Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Mirabelac si eu am aceeasi problema cu tensiunea mica si pulsul mare. am intrebat doctorita si mi-a spus ca se compenseaza, daca ai o tensiune mica ai un puls mare si invers.

30+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Va multumesc din suflet tuturor pentru gandurile bune si sustinere.
De asemenea multumesc pentru urarile de ziua mea;in nici un an n-am avut atatea felicitari ,pentru ca pana acum nu v-am avut pe voi.
Acum,pt. ca realizez ca e posibil sa nasc cat de curand,am o dilema: cum e cu medicul pediatru?il aleg eu,sunt arondata la cineva in functie de adresa?stiti vreun pediatru bun in sect. 4?

Sa auzim numai de bine.
35+ANDREI ROBERT
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Buna dimineata!

Am sosit si noi de la tara unde a fost cam plictis pentru mine. Toate muncile de la tara ma cam depasesc asa ca am fost pusa sa stau chibitz. Imi uitasem cartea acasa si am dormit mai tot timpul. Dar cred ca mi-a prins bine...acum la treaba ca nu e de mincare!

LA MULTI ANI tuturor Mariilor!!. Sanatate si BB frumosi si mincaciosi!

Multa sanatate Cri!

Cricri 34+ cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

CRI - MARTHA- LA MULTI ANI! BBi SANATOSI SI VOIOSI!

Am zis eu in ultimul timp ca mi se intampla ceva ciudat... Azi dimineata intre 6si 8am, cand mi-am luat gynipralul, of course, m-am gandit la tine CRI! Chiar ma gandeam ca la un moment dat eram amandoua cu placenta gr 3, apoi am aflat ca stai in pat! Off, si azi sa aflu ce ai patit! Eu sunt convinsa ca totul va fi bine pt ca la o pers atat de dinamica si pozitiva cum esti tu, nu are cum sa fie altfel!
Oricum noi te vom astepta, cu bb cu tot! Toate gandurile frumoase la tine sa fie!

MONIQUE- felicitari pt 37- ai scapat de stress!

CATALINA- sa stii ca va admir din tot sufletul pe cele care nu se lasa invinse si cu multa perseverenta si rabdare ajung sa-si indeplineasca visul!

ALESSIA80 34+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua, burtici!

La multi ani, Martha!

La multi ani Adameasca, Cri19 si celorlalte mamici care azi isi serbeaza ziua numelui!

Cri19, iti tinem pumnii sa treaca repede si bine acest moment dificil si sa-ti vezi cat mai repede bebelusul in brate, voios, sanatos si mancacios. Mentine-ti optimismul si taria de caracter!

Oanacn si Credo, veti fi mamici foarte curand...nastere usoara si refacere rapida! Si nu ne uitati dupa ce nasteti, avem nevoie de sfaturile si impresiile voastre.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 31 cu

Mergi la inceput

Sheryll si Notquiteso, bun venit printre noi! Scrieti cateva mesaje scurte ca sa scapati de moderare si sa va vedem postarile imediat ce le expediati. Astfel va vom putea raspunde la unele intrebari pe care le aveti.

Lili sapt 31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

LA MULTI ANI!!! DE Sf. MARIA TUTUROR FETELOR CARE POARTA ACEST NUME

Fetelor ce mult ati scris de vineri pana azi ca nu reusesc sa citesc

Noi nu avem nici o noutate, doar aceleasi dureri de cap cateva ore in fiecare zi...
iar dr meu se intoarce abia dumineca. Asa ca pana atunci stam cuminti si asteptam sa treaca timpul

Azi in localitatea de unde sant eu e ruga(nu stiu daca voi stiti ce e aia...e hramul bisericii, se manca bine si canta muzica in centru azi si maine...pe scurt). Mama mea vroia sa merg si eu dar am zis ca mai bine stau aici cuminte decat sa ma zguduie masina pana acolo. Mai ales acum ca dr nu e in tara.. Desi tarreee m-as fi dus

O zi frumoasa sa aveti toate burticile

34+ Sofia

Mergi la inceput

Eloise, ai fost la cardiolog? Ce ti-a zis? Te-astept cu vesti bune!

Lili sapt 31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Merci Lyana, m-am linistit cu tensiunea si pulsul.

Mirabela sapt. 34 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mirabela & Lili, nu, n-am mai fost la cardiolog, nu inca. Simt si eu ca nu e nimic in neregula cu sectorul asta (sper sa nu ma insel, Doamne fereste) si ca dr de fam a exagerat. incerc sa ma duc maine, oricum ma scol de dimineata sa donez sange pt analizele uzuale.

Bebele meu, dupa ce ma plangeam acum 2 saptamani ca e mai lenes, a devenit foarte zglobiu, nu-i fie de deochi. Miscarile sunt mai ample, mai dese si mai puternice ca niciodata. Fetele "avansate", cam cand a inceput sa miste mai usurel? Perioada aceea cu miscari mai slabe din cauza lipsei de spatiu e obligatorie (banuiesc ca nu...). As vrea sa stiu cam cand sa ma astept, ca sa nu intru in panica...

Eu intre 20 si 25 merg la spital la controlul de a 32 de saptamani, la dr mea, si pe 22 august la Iliev. Sper sa afu numai lucruri bune. timpul trece incet... si repede in acelasi timp. Nu prea m-am pregatit cu listutze, cumparaturi, obiecte. Sotul meu e mai panicat decat mine, mie tot mi se pare ca mai e timp...

Eloise 31 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput