Mamici de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
_Ralu_ spune:
cri, interesanta faza cu dr tau si cu sotia lui. din cate stiu eu, ea e neonatoloaga, nu? i-am vazut mai de mult pe amandoi la tv si zicea ea de pe atunci ca va face cezariana daca va avea un bb, ca are niste probleme de sanatate!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
putzuruca spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!! celor care-si serbeaza ziua azi, mult noroc, sanatate si nasteri la termen cu bbi sanatosi.
Bun-venit burticilor care ni s-au alaturat!!!!!!!!!!!
Ralu, ma bucur ca te-ai linistit.
Monique, felicitari pt bb sanatos de 2800g.
Cri, imi pare rau ca ai probleme dar vad ca ai moralul ridicat ceea ce conteaza f mult. Iti tin pumnii sa fie ok.
putzuruca
32+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
eloise spune:
Buna dimineata!
MARTHA LA MULTI ANI!
, multe bucurii, sanatate, nastere usoara si bebe perfect!
LA MULTI ANI! si tuturor Mariilor si in special lui CRI.
CRI draga, esti minunata si inspiri atata optimism molipsitor. Sunt sigura ca totul va fi bine cu tine si bebelusul. Bebe e deja marisor si capabil sa se descurce in afara burticii daca cezariana ar avea loc acum. Daca il mai poti tine acolo inauntru, cu atat mai bine. E excelent ca ai un psihic atat de sanatos, oricum nici problemele celelalte nu sunt grave si totul va decurge foarte bine. Noi iti tinem pumnii si ne gandim cu drag la tine!
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe
microbu spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI de Sf Maria!!! 

Monique, DPN tau nu era f sigur am vazut, 8sep ce inseamna, 40sapt? Oricum felicitari ca sunteti in grafic. E musai sa iei epidurala de la Municipal? ca io nu stiu de unde sa iau...
Ralu, ce ma bucur ca te-ai linistit si ca iese cum ai vrut tu pana la urma !!! Si sunteti ok amandoua.
Cri, mari complicatii ai tu...dar te-ai gandit oare sa te tina sub observatie 2sapt in spital, ca sa poata interveni oricand?
Sigur ca o sa fiti bine si tu si BB, dar mi-e mila de muschiuletii tai
. LA MULTI ANI si multa sanatate.
Martha, LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti
.
Sheryll, eu m-am nascut cu hernie ombilicala si chiar ca am avut dureri f mari in jurul buricului mai ales cand se pregatea sa iasa in afara. Si acum ma doare f tare cand se impinge zapacita asta mica cu funduletul...
Ileana, LA MULTI ANI
!
Sandra
32+
burtik + poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
martha78 spune:
Multumesc fetelor pt urari, sunteti dragute!
Cri, LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti! Ma bucur ca esti optimista, sunt sigura ca vei fi bine si tu si bb, mai ales ca bb e dezvoltat destul de bine..iti doresc o nastere usoara si o recuperare rapida; ai incredere in dr tau pt ca este f bun
Adameasca, la multi ani, sa fii fericita!
Martha 37 
ticket lilypie
adameasca spune:
Fetelor, vedeti ca ieri a nascut BIBI, daca tot ati lasat-o pe listutza noastra, m-am gandit ca e cazul sa modificam, nu?
"Gata, m-am nascut! Am 2.700 kg si 49 de cm, primul nume de alint e "Licurici", iar nume pe bune nu am, dar nimic nu ma mira la mami:)!"
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
floricika spune:
La multi ani pentru toti sarbatoritii de astazi!!!

si bun venit la al doilea bb din lista, chiar daca Bibi nu prea a scris la noi!

Cri, totul va fi bine, tinem pumnii pt joi si sa nu uiti sa intri sa ne spui si noua ce ai facut.
Maine ma duc la dr si abia astept sa vad in ce stadiu mai e colul meu, cand nasc...![]()
Floricika
36+ cu
David Stefan
Poze
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Am revenit si noi.
In primul rand La multi ani!lui Flory,scuza intarzierea...
Ptr azi La multi ani!tuturor Mariilor care asi sarbatoresc numele.
La nunta a fost super,dar si groaznic de obositor ptr mine care am muncit 3 zile ca o nebuna,am niste picioare unflate de nu zici ca-s picioare,dar va povestesc cand pun si poze.
Inainte de a pleca am fost la control,rinichiul era ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat,deci am eliminat piatra si nici infectie urinara am ptr ca rezultatul uroculturii a iesit ok.Asa ca am scapat ca prin urechile acului si de antibiotice.Bebelusul e ok nu e stresat,miscaret si dolofan.
M-a duc sa citesc cele doua capitole care le am si revin.
IO
33+
MAtteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos