Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Lexi, felicitari pt .

Sandra 32+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mini_me, nu te demoraliza ca nu ai de ce. O sa vezi ce mult creste in 3sapt...

Sandra 32+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Lexi...ai o bebitza super ... mai dar ce foame i-a putut fi in burtica de s-a ingrasat atata!!! SUPEEER!!!

Numai eu imi fac griji de bebitza mea pentru ca nu stiu cat e de grasunica...Medicul nu nea- spus. A spus ca poate doar aproxima.
Dar sper sa aiba peste 2,700.

Lakioana 36+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

lakioana, desenele tale sunt super, neaparat spune-ne si noua cum le faci, pe carton, sau cum? ce culori folosesti, acuarele sau carioci, please, invata-ma si pe mine!!!

Floricika 36+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Raluca, eu iau 3 Dopegyt pe zi (dimineata-pranz-seara) + Norvasc de 10mg, unul pe zi, dimineata.
N-am mai auzit de 5 Dopegyt pe zi, mie imi spusese dr ginecolog la un moment dat ca ar putea sa-mi mareasca doza la 4 pe zi, unul la 6 ore. Dar cardiologul mi-a prescris schema asta si ptr ca a dat rezultate am continuat cu ea. La mine 14 cu 7-8 e tensiunea normala de o luna incoace , dar eu am avut valori marite toata sarcina, asa ca ma pot considera in regula.
Revin cu acelasi sfat: in loc sa te crizezi mergi frumos la un cardiolog la control si vezi ce recomandari are.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

fetelor, eu tot timpul am simtit ca e fetita, numai ca undeva pe la 18 saptamani mi-a spus doctorita ca s-ar putea sa fie baiat (desi nu vedea prea bine din cauza ecografului) si nu imi venea sa cred, nu simteam ca am baiat, nici macar un nume de baiat nu reusam sa gasesc.
La 23 de sapt am facut morfologia fetala la dr Pelinescu si mi-a zis ca e fetita.
Doctorita mea mi-a spus ca ce zice Pelinescu aia e, daca el zice ca e fetita fetita e si sa nu mai fiu asa de obsedata de sexul lui bb.
problema e ca si eu m-am umplut de lucruri de fetita, am primit o groaza de "rozuri".
oare mai se poate schimba ceva? sa nu fi vazut bine Pelinescu? mi-a scris si pe rezultat la sex ca e fetita, daca nu era sigur nu scria nu?
daca a masurat si falanga a treia de la degetul mic sexul copilului cred ca se vedea bine nu?
cred ca am luat-o razna de tot

30+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Si eu am simtit ca e baiat de la inceput, pana sa ajung la echo.

mini_me pai de la 32 sapt. incepe bebe sa puna cam 200-250 gr. pe sapt., asa ca nu te ingrijora.

Mirabela sapt. 34 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!!!

Eloise, Alessia si Lexi va multumesc pt raspunsuri. Azi imi este mai bine pt ca am luat smecta, imodium si m-a mai lasat. Mai am doar asa crampe razlete.

Adameasca la multi ani de ziua de nastere, sa fii fericita si sa va bucurati de cei doi copii.

Cri, Martha si restul Mariilor va doresc La multi ani, sarcini si nasteri usoare si bebei sanatosi.

Cri off imi pare tare rau dar nici nu ma asteptam sa nu fii optimista si sa gandesti pozitiv. Bravo asa te vreau. Si pana la urma o sa fie leut cum voiai, si poate chiar cadou de ziua ta. Ar fi grozav. te pup si iti tin pumnii sa fie bine...pt ca va fi fara indoiala.

Lexi felicitari pt fetita. Este exact ce va doreti. Cred ca mai mult sotul nu? Ca ziceai ca nici nu concepea altceva...Si sotul meu a simtit de la inceput ca este fetita dar a lasat si loc de rezerva...

Bibi felicitari si te asteptam cu povestea nasterii. deja vad ca incep sa soseasca bebelusii.

Oanacn si Credo chiar ma gandeam la voi ca saptamana viitoare pe vremea asta o sa fiti cu bebeii in brate. Bafta multa. Sa intrati si sa ne povestiti.

Ramomar tu pe unde umbli? Nu mai dai nici un semn?

Dar tu Katia, Roxana01?

Pupici tuturor si numai bine

Itzy-Bitzy
35 cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lakioana am uitat sa iti spun ca si eu ti-am admirat desenele si daca nu ne spui cum le faci cred ca nu ai liniste cu noi. Doar daca nu cumva ai terminat arte plastice si deja ai un atu in fata noastra...daca-i pe asa...eu personal sunt cam antitalent. Daca se poate mai usor e ok...

Asteptam rasupuns ca vad ca te mai intrebau fetele pe aici.

Itzy-Bitzy
35 cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Salutare burtici !
LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI !!!
Cum v-ati simtit azi ?
Eu am dormit mai toata ziua si acum am o durere de cap infioratoare.
Incep sa citesc ce ati scris ca tare harnicute ati fost azi

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 31+ si Ruty 5 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
PETRECERE RUTY http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexxia_oana_bunea/album?.dir=f622re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput