Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica!!!
La multi ani, de asemenea pentru martha78, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina si o nastere usoare precum si un bebe sanatos si cuminte!
Acum ne-am intors de la eco de la Iosup, avem FETITA, e 100% sigur, si e grasunica bine: avem deja 3207 gr!!! Asta m-a cam pus pe ganduri referitor la nastere, se pare ca nu-mi va fi deloc usor, mai ales ca am si colul destul de lung (3,9 cm) si inchis...Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa trec cu bine peste.
Pupici tuturor!

35+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lexi, bravo pentru vestile bune si pentru ca e fetitaaaaa!!!! Bravo!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Am citit si eu din urma, Cri si Adameasca, la multi ani de ziua voastra!
Cri, am fost socata de vestile pe care ni le-ai dat! Sunt mai mult decat sigura ca va fi totul bine cu bebe si cu tine si te felicit din suflet pentru optimismul tau! Suntem alaturi de tine!
Felicitari si lui bibi pentru "Licurici" sa fie sanatos si cuminte iar lui mami refacere rapida!

Am uitat sa va spun ca fetita noastra e o frumusete de bebe (cel putin eu asa o vad, normal, nu?), care seamana cu tati asa cum a sperat mami! In rest vestile sunt bune, placenta gr.2-3, lichid amniotic in cantitate normala dar mi-a spus doctorul sa beau mai multe lichide si sa dorm mai mult ca e cam agitat bebe (mi-a tras niste suturi la eco...Si m-a intrebat Iosup daca e cuminte in general si i-am spus ca e cam agitata. Raspunsul a fost "sa va odihniti mai mult") E drept ca de culcat ne culcam tarziu (pe la 12-1 noaptea) iar eu ma scol devreme (pe la 8-9, uneori chiar 7)
Gata, sper ca n-am uitat nimic:)

35+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor!

La Multi Ai Martha!!!!
La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!

Notquiteso si Sheryll bun venit in grupul nostru!
Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco!

Cri19 bafta multa la doctor si sa ai parte de o operatie usoara! E un ghinion ce ti se intampla, dar iti doresc sa treceti cu bine peste operatie.

Sephora da cu Lioton gel pt picioare umflate. La mine a facut minuni in 2 zile!

Lexi felicitari pentru fetita! La 35 de saptamani are 3207kg? Ma demoralizez: fetita mea are la 32 sapt 1800 kg !

mini_me 32+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

lexi, ce vesti bune!!!! Felicitari pt fetitza, io ti-am spus ca fetitza e, si ce grasunica e, bravo, ma bucur pt voi!!! Cand ti-a spus iosup ca nasti?

Floricika 36+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CRI, medicul pediatru ti-l alegi tu, eu nu am inca, ti l-as fi dat eu, dar am de gand sa sun la dr. de familie si sa vad ce recomanda.

ELOISE, bebe al meu e mai puturos cam de o saptamana, deci 33-34 saptamani, si, paranoica cum sunt azi mi-am facut si un echo, dar e ffff bine , e in grafic, lichidul e in cantitate medie(cred ca incepe sa se imputineze), iar placenta grad 2, dar nu cred ca e o tragedie, pentru ca deja de joi intru in luna a 9-a, cat sa mai fie si ea tanara si frumoasa? Ai vazut ce i-a zis iosup lui LEXI, fii mai lenesa si atunci si bebe va fi la fel(deci sa trag concluzia, ca bebe al meu fiind asa de lenes, seamana cu mine). Adevarul este ca ma menajez rau de tot, si tot obosita ma simt, iar cand ma ridic ma dor oaseleeeeee....

LEXI, felicitari pentru bebelina grasulina. Ma bucur ca e totul in grafic.

35+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LEXI felicitari pentru , si ma bucur pentru voi, ca veti avea o bebelina, asa cum va doreati! Ce grasunica e!

GRIPO multumesc de informatii !

Eloise 31 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Lexi, felicitari pentru bebelina grasunica, am vazut ca deja ai trecut si numele ei. Va doresc sa fie sanatoasa si norocoasa.

Ii doresc si eu lui Bibi, refacere rapida si bebe sanatos.

putzuruca 32+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika
Cand ti-a spus iosup ca nasti?

Floricika 36+ cu David Stefan
Poze

Intre 14 si 17 septembrie. Deci se mentine DPN-ul initial.
Ai avut dreptate, flory , dar si eu am simtit toata sarcina ca e fetita!

Mini_me sa nu te demoralizezi ca n-ai de ce. Bebele meu este cam grasut. Uite, bebelina lui Monique are la 37 de saptamani 2800 gr! Eu zic ca asta e o greutate normala, greutatea bebelusei mele ma cam sperie sincer. Sper din suflet sa nu ajung la cezariana!

35+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, felicitari pt bebitza ! ce ti-e si cu simtamintele astea! si ce grasunica e! pai cred ca se face de 4 kile pana la nastere! sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si frumoasa!

acu' sincer m-ai cam pus pe ganduri: daca s-o fi inselat dr si la mine? si asa sunt stresata pe tema asta. ma tot gandesc: m-am obisnuit cu gandul ca voi avea fata, tot vb cu ea in fiecare zi "alex in sus, alex in jos..."! chiar ii spuneam sotului: ce ma fac eu daca fac baiat? cred ca va fi un soc! sanatosi sa fim, ca in rest...

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput