Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Martha, La multi ani! Multa fericire si o nastere usoara, un bb sanatos si multe bucurii si impliniri!

La Multi ani!- tuturor celor care poarta numele de MARIA, MARA, MARIN ...

Cri- iti tin pumnii sa treci cu bine peste toate problemele si sa ai un bb sanatos iar tu de asemenea sa treci cu bine.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi! Si mie, printre ei.

Cri, o sa fie bine, tu esti optimista, bebe e maricel, am credinta ca totul o sa se termine cu bine. si curaj!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Neata burtici.
Cum stati cu somnul noaptea? se vede ca nu mai bufnitati nonstop ca inainte.
De vre-o 2 saptamani parca nu mai sunt buna de nimic, abea ma misc, abea ma ridic, noaptea ma chinuie durerile de burta, si sa ma duc pana la magazin sa iau paine e un mare efort
Azi dimineata am fost sa imi mai fac o data urocultura si am zis sa marg pe jos (cam 2 statii de tramvai) si parca am alergat la maraton, nu mai puteam de picioare.
De acum incepe greul? si mai am o gramada pana nasc

30+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

monique new : Nu l-am convins eu pe Tutunaru de cezariana ci s-a convins singur(sper ca in sfarsit s-a convins )ca bebica nu are cum sa iasa pe jos . Am fibrom praevia .

Cri : Si mie mi s-a spus ca am facut hernie ombilicala . Eu am avut o durere insuportabila , groaznica in jurul buricului de am crezut ca mi se desprinde carnea acolo. Nu am putut sa misc vreo 15 min si mi s-a taiat si respiratia . Din cate am inteles asta se rezolva laparoscopic si ramane doar un semn mic . Mai cunosc persoane care au patit asta in timpul sarcinii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

LA MULTI ANI ILEANA !
LA MULTI ANI DE SF. MARIA TUTUROR CELOR CARE-I POARTA NUMELE.

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

"Bine ati venit" noilor gravidute !!!!!!!!!!!

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

La Multi Ani sarbatoritelor zilei de astazi! Nastere usoara si bebei sanatosi! Toate cele bune si taticilor care isi serbeaza astazi ziua numelui (printre care si al nostru).

Mirabela, multumesc pt incurajari.

Cri, tinem pumnii si, daca ne dai voie, ne alimentam si noi din optimismul tau.

Eu am fost de vreo 2 zile intoarsa pe dos: mi se parea ca bebe misca mai putin si aveam o stare de agitatie groaznica(poate pt ca, instinctiv mi-am reamintit ca acum exact un an am pierdut o sarcina?!). Totul a culminat aseara cu o repriza de plans buna: m-am linistit iar bebe mi-a raspuns la rugaminti si a reinceput sa faca tumbe in burtica.

Adriana 32+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

sheryllNu stiu exact ce inseamna....dar stie el mai bine.

POZE

Monica 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La multi ani! Martha si tuturor Mariilor.

Da Alessia aia sunt in concediu 2 sapt. si atat dureaza analizele si in alta parte nu vreau sa le fac, aici este Institutul de igiena si se fac f. bine.

Cri ma bucur ca esti optimista mai ales ca problema ta este justificata, nu ca paranoia din noi.

Raluca te-ai linistit acuma, nu mai stai stresata pe chestia cu cezariana.

Fetelor care se pricep, e o problema daca ai tens. mica si pulsul mare? Dimineata aveam 10.6 tens. si pulsul 126.
Eloise ai fost la cardiologie???

Mirabela sapt. 34 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

la multi ani martha!

la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput