Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
gabiu spune:
crinuta71, zisacami,
oricum va pup pe toate, voi stiti asta
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
chivutamonica spune:
tzuca,ce faci,cum stai cu rusii,au batut la usa.Sper sa fi bine si sa mai dai un semn.,MONI
zisaCami spune:
Nusy ce tratament a facut sotul tau? Si sotul meu face tratament cu Tribulus Terestris, Naprasnic, Zinc si i-a crescut nr. de la 650.000 spz la 4 mil., din care 2 mil. cu motilitate tip B 100%.
Mirela
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
nusy spune:
ZisaCami: lui i-a tot schimbat tratamentele,ii dadea cand una,cand alta...acum aproape le-a terminat, deci nu mai stiu sa-ti spun exact un tratament ,insa pot sa-ti insir cam ce a luat(daca citesti in urma,la oligospermie,incepand de la cap.21 unde am postat eu prima data,am tot scris tratamentele si acolo sunt mai exacte,ca erau proaspat date).Deci: tinctura de BU continuu, vit.C, vit.E 10 zile/luna vreo 2 luni,acid folic,bio-seleniu-zinc,tonotilN(foarte bun), viusid pliculete,maca,potent-power,coenzima Q10(foarte buna),wobenzym(asta acum,ultima data),aslavital(de la Ana Aslan),Royal Jelly+ginseng,niste pastile chinezesti-nu stiu cum se numesc ca ni le da el,folie,si scrie in chineza-care se iau jumatate de pastila sub limba o data pe saptamana si cica au ca efect cresterea foarte mare a mobilitatii...astea asa,ca vitamine,minerale,energizante....apoi,pt.varicoceii incipienti: detralex si venoruton....apoi,pt.enterococul gasit la spermocultura:urovaxom-vaccin capsule....plus 30 injectii de 10ml Miopeptid(care se gasesc numai in uz intern,la Parhon)...si,in afara de astea, o gramada de tubulete de homeopate(dintre care cel mai important: testes- obtinut cica din testicol- cu rol de a "invata" testicolul sa produca gigei)....Deci,tratamentul este foarte,foarte complex si este personalizat....functie de cauze si evolutie ulterioara....
In afara de astea,i-am mai dat eu napraznic pastile, apilarnil+propolis+polen,tribulus terrestris,panaxginseng...insa o scurta perioada, n-am insistat cu ele...
Nusy
zisaCami spune:
Nusy Cand ai spus ca a luat tratament cu sacosa nu mi-am imaginat chiar asa ... ai un sot foarte receptiv ... sotul meu e foarte greu de convins sa ia ceva, cu greu a luat ce am scris mai sus, insa de cand a vazut imbunatatiri a inceput sa le ceara singur! Niciodata nu a luat doza care trebuie, le ia cand isi aduce aminte si in ce doza are chef!
Cu BU trebuie sa fiti atenti, mie mi-a atras atentia dr. Cocei - mi-a dat exemplu pe cineva care a luat si dr. urolog s-a chinuit 6 luni de tratament cu el, ca sa-l aduca in starea in care a fost inainte de BU.
Mult succes la noua spermograma!
Cami
Mirela_1 spune:
Nusy, nota 10 sotului tau ca a reusit sa se tina de un asa tratament. Nici eu n-as fi in stare, si de' noi fetele suntem mai receptive. Sotul meu are mari probleme cu inghitit pastilele. La propriu. Nu-i intra pe gat.
Cami, cine i-a dat tratament sotului tau?
nusy spune:
Mirela, mersi, chiar merita nota asta.
Cami, sa stii ca eu citisem ce ati mai scris voi la paginile anterioare despre BU,dar nu am fost de acord.El ia continuu BU (cu exceptia celor 2 luni de care ti-am zis) de aproape un an si daca ar n-ar fi fost buna, n-am fi avut aceste rezultate din prezent( cu toate celelalte tratamente, ar fi influentat totusi negativ,nu?).Nici vorba de asa ceva.Iar dr.S. ne-a spus sa ia mereu BU ca e foarte buna...asa ca sunt pareri si pareri...daca am fi observat ca-i dauneaza,o opream...dar n-a fost cazul..
Nusy
zisaCami spune:
Nusy nu eu am spus de BU, ci dr. Cocei - mi-a spus ca in unele cazuri face bine ( in cazul sotului tau de exemplu ), iar in altele poate face mai rau.
Eu am insistat pe langa sot sa ia acest tratament, la recomandarea Liviei ... poate asa se si explica faptul ca nu a avut prea mare tragere de inima sa le ia; insa de cand a vazut ce motilitate a avut in luna iulie, cand a facut ultima spermograma, a inceput sa le ia mai cu incredere.
Cami
Mirela_1 spune:
Off, problema asta cu motilitatea e marea noastra durere.
Macar la voi se vad imbunatatiri. Sotii vostri fumeaza?
miki-miki spune:
Pup toate pushtoaicele!
Nusy vezi ca limbutza lui Thomas e aspra si nu o sa-i placa lui bb. Sambata ajungi la S? Sunt sigura ca vii cu un rezultat spectaculos deoarece celulele alea germinale de acum 3 luni au ajuns gigei si cred ca sunt deia agresiv-violatori. Sa vezi tu saracu ovu al tau ce o sa pateasca
ZisaCami ma bucur ca a iesit bine histeroscopia. Eu nu ma pricep la pb asta cu septul dar nu exista posibilitatea sa se refaca? Ma intreb ca poate totusi acum 6 ani sa nu fi fost sau sa fi fost mai micut si sa nu se fi vazut atunci. Ai intrebat dr dc exista posibilitatea sa se refaca? Acum bb-le are unde sa creasca si nu tb sa-ti mai faci pb. Gigeii sotului sunt suficienti si buni? Cat de tanara e dr L.C.?
FETELOR
Eu am o programare la DP pe 3 octombrie si nu pot/vreau sa ma mai duc la ea. Tb sa sun sa anulez programarea.
Dc doreste careva sa se duca la DP pe 3 oct in locul meu sa-mi scrie pe PM. Mirela_1 vrei tu?
Mirelus m-am saturat de toate nu numai de facut mancare la zugravi care mai nou a ramas doar unul. De aia merge incet pt ca am ramas doar intr-unul. Asta lucreaza f bine dar parca e prea migalos. Dupa fiecare placa de faianta pune rigla aia cu o bula de aer (nu stiu cum ii spune) sa vada dc e pusa drept si asa mai departe. Tu ce faci? Ai ajuns la Damian? Laparo mai faci? Si dc da cu cine?
Avalon vad ca nu mai apari. Ai cazut cu nasucul in moloz? Spune-i lui mami tau sa stea ea acasa la tine si tu du-te la ea dupa ET (asta dc vrei neaparat sa stai in pat).
Chivutamonica ai grija cu mararul ala ca e puternic estrogenic si nu tb sa-l iei multe zile. Despre efectele lui iti poate pove Dj_mama Si mararul sa sti ca ingrasa.
Andrabirni ce mai faci? Am vazut ce ai scris la azoo. Sa stii ca te-am auzit si eu de aici din Craiova dar cred ca te-a auzit si Nusy din Tulcea. Te pup si ma bucur ca esti optimista. A trecut per de cu caciulita? Tu cand tb sa ajungi la S?
Liana30 si Nashica, suratele mele oltence, ce mai faceti?
Gabi66 nu mai zici nimic? Ce mai faci? Tu cum stai cu investigatiile? toata pushtimea.
Miki
Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici