarma! eu le-am spalat acum vreo 2 sapt si erau asa de scumpe! dar vezi cum le intinzi cu carligele, ca eu am fost cam dezamagita ca au ramas urme de la carlige, asa in relief. parca nu mai erau asa dragutze cum erau noi! eu nu le-am mai calcat! le-am impachetat si cred ca se indreapta!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Ralu, tie ce-ti spune inima ca ai? Fetita sau baiat? Ei bine, in acel sentiment sa te increzi 100%. Acum m-am convins si eu ca inima unei mame nu se poate insela!! Bate si 100 de aparate de ecografie!

Si eu la fel zic. din primele saptamani simteam ca e baiat, sotul nu ma credea, cea mai buna prietena ma innebunea ca voi avea fata si iarasi fata... culmea e ca nu imi doream in mod special baiat, nu aveam nici o preferinta in afara de clasicul "sa fie sanatos bebelusul, orice ar fi".
Lexi imi imaginez ce bucurie pt tine si sotul tau... nu-i asa? Cred ca ati fost in a 9-lea cer ieri !

Eloise 31 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!

Cri ai grija de tine si de bebe...O sa treceti prin toate cu bine...o sa vezi...bebe e mare deja...trebuie doar sa ai incredere.

Fetelor de azi draga dimineata lucrez de zor...la alte desene pentru camera Rebeccai noastre drage. Sper sa va placa...sunt in linkul din josul paginii. Sunt prospat iesite din pensula...

Va pup si va urez o zi cat mai frumoasa, fara contractii multe si cu bebe miscareti si voiosi

Lakioana 36+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

WAW LEXI!- Ce greutate avea grasunica la 33-34sapt, mai stii?

ILEANA- LA MULTI ANI!

Mai fetelor toate ati avut presentimente corecte, numa' io am crezut ca-i fata

ALESSIA80 34+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Lexi felicitari pentru fetita sa fie sanatoasa si mincacioasa grasulina!!!

Tina 34 + POZE

Mergi la inceput